Filter
Categorie Telefoonhouders Filters
Prijs:
€0 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Telefoonhouders bedrukken

Mobiele telefoons, we kunnen er tegenwoordig niet meer zonder. We hebben de smartphones altijd in onze buurt en we nemen ze overal mee naar toe. Zo ook in de auto of op de fiets. Het liefst hebben we de telefoon bij ons in de buurt, om bijvoorbeeld de navigatie aan te kunnen zetten of handsfree te bellen. Telefoonhouders bieden de uitkomst en zijn onmisbaar. Ze kunnen voor alle merken en modellen gebruikt worden. Zet een telefoonhouder op tafel of bevestig hem aan het ventilatierooster in de auto. Ben je op zoek naar een relatiegeschenk welke daadwerkelijk gebruikt gaat worden? Kies dan voor een mobiele houder. Telefoonhouders zijn populaire relatiegeschenken en kunnen bedrukt worden naar wens. Denk aan een smartphone houder auto met een mooie kleur opdruk. Heb je vragen over telefoonhouders bedrukken met logo? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Welke soorten telefoonhouders zijn er?

In ons assortiment vind je verschillende soorten telefoonhouders, zoals een kunststof telefoonhouder, metalen telefoonhouder, tablet en smartphone houder en een universele telefoonhouder. Kies voor standaard houders voor op je bureau of tafel, bevestig een auto telefoonhouder aan je ventilatierooster of kies voor een telefoonhouder fiets. Veel van onze telefoonhouders kunnen ook als draadloze oplader gebruikt worden. Zet je marketingactiviteiten kracht bij en laat telefoonhouders bedrukken met logo of bedrijfsnaam en zet ze in als promotie artikelen. Telefoonhouders krijgen een prominente plek op een bureau of in de auto, waardoor het belangrijk is dat de juiste druktechniek gebruikt wordt om je logo de aandacht te geven die het verdient. Telefoonhouders kunnen als opvallende bureau accessoires dienen op het bureau van je relatie.

De tablet en smartphone houder Standol kan, zoals de naam al zegt, gebruikt worden voor zowel een smartphone als een tablet. De witte ABS mobiele houder is voorzien van grijze, siliconen uiteinden. De minimale afname is 100 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage bedrukte telefoonhouders adviseren we om contact met ons op te nemen of online een offerte aanvraag in te dienen.

Kunnen telefoonhouders bedrukt worden met een logo of tekst?

Al onze telefoonhouders kunnen bedrukt worden met een logo, tekst of reclameboodschap. De meeste telefoonhouders zijn van kunststof, waardoor de meest gebruikelijke druktechniek tampondruk is. Metalen telefoonhouders kunnen, indien gewenst, worden gepersonaliseerd middels een lasergravering. Qua druktechnieken bieden we genoeg mogelijkheden. Telefoonhouders bedrukken of graveren we in onze eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop leveren. Naast telefoonhouders bedrukken we ook telefoon gadgets, tablet accessoires, VR brillen, webcam covers en wireless chargers.

Op zoek naar een duurzame relatiegeschenken? Kies er dan voor om een telefoon standaard te bedrukken. Voordat we de telefoonhouders bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Op een digitale drukproef staat een logo preview, zodat je vooraf te zien krijgt hoe je relatiegeschenk met logo eruit komt te zien.

Contact

Heb je vragen over telefoonhouders bedrukken? Wij voorzien je graag van een antwoord. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. De algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook onze andere relatiegeschenken zoals sleutelhangers met lampje, waterflessen met fruitfilter, metalen pennen en auto accessoires bedrukken we naar wens.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact