Kerstrelatiegeschenken

Kerst is de gezelligste en leukste periode van het jaar. De kerstboom staat op, er hangen glazen kerstballen in de boom, er ligt kerst chocolade en er staat een mini houten kerstboom ter decoratie op de tafel. Vergeet daarbij niet de kerstklassiekers zoals de muziek van Mariah Carey. Samen met familie en/of vrienden is het tijd om kerst te vieren. Het kerstdiner voorbereiden, kerstkransjes en glühwein, cadeautjes onder de boom… Het hoort allemaal bij de gezelligheid van kerst.

Kerstgeschenken kunnen ook ingezet worden als relatiegeschenken. Het zijn originele relatiegeschenken waarmee jij je medewerkers of zakelijke relaties kan verrassen aan het einde van het jaar. Denk bijvoorbeeld aan een passend kerstgeschenk voor klanten uit de categorie kerstgeschenken zakelijk. In ons uitgebreide assortiment vind je de juiste relatiegeschenken voor jouw relaties. Kerstgeschenken bedrukken we met een naam, logo of tekst. Heb je interesse? Je kan direct online een offerte aanvragen. Voor vragen kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Let op: deze categorie bevat seizoensgebonden artikelen, waardoor het kan voorkomen dat producten tijdelijk niet leverbaar zijn

Artikelen 13-24 van 123

Wat is het effect van bedrukte kerstgeschenken met logo?

Bedrukte kerstgeschenken zorgen voor meer naamsbekendheid. Als we aan relatiegeschenken voor feestdagen denken, dan denken we al snel aan kerstgeschenken. Uit onderzoek is gebleken, dat werknemers en andere relaties het erg waarderen als ze een kleinigheidje krijgen met de feestdagen. Laat je waardering blijken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar. Een passend geschenk zoals een fles wijn of een mooi kerstpakket wordt zeker gewaardeerd.

Geniet van een leuke kerstfilm tijdens de koude dagen. Gedurende het kijken is er niks fijner dan op de bank liggen met een kerstknuffel met deken. De fleece deken is het perfecte relatiegeschenk kerst. Dit type relatiegeschenk is geschikt voor bedrukking. De minimale afname is 15 stuks. Liever een kleine oplage fleece dekens laten bedrukken? Zodra het aantal onder het minimum te bestellen aantal ligt, is de prijs op aanvraag. De kerstknuffels met deken kunnen snel geleverd worden.

Relatiegeschenken uit de categorie kerst bedrukken

Cadeaus voor de feestdagen zijn populaire relatiegeschenken. Tijdens de kerstperiode verrassen we elkaar met mooie kerstgeschenken. Denk hierbij aan kerstbekers, kerst bureaukalender, kerstmutsen of passende theelichthouders. Deze geschenken kunnen we bedrukken met logo of tekst. Bedrukte kerstgeschenken zullen zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Wat is een digitale drukproef?

Een digitale drukproef is een schets van het kerst relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Voordat we het kerst relatiegeschenk bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Wij sturen je de drukproef op en vragen je hem te controleren. Na akkoord zullen we de kerst artikelen bedrukken. Al onze relatiegeschenken bedrukken we in onze eigen drukkerij.

Contact

Heb je interesse in kerstgeschenken bedrukken met logo, maar heb je nog een aantal vragen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals katoenen tassen, VR brillen, tablet accessoires en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op de website.

Laden...

Laden...