Canvas tassen bedrukken

Het bedrukken van canvas tassen biedt een uitstekende manier om je merk te promoten. Onze canvas tassen zijn niet alleen stevig en praktisch in gebruik, maar ook uitermate geschikt als duurzaam promotieartikel. Ze vormen een fraai en milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen, en dankzij hun kwaliteit zijn ze ontzettend veelzijdig. 

5 artikelen

5 artikelen

Druktechnieken

Bij Bedrukken.nl kunnen we canvas tassen op twee verschillende manieren bedrukken, namelijk middels zeefdruk of transferdruk. Beide druktechnieken zijn geschikt, maar bestaat jouw opdruk uit meerdere kleuren die aan elkaar sluiten, dan bedrukken we middels transferdruk. Het is ook mogelijk om in overleg met onze verkoopadviseurs te kiezen voor een bepaalde druktechniek. Zij kunnen je alles uitleggen over het drukproces en de bijbehorende druktechnieken. Naast bedrukken is borduren ook een mogelijkheid. Het voordeel van een borduring is dat hij slijtvast is en lang meegaat. Borduren is een mooie en duurzame keuze. Wij beschikken over een drukkerij een borduurstudio. Hier werken drukkers met jarenlange ervaring, waardoor wij kunnen garanderen dat jouw oprecht perfect tot zijn recht komt. Naast een eigen drukkerij, hebben we ook een grote voorraad tassen. Dit betekent dat wij tassen tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden en een snelle levering kunnen garanderen.

Ook noemenswaardig is het feit dat onze canvas tassen 100% energieneutraal gedrukt worden. Wij hebben ruim 500 zonnepanelen op onze daken waardoor de opbrengst ruim voldoende is om ook jouw tassen op een milieuvriendelijke wijze te kunnen produceren.

Het verschil tussen canvas en katoen

Het belangrijkste verschil tussen canvas en katoen ligt in de structuur van de stoffen. Hoewel beide gemaakt zijn van katoen, heeft canvas een grovere, dichter geweven structuur. Het wordt geweven met grovere garens, waardoor het steviger aanvoelt dan gewoon katoen. Canvas tassen hebben over het algemeen een hoger gewicht dan katoenen tassen, waardoor ze duurzamer zijn en langer meegaan.

Laden...

Laden...