Handdoeken

Handdoeken zijn onmisbaar in het dagelijks leven, en er zijn talloze situaties waarin ze van pas komen. Naast het gebruik na het douchen en op het strand, worden handdoeken ook veel gebruikt tijdens het sporten. Bijvoorbeeld bij fitness, waar een koelhanddoek op het apparaat kan worden gelegd voor hygiënische doeleinden, en een kleinere handdoek kan worden gebruikt om zweet weg te vegen.

Ook tijdens een bezoek aan de sauna of spa zijn handdoeken onmisbaar. Het is daarom geen verrassing dat bedrukte handdoeken populaire relatiegeschenken zijn. Ze zijn praktisch, bruikbaar en worden vaak gewaardeerd door klanten, relaties en collega's. Een bedrukte handdoek als geschenk is niet alleen handig, maar toont ook zorg en aandacht voor de ontvanger.

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 15

Pagina
 1. Handdoek OekoTex 100x50 cm
  Vanaf € 4,09 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,99 Bij 500 stuks
 2. Strandlaken OekoTex 180x100 cm
  Vanaf € 12,29 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,69 Bij 500 stuks
 3. Handdoek OekoTex 140x70 cm
  Vanaf € 6,99 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,69 Bij 250 stuks
 4. Charlotte badhanddoek 50x100 cm
  Vanaf € 5,47 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,62 Bij 500 stuks
 5. Kariban handdoek 100x50 cm
  Vanaf € 5,11 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,04 Bij 500 stuks
 6. Biologische badhanddoek
  Vanaf € 8,78 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,83 Bij 500 stuks
 7. Biologische strandhanddoek
  Vanaf € 15,50 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,83 Bij 250 stuks
 8. Kariban handdoek 140x70 cm
  Vanaf € 8,93 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,94 Bij 500 stuks
 9. Katoenen babycape Hugme
  Vanaf € 5,30 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,47 Bij 500 stuks
 10. Handdoek 100x50 cm
  Vanaf € 3,98 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,16 Bij 500 stuks
 11. Sophie Muval handdoek 50x30 cm
  Vanaf € 1,22 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 1,00 Bij 2500 stuks
 12. Absorberende Handdoek Kotto
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,92 Bij 2500 stuks

Artikelen 1-12 of 15

Pagina

Handdoeken laten bedrukken of borduren?

Het laten bedrukken of borduren van handdoeken biedt beide voordelen, afhankelijk van je specifieke behoeften en doelstellingen:

 1. Borduren: Borduren levert een hoogwaardig en duurzaam resultaat op. Het logo of de tekst wordt met garen op de handdoek gestikt, waardoor het een luxe uitstraling heeft en lang mooi blijft. Dit maakt geborduurde handdoeken tot duurzame relatiegeschenken die een blijvende indruk maken. Het is ideaal voor situaties waarin kwaliteit en een luxe uitstraling belangrijk zijn, zoals bij geschenken aan belangrijke klanten of medewerkers.

 2. Bedrukken: Bedrukken is een kosteneffectieve manier om handdoeken te personaliseren en ze snel op te laten vallen. Het logo of de tekst wordt direct op de handdoek gedrukt, wat een opvallend resultaat oplevert dat meteen de aandacht trekt. Dit maakt bedrukte handdoeken ideaal voor promotionele doeleinden waarbij naamsbekendheid en zichtbaarheid belangrijk zijn, zoals bij evenementen of beurzen.

Of je nu kiest voor borduren of bedrukken, handdoeken zijn uitstekende relatiegeschenken die praktisch zijn en veel gebruikt worden. Ze bieden een effectieve manier om je merk te promoten en waardering te tonen aan klanten, relaties en medewerkers.

Handdoeken en sporthanddoeken

In ons assortiment badtextiel bieden we een ruime keuze aan handdoeken en sporthanddoeken. Voor relaties die regelmatig sporten, zijn sporthanddoeken van 130x30 cm een uitstekende keuze. Deze handdoeken kunnen worden bedrukt met een naam, logo of tekst, waardoor ze een praktisch en persoonlijk geschenk vormen. Bovendien kunnen bedrukte handdoeken worden ingezet als welkomstgeschenk door sportscholen, sauna's en andere wellnesscentra, wat zorgt voor een grotere naamsbekendheid.

Een andere optie is de Handdoek OekoTex van 140x70 cm, die kan worden geborduurd of bedrukt. Dit is een origineel relatiegeschenk waarmee je je relaties zeker zult verrassen. Deze handdoek voldoet aan de OekoTex-standaard, wat betekent dat het textiel is getest op schadelijke stoffen en veilig is voor gebruik. Met zulke hoogwaardige en gepersonaliseerde handdoeken kun je een blijvende indruk maken op je relaties.

Duurzaam geborduurd

Als specialist in diverse druktechnieken bieden we ook personalisatie van handdoeken aan in ons assortiment. Onze voorkeur gaat uit naar borduringen voor een duurzaam en hoogwaardig resultaat. Hoewel we handdoeken kunnen bedrukken met een logo of reclametekst in onze eigen drukkerij via zeefdruk, raden we dit niet aan voor handdoeken vanwege hun hoogpolige structuur.

Bij bedrukken kan de inkt namelijk op het hoogpolige deel blijven zitten, wat zowel het afdrogen als de esthetiek van de handdoek kan beïnvloeden. Daarom kiezen we ervoor om hoogpolige handdoeken te borduren voor een optimale uitstraling en gebruikservaring. Onze borduurstudio werkt bovendien volledig op duurzame energie, dankzij ruim 500 zonnepanelen, wat betekent dat onze borduringen 100% energieneutraal zijn. Met onze duurzame borduringen zorgen we voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat dat zowel esthetisch als functioneel voldoet aan de verwachtingen.

Onze service

Onze service voor het borduren van handdoeken biedt verschillende voordelen:

 1. Kwaliteit: We gebruiken hoogwaardige borduurmachines (Barudan) en garens om ervoor te zorgen dat de borduringen van de hoogste kwaliteit zijn. Dit resulteert in duurzame en esthetisch aantrekkelijke borduringen die lang meegaan.

 2. Maatwerk: We kunnen verschillende ontwerpen, logo's of teksten borduren op handdoeken volgens jouw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een naam of een slogan, we kunnen het voor je realiseren.

 3. Flexibiliteit: We zijn in staat om zowel kleine als grote bestellingen aan te nemen. Of je nu een paar handdoeken wilt laten borduren voor persoonlijk gebruik of een grotere hoeveelheid voor zakelijke doeleinden, we staan klaar om aan je behoeften te voldoen.

 4. Snelle levering: We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk af te handelen, zodat je je gepersonaliseerde handdoeken snel kunt ontvangen. Ons efficiënte productieproces en ons toegewijde team zorgen voor een snelle turnaroundtijd.

 5. Milieuvriendelijkheid: We hechten waarde aan duurzaamheid en maken gebruik van milieuvriendelijke borduurmaterialen en -processen. Wij borduren 100% energieneutraal Zo dragen we ons steentje bij aan een schonere planeet.

Met onze handdoeken borduurservice ben je verzekerd van hoogwaardige, op maat gemaakte producten die aan je verwachtingen voldoen en je merk of boodschap op een professionele manier uitdragen.