Draagtassen bedrukken

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van draagtassen met jouw logo, en we doen dit met passie om tot het beste resultaat te komen. Bedrukte tassen leveren wij snel vanuit onze groothandel en worden bedrukt in eigen drukkerij.

 
 
 

Artikelen 1-12 van 70

 • Katoenen draagtas premium 145 gram ecru
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,51
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas 145 grams gekleurd
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,95
  Bekijk
 • Non woven tas Emily
  +5
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,30
  Bekijk
 • Draagtas RPET recycle
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • Organisch katoenen tas 120 grams gekleurd
  ...
  Bij 800 stuks Vanaf € 1,34
  Bekijk
 • Gekleurde draagtas Cotton Star zwart
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,86
  Bekijk
 • Boodschappentas lange hengsels zwart
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,54
  Bekijk
 • Non woven shopper Noor groen
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,32
  Bekijk
 • Organisch katoenen draagtas 145 grams
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,65
  Bekijk
 • Organisch katoenen boodschappentas
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,10
  Bekijk
 • Gekleurde organische draagtas Premium kwaliteit zwart
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,19
  Bekijk
 • Non-woven tas Mila, korte hengsels
  +2
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 0,42
  Bekijk

Onze service

Onze service voor het bedrukken van draagtassen is ontworpen met jouw gemak en tevredenheid in gedachten. We begrijpen dat het personaliseren van draagtassen een bijdrage levert aan jouw imago, daarom streven we naar producten met hoogwaardige bedrukkingen en een uitstekende service om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ten eerste bieden we een breed scala aan draagtassen van prima kwaliteit, zodat je kunt kiezen uit verschillende stijlen, materialen en maten die het beste passen bij jouw merk en doelstellingen. Past een bedrukte rugzak beter bij jouw doel of ben je op zoek naar boodschappentassen met logo? Dan kunnen wij jou hier ook bij helpen. 

Vervolgens beschikken we over een ervaren en toegewijd team dat zorgt voor het bedrukken van jouw draagtassen met uiterste precisie en zorgvuldigheid. Of je nu kiest voor zeefdruk, digitale druk of een andere druktechniek, we garanderen een heldere en duurzame bedrukking die de aandacht trekt en lang meegaat.

Daarnaast bieden we een vlotte en efficiënte service, vanaf het moment van bestelling tot aan de levering. We begrijpen dat tijd cruciaal kan zijn in jouw marketingcampagnes, daarom streven we naar snelle doorlooptijden zonder in te leveren op kwaliteit.

Tot slot streven we naar 100% klanttevredenheid. Als er vragen zijn of als je hulp nodig hebt bij het maken van keuzes, staat ons vriendelijke en deskundige team altijd voor je klaar om advies en ondersteuning te bieden. Met onze service voor draagtassen bedrukken ben je verzekerd prerttige ervaring, van begin tot eind.

Druktechnieken

Onze draagtassen worden vakkundig bedrukt met behulp van diverse geavanceerde technieken, waaronder:

 • Zeefdruk
 • Transferdruk
 • Digitale print

Dit alles wordt uitgevoerd in onze eigen drukkerij, die volledig energieneutraal opereert. Gelegen op Nederlandse bodem, kunnen we een snelle levering garanderen en hanteren we concurrerende prijzen. Met een uitgebreide voorraad kunnen we snel inspelen op jouw behoeften, ongeacht of je een kleine of grote hoeveelheid draagtassen nodig hebt. Als groothandel kunnen we onze producten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of duurzaamheid.

Kan ik een sample van een draagtas ontvangen?

Natuurlijk! Bij Bedrukken.nl streven we naar maximale klanttevredenheid en daar hoort goede service bij. Om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je keuze, bieden we de mogelijkheid om gratis een sample van de draagtas (onbedrukt) aan te vragen. Zo kun je zelf de kwaliteit beoordelen en zien of de kleur naar wens is. Dit is een handige manier om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Daarnaast ontvang je ook een gratis digitaal drukvoorstel voor de tas met jouw logo, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien. Met deze combinatie van service en kwaliteit streven we ernaar om aan al je wensen te voldoen.

Laden...

Laden...