Frisbees

De alom bekende frisbee is niet alleen een populair speeltje, maar ook een geweldig promotieartikel met voldoende ruimte voor een reclameboodschap. Stel je voor: op het strand met vrienden genieten van een potje frisbee, onder de stralende zon, in een ontspannen sfeer vol vrijheid. Mensen zullen jouw merk associëren met plezierige en ontspannen momenten. Naast het gebruik als promotiemateriaal, is de frisbee ook een perfect zomergeschenk voor jouw relaties. Standaard frisbees hebben een diameter van 21 centimeter en bieden ruimte voor zeefdruk van meer dan 70% van het oppervlak met jouw logo. Frisbees kunnen niet alleen worden bedrukt met logo en tekst, maar ook in een eigen PMS-huisstijlkleur worden geproduceerd (vanaf 5000 stuks). Waar wacht je nog op? Laat jouw frisbees bedrukken en breng jouw merk naar buiten!

5 artikelen

5 artikelen

Waarom zijn bedrukte frisbees ideaal voor zomerpromoties?

Bedrukte frisbees zijn ideaal voor zomerpromoties omdat ze niet alleen naamsbekendheid genereren bij de ontvangers, maar ook een breder publiek bereiken. Stel je voor hoeveel aandacht jouw logo krijgt op een prachtige zomerse dag wanneer de bedrukte frisbees worden gebruikt op het strand, in het park of bij een zwembad. Je logo zal herhaaldelijk opvallen, wat resulteert in effectieve reclame. Het bedrukken van frisbees is dus een slimme zet voor zomerpromoties en relatiegeschenken. Vooral kinderen zullen enthousiast zijn over een frisbee, die verkrijgbaar zijn in diverse frisse kleuren bij bedrukken.nl.

Frisbees met logo voor de laagste prijs

Bedrukken.nl biedt een verscheidenheid aan frisbees in het assortiment, van eenvoudige plastic frisbees tot grotere frisbees met logo. Als je op zoek bent naar een compacte optie die gemakkelijk mee te nemen is, is de opvouwbare nylon frisbee een uitstekende keuze. Deze mini frisbee kan eenvoudig in het bijgeleverde tasje worden gevouwen, waardoor hij handig is om uit te delen en overal mee naartoe te nemen. Bij ons profiteer je van snelle levertijden, met een levering binnen 3 werkdagen inclusief logobedrukking. Zowel het tasje als de opvouwbare frisbee kunnen worden bedrukt met jouw logo. Deze promotionele frisbees bieden een voordelige en leuke manier om reclame te maken. Voor degenen die fanatiek zijn in sport, bieden we ook wedstrijdfrisbees aan, met een groot drukoppervlak dat ideaal is voor het plaatsen van een logo of tekst. Het bedrukken van frisbees is vooral populair in de zomer, wanneer ook zonnebrillen en waaiers veelvuldig te zien zijn. Dit maakt ze ideaal voor zomerpromoties!

Heb je advies nodig over het bedrukken van frisbees?

Voor deskundig advies over het bedrukken van frisbees staan wij voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of ondersteuning. We hanteren een minimale afname, maar sommige frisbees zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Als je grote hoeveelheden nodig hebt, zoals 5000 stuks, kunnen we de frisbee bedrukken in jouw eigen PMS-huisstijlkleur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de opdruk, waaronder geel, groen, blauw of rood. Voordat we overgaan tot het bedrukken van de frisbees, ontvang je natuurlijk eerst een gratis digitale proefdruk waarop je akkoord kunt geven. Heb je vragen over frisbees bedrukt met een logo of andere populaire relatiegeschenken? We helpen je graag verder.

Laden...