Filter
Categorie

Zonnebrillen

Filters
Prijs:
€0 €9

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten

Voordelen Bedrukken.nl

  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Zonnebrillen bedrukken

Sorteren op:

Wanneer gebruik je een zonnebril?

Het meest voor de hand liggende antwoord is uiteraard dat een zonnebril gebruikt wordt wanneer de zon schijnt. Je voorkomt dat de zonnestralen je zicht belemmeren en je niet met samengeknepen ogen hoeft te lopen. Eigenlijk zorgt de zonnebril zelfs voor een stukje veiligheid, het gaat je namelijk niet gebeuren dat je verblind wordt door de zon wanneer je bijvoorbeeld aan het rijden bent en er gevaarlijke situaties ontstaan. De zonnebrillen uit het assortiment van Bedrukken.nl hebben behalve de zonwerende functie nog een extra eigenschap namelijk de hoge promotionele attentiewaarde. Heb je bijvoorbeeld een evenement, open dag of een andere outdooractiviteit, dan zijn zonnebrillen bedrukt met logo fantastische eye-catchers en nog goedkoop ook. Uit onderzoek is ook gebleken dat men een zonnebril niet weggooit, de zonnebrillen worden vaak in huis of in de auto bewaard en met regelmaat gebruikt wanneer de zon hoog aan de hemel staat.

Zonnebrillen kopen? Waar moet je op letten?

Er zijn verschillende aspecten waarmee je rekening dient te houden bij het aanschavven van bedrukte zonnebrillen. Wij adviseren je graag van te voren zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en op een zonnebril uitkomt die past bij jouw doel. De meest uiteenlopende zonnebrillen kunnen wij leveren, van goedkope varianten tot exclusieve uitvoeringen. Om je een goed inzicht te geven hebben wij de diverse specificaties even op een rijtje gezet:

UV bescherming

Een heel belangrijk detail om rekening mee te houden is de UV bescherming die de glazen van de zonnebril bieden. Met goede UV glazen bescherm je je ogen tegen beschadiging van je hoornvlies wat veroorzaakt kan worden door fel zonlicht. UV staat voor "ultra-violet" en wij raden aan om voor zonnebrillen te kijken met een UV bescherming van 400, hiermee wordt voldoende UV licht tegengehouden om veilig in de zon te kunnen zitten. Kort samengevat houdt de norm in dat er meer dan 99.5% van de straling tussen 280 nm en 400 nm (UV-A en UV-B) geblokkeerd wordt, gemeten volgens AS/NZS 1067:2003.

Scharniertjes
De kwaliteit van een zonnebril, al betreft het een promotiebril, is belangrijk. Je wilt immers niet dat er een pootje af gaat breken na een aantal keren in gebruik want dan treft de promotieactie ook geen doel, dan slaat de promotie juist om in een negatief gevoel en dat wil je voorkomen. Wij raden daarom aan om altijd te kijken naar de scharniertjes van de zonnebrillen. Heb je een kunststoffen zonnebril met metalen scharniertjes? Dan heb je een prima bril. Zijn de scharniertjes echter van kunststof? Dan zal de zonnebril veel sneller kapot gaan.

Pasvorm
Met de pasvorm van een promotionele zonnebril kun je niet echt rekening houden. Alle brillen hebben hun eigen formaat en pootjes kun je normaalgesproken niet buigen om het passend op de oren aan te laten sluiten, hetzelfde geldt voor neusstukjes. Wat je wel kunt doen is wanneer er sprake is van promotie voor kinderen, dat er gekozen wordt voor kinderzonnebrillen maar verder zijn de pasvormen dus gelijk.

Materiaal

Wat Bedrukken.nl het meeste verkoopt zijn de Wayfarer zonnebrillen bedrukt met een logo op 1 of 2 pootjes. Deze bril is geproduceerd uit kunststof met metalen scharniertjes voor extra duurzaamheid. Er kan echter ook gekozen worden voor een exclusievere bril waarbij het montuur geheel uitgevoerd is in metaal of waarbij alleen de pootjes uit metaal geproduceerd zijn.

Dikte pootjes
Wanneer je zonnebrillen besteld en deze wilt laten bedrukken, dan dien je er rekening mee te houden dat er ook ruimte moet zijn om een bedrukking op te plaatsen. Zonnebrillen worden eigenlijk altijd gedrukt op de pootjes dus hoe dikker het pootje, hoe groter het logo of tekst gedrukt kan worden. Is er sprake van een heel dun pootje, dan kan het zelfs zo zijn dat de bril in kwestie uitsluitend onbedrukt geleverd kan worden.

Kleur
Zonnebrillen zijn er in alle soorten, maten en kleuren. De meest gangbare modellen zijn ook in de meest gangbare kleuren leverbaar waaronder rood, blauw, geel, groen, roze, zwart en witte zonnebrillen. Ook de glazen zijn in diverse kleuren leverbaar, in overleg is het zelfs zo dat de kleur van de glazen gekozen kan worden. Neem hierover contact met ons op.

Hoe worden zonnebrillen gedrukt?

Onze zonnebrillen bedrukken wij voornamelijk door middel van een druktechniek genaamd tampondruk. Deze techniek kun je eigenlijk vergelijken met een soort stempelen waarmee er via een siliconen kussen de afdruk van een cliché die volgelopen is met inkt, overgebracht op het pootje van de zonnebril. In de meeste gevallen dienen de pootjes die vastzitten aan het montuur, in eerste instantie ontvet te worden met een speciale substantie. Wordt dit niet gedaan dan kan het zijn dat de inkt niet voldoende hecht op de pootjes. Wil je het proces even visueel bekijken? Wij hebben onderaan de pagina een filmpje over hoe de zonnebrillen in onze drukkerij gedrukt worden. Ben je echt heel erg benieuwd? Dan mag je ook in onze drukkerij komen kijken onder het genot van een kopje koffie.

Bedrukte zonnebrillen snel en goedkoop geleverd

Als groothandel in bedrukte zonnebrillen hebben wij ruim 200.000 stuks voorradig en kunnen hierdoor snel schakelen. Het proces van aanvragen tot uitleveren is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, je krijgt in eerste instantie een gratis drukproef van ons. Wordt deze goedgekeurd dan gaat onze magazijnchef de zonnebrillen uit de stellingen pakken en worden deze direct naar de inpandige drukkerij gebracht. De levertijd die wij hanteren is circa 5 werkdagen voor bedrukte zonnebrillen. Heb je ze echter snel nodig? Dan is 2 werkdagen ook mogelijk en onbedrukt is dezelfde dag afhalen al een mogelijkheid.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact