Snoeppotten bedrukken

Snoeppotten bedrukken met logo valt áltijd in de smaak bij jouw relaties, zowel letterlijk als figuurlijk. Met bedrukte snoeppotten komt jouw logo op originele wijze onder de aandacht bij jouw relaties. Maak een keuze uit één van onze snoeppotten en verras jouw collega’s, medewerkers of zakelijke relaties met een heerlijke gevulde pot. Heb je een vraag over snoeppotten met inhoud? Neem dan gerust contact op met het team van Bedrukken.nl door te mailen naar [email protected], bel ons op +31 315 – 200 010 of maak gebruik van de chatfunctie.

Oplopende volgorde

9 resultaten

 1. Glazen snoeppot M&M’s
  Vanaf € 8,99 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 8,19 Bij 768 stuks
 2. Glazen snoeppot stroopwafels
  Vanaf € 5,99 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 4,59 Bij 768 stuks
 3. Glazen snoeppot celebrations
  Vanaf € 7,99 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 7,19 Bij 768 stuks
 4. Glazen snoeppot dropfruit
  Vanaf € 6,59 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 5,79 Bij 768 stuks
 5. Glazen snoeppot Zachte zoete drop
  Vanaf € 6,89 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 5,69 Bij 768 stuks
 6. Glazen snoeppot Engelse drop
  Vanaf € 6,99 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 5,79 Bij 768 stuks
 7. Glazen snoeppot Kerstchoco mix
  Vanaf € 6,49 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 5,69 Bij 768 stuks
 8. Glazen snoeppot pepernoten
  Vanaf € 5,59 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 4,79 Bij 768 stuks
 9. Glazen snoeppot met bamboe deksel
  Vanaf € 3,59 p/st bij 48 stuks
  Vanaf € 2,79 Bij 768 stuks

9 resultaten

Hoe kan ik snoeppotten inzetten?

Snoep bedrukken zorgt voor heerlijke promotie en is een feestje om te geven. Of het nu gaat om persoonlijke snoeppotten met naam, potten bedrukt met bedrijfslogo of een ludieke reclametekst: het is allemaal mogelijk met de artikelen die je in ons assortiment vindt. Iedereen waardeert een snoeppot, van de zakelijke relaties tot aan jouw medewerkers. Ook is het erg leuk om de snoeppot thuis neer te zetten en te delen met je huisgenoten – of om tijdens het thuiswerken jezelf zo nu en dan te belonen met een lekkere versnapering. Kortom: bedrukt snoep is perfect in te zetten als originele weggever op scholen en bedrijven, maar ook als relatiegeschenk voor jouw relaties.

Assortiment heerlijke versnaperingen

Als je een glazen snoeppot vol met lekkers wil laten bedrukken, zijn er verschillende opties. Zo kun je kiezen voor celebrations of M&M’s (heerlijke chocolade), voor een bedrukte snoeppot gevuld met stroopwafels óf ga voor de glazen snoeppot celebrations. Een echte musthave in iedere keuken of op ieder kantoor. De glazen pot heeft een stijlvolle uitstraling en dankzij de verrukkelijke inhoud kan dit leuke relatiegeschenk op veel waardering rekenen.

Hoe worden snoeppotten bedrukt?

Is je interesse voor een snoeppot met logo gewekt? Het mooie is dat wij al onze potten in eigen drukkerij bedrukken. Dit kan zowel een bedrijfslogo, een tekst als persoonlijke namen zijn. Het is dus mogelijk om voor iedere relatie of collega een unieke pot te creëren. Hoe leuk is dat? Wij beschikken over verschillende druktechnieken waarmee wij de potten voorzien van een opdruk. Middels lasergraveren kunnen we op de deksel een stijlvolle gravering aanbrengen en met tampondruk plaatsen we een bedrukking op de zijkant of op de deksel. Gaat je voorkeur uit naar een opdruk met meerdere kleuren, kies dan voor een full-colour sticker op de deksel. Tot slot is ook een keramische transfer op het glas mogelijk.

Andere lekkernijen

Naast met snoep gevulde potten hebben wij tal van andere lekkernijen in ons assortiment, onder meer pepermuntjes, hartige snacks zoals chips of noten en chocolade. We bieden een aantal heerlijke repen aan die we voorzien van een full-colour wikkel, zodat jouw boodschap éxtra mooi naar voren komt. Tegen het einde van het jaar zijn een adventskalender of een champagnefles met bonbons passende relatiegeschenken. Wil je meer informatie over snoeppotten bedrukken of ben je op zoek naar de laagste prijs of de kleine oplage van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected] of +31 315 – 200 010.