Filter
Categorie Handdoeken Filters
Prijs:
€2 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Handdoeken bedrukken

Sorteren op:

Handdoeken bedrukken met logo

Als specialist in alle soorten drukwerk mag ook het personaliseren van handdoeken niet in ons assortiment ontbreken. Handdoeken bedrukken wij met een logo of reclametekst in onze eigen drukkerij middels zeefdruk. Echter raden wij dit niet aan. Doordat handdoeken hoogpolig zijn blijft de inkt op het hoogpolige deel zitten en dit is niet optimaal voor zowel het afdrogen (ruw) als de uitstraling. Wil je echt een fraai resultaat, dan raden wij aan om handdoeken te laten borduren met een logo. Het borduurproces vindt plaats op een speciale borduurmachine. Voor een geborduurd logo maken wij eerst een borduurkaart alvorens de productie kan starten.

Handdoeken zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Zonder handdoek wordt het lastig als je uit de douche komt. Je kunt moeilijk blijven staan totdat je bent opgedroogd. Ook aan het strand is een handdoek wel zo praktisch, je gaat immers niet rechtstreeks in het zand liggen. Al die zandkorrels plakken aan je huid en dat ligt niet lekker. Handdoeken bedrukken als relatiegeschenk is daarom altijd een handig en bruikbaar cadeau, verras jouw relaties, klanten en collega's!

Handdoeken bedrukken ter promotie

Bovenstaand zijn al twee gebruiksmomenten van de handdoek genoemd. Maar er zijn er nog veel meer. Tijdens het sporten worden regelmatig handdoeken gebruikt. Tijdens het fitnessen bijvoorbeeld is het wel zo hygiënisch om je handdoek op de zitting van het apparaat dat je gebruikt te leggen. Een tweede, kleinere, handdoek kun je weer gebruiken om het zweet van je voorhoofd af te vegen. Dit zelfde gebruik geldt ook voor een bezoek aan de sauna of spa.

Handdoeken bedrukken als relatiegeschenk

Wanneer je naar een wellness gaat en handdoeken leent valt er op dat veelal alle handdoeken zijn voorzien van logo, naam of slogan. Laat daarom ook handdoeken bedrukken en zet deze in als relatiegeschenk. Het is een relatief makkelijke en goedkope manier om reclame te maken. Handdoeken bedrukken met een opvallende bedrukking springen gelijk in het oog en zorgen voor naamsbekendheid. Tijdens grote evenementen en concerten worden handdoeken dan ook vaak het publiek in gegooid.

Bij bedrukken.nl kun je kiezen uit diverse gekleurde handdoeken, allemaal van 100% zware katoen. Via zeefdruk kunnen de handdoeken in verschillende kleuren worden bedrukt. Een andere mogelijkheid is om het logo of de tekst op de handdoek te borduren. Dit geeft een mooi, strak resultaat en het is nog duurzaam ook. Kijk snel op onze website en vraag vandaag nog een offerte aan. Wij bieden de beste kwaliteit, prijs en levertijd. Heb je nog vragen over handdoeken bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact