Handdoeken bedrukken

Bestel handdoeken met bedrukking of borduring eenvoudig en rechtstreeks goedkoop bij de groothandel. De meest gangbare handdoeken binnen uit onze collectie voldoen aan de Oeko-Tex normen en zijn geproduceerd uit een zachte 450 grams kwaliteit. Uiteraard leverbaar in alle gangbare kleuren.

 

Artikelen 1-12 van 18

Handdoeken laten bedrukken of borduren?

Twijfel je wat de beste optie is om jouw handdoeken te laten personaliseren met een logo? Wij leggen de opties hieronder uit:

  1. Borduren: Borduren levert een hoogwaardig en duurzaam resultaat op. Het logo of de tekst wordt met garen op de handdoek gestikt, waardoor het een luxe uitstraling heeft en lang mooi blijft. Dit maakt geborduurde handdoeken tot duurzame relatiegeschenken die een blijvende indruk maken. Wij borduren jouw handdoeken in onze eigen borduurstudio voor het beste resultaat. Voor het personaliseren van handdoeken, is borduren de aanbevolen druktechniek. Wij nodigen jou van harte uit om te komen kijken onder het genot van een kopje koffie.

  2. Transferdruk: Transferdruk is een kosteneffectieve manier om handdoeken te personaliseren en ze snel op te laten vallen. Het logo of de tekst wordt middels een transfer op de handdoek gedrukt, wat een opvallend resultaat oplevert dat meteen de aandacht trekt. Dit maakt bedrukte handdoeken ideaal voor promotionele doeleinden waarbij naamsbekendheid en zichtbaarheid belangrijk zijn, zoals bij evenementen of beurzen.

Handdoeken en sporthanddoeken

In ons assortiment badtextiel bieden we een ruime keuze aan handdoeken en sporthanddoeken. Voor relaties die regelmatig sporten, zijn sporthanddoeken van 130x30 cm een uitstekende keuze. Deze handdoeken kunnen worden bedrukt met een naam, logo of tekst, waardoor ze een praktisch en persoonlijk geschenk vormen. Bovendien kunnen bedrukte handdoeken worden ingezet als welkomstgeschenk door sportscholen, sauna's en andere wellnesscentra, wat zorgt voor een grotere naamsbekendheid.

Een andere optie is de Handdoek OekoTex van 140x70 cm, die kan worden geborduurd of bedrukt. Dit is een origineel relatiegeschenk waarmee je je relaties zeker zult verrassen. Deze handdoek voldoet aan de OekoTex-standaard, wat betekent dat het textiel is getest op schadelijke stoffen en veilig is voor gebruik. Met zulke hoogwaardige en gepersonaliseerde handdoeken kun je een blijvende indruk maken op je relaties.

Duurzaam geborduurd

Als specialist in diverse druktechnieken bieden we ook personalisatie van handdoeken aan in ons assortiment. Onze voorkeur gaat uit naar borduringen voor een duurzaam en hoogwaardig resultaat. Hoewel we handdoeken kunnen bedrukken met een logo of reclametekst in onze eigen drukkerij via zeefdruk, raden we dit niet aan voor handdoeken vanwege hun hoogpolige structuur.

Bij bedrukken kan de inkt namelijk op het hoogpolige deel blijven zitten, wat zowel het afdrogen als de esthetiek van de handdoek kan beïnvloeden. Daarom kiezen we ervoor om hoogpolige handdoeken te borduren voor een optimale uitstraling en gebruikservaring. Onze borduurstudio werkt bovendien volledig op duurzame energie, dankzij ruim 500 zonnepanelen, wat betekent dat onze borduringen 100% energieneutraal zijn. Met onze duurzame borduringen zorgen we voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat dat zowel esthetisch als functioneel voldoet aan de verwachtingen.

Laden...

Laden...