Waterflessen met logo

Waterflessen met logo zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan het verminderen van plastic afval op onze planeet. Doordat waterflessen herbruikbaar zijn, gaan ze lang mee en verminderen ze de noodzaak van wegwerpplastic. 

 

Artikelen 1-12 van 21

Breed assortiment

Bij Bedrukken.nl heb je de keuze uit veel soorten drinkflessen. In felle, zomerse kleuren maar ook in stijlvol zwart of blauw. Zo is er altijd een drinkfles die past bij jouw wensen. Houd je een evenement en wil je waterflesjes uitdelen? Overweeg dan om de opvouwbare drinkfles te laten bedrukken met een logo of tekst. Is de inhoud van de fles opgedronken? Dan kun je ‘m eenvoudig opvouwen en opbergen in bijvoorbeeld je tas.

Waterflessen laten bedrukken

Wanneer je waterflessen laat bedrukken met een logo is het ook belangrijk om naar het materiaal te kijken. Bij ons heb je de keuze uit flessen gemaakt van glas, aluminium, RVS en kunststof. Bepaal daarna de kleur van de flessen, zodat ze goed passen bij de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Afhankelijk van het materiaal brengen we een opdruk of gravure aan op de fles door middel van tampondruk of lasergravering.

Persoonlijke drinkfles op kantoor

Het gebruik van herbruikbare drinkflessen op kantoor is een geweldige keuze. Door de flessen te laten bedrukken of graveren met een persoonlijke naam heeft iedere collega een eigen fles. Onze selectie waterflessen is breed; we hebben verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Zo zijn er flesssen van liefst 750 ml en ook kleinere modellen van 500 ml. Daarnaast zijn er flessen met een stijlvolle bamboe dop.

Contact

Een waterfles met logo is een nuttig, duurzaam en origineel relatiegeschenk, waar jouw relaties veel aan hebben. Het komt tijdens het werk van pas, maar kan ook thuis goed gebruikt worden. Ook onderweg – tijdens een treinreis of autorit – is een bedrukte waterfles handig. Promoot je bedrijf op een effectieve manier of geef jouw relaties een nuttig cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden. Heb je vragen over onze waterflessen met logo? Bel ons dan op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected]. Ook kun je ons op werkdagen tijdens openingstijden bereiken via de chat.

Laden...

Laden...