Mutsen

Bedrukte mutsen met logo bestel je rechtstreeks bij Bedrukken.nl omdat:
- Wij de scherpste prijzen van Nederland hebben.
- Je altijd een gratis drukproef krijgt.
- Wij 100% energieneutraal drukken.
- Je op verzoek een gratis monster toegestuurd krijgt (alleen voor bedrijven).

 

Oplopende volgorde

Artikelen 13-24 of 30

 1. Muts Seyer met bluetooth
  Vanaf € 2,02 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,61 Bij 1000 stuks
 2. Muts van katoen Lighty
  Vanaf € 3,66 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,90 Bij 1000 stuks
 3. Gebreide muts van RPET Katmai
  Vanaf € 4,22 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,46 Bij 500 stuks
 4. Beoordeling:
  100%
  Thinsulate muts warm
  Vanaf € 3,02 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,49 Bij 500 stuks
 5. Kerstmuts
  Vanaf € 0,53 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,42 Bij 5000 stuks
 6. Gebreide 100% RPET muts
  Vanaf € 2,16 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,70 Bij 1000 stuks
 7. Gebreide muts met omslagrand
  Vanaf € 1,90 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,51 Bij 1000 stuks
 8. Gebreide wintermuts
  Vanaf € 4,27 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,50 Bij 500 stuks
 9. Impact AWARE klassieke beanie met Polylana
  Vanaf € 3,98 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,16 Bij 500 stuks
 10. Snowstar® patch beanie
  Vanaf € 4,14 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,27 Bij 500 stuks
 11. Beoordeling:
  80%
  Muts Original met omslag
  Vanaf € 2,74 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,16 Bij 500 stuks
 12. Rendier kerstmuts
  Vanaf € 5,81 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,59 Bij 500 stuks

Artikelen 13-24 of 30

Mutsen bedrukken middels transfers voor het beste resultaat

Bij het bedrukken van mutsen door middel van transferdruk wordt een zeefdruktransfer gebruikt om het ontwerp op de voorkant van de muts aan te brengen. Deze transfer wordt met behulp van warmte op de stof van de muts overgebracht. Het proces begint met het maken van een zeefdruktransfer, waarbij het ontwerp op een speciaal vel wordt gedrukt met behulp van zeefdruktechnieken. Vervolgens wordt dit vel op de juiste positie op de muts geplaatst. Door middel van warmte en druk wordt het ontwerp van de transfer op de stof van de muts aangebracht, waardoor het stevig hecht en duurzaam is. Transferdruk is vooral geschikt voor materialen zoals fleece en kan een goede optie zijn voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke manier om mutsen te bedrukken.

Hoe worden mutsen geborduurd

Het borduren van mutsen is een nauwkeurig proces dat zorgt voor een duurzame en professionele afwerking van het logo of de tekst op de muts. Hier is een beknopte uitleg van hoe mutsen worden geborduurd:

 1. Digitalisering van het ontwerp: Het ontwerp van het logo of de tekst wordt gedigitaliseerd door middel van gespecialiseerde software. Dit vertaalt het ontwerp naar een bestand dat begrepen kan worden door de borduurmachine.

 2. Selectie van de juiste garen: De kleuren van het ontwerp worden gekozen en de bijbehorende garen worden ingeladen in de borduurmachine. Deze garen moeten van hoge kwaliteit zijn om een heldere en duurzame afwerking te garanderen.

 3. Positionering van de muts: De mutsen worden stevig bevestigd aan een borduurraam of hoepel, zodat ze tijdens het borduren niet verschuiven. Het is belangrijk dat de muts strak en gelijkmatig is opgespannen voor een nauwkeurig resultaat.

 4. Borduren van het ontwerp: De borduurmachine begint met het borduren van het ontwerp op de muts, volgens de geprogrammeerde instructies. Het proces is geautomatiseerd, maar vereist wel zorgvuldige controle om ervoor te zorgen dat het ontwerp correct wordt overgebracht.

 5. Kwaliteitscontrole: Na het borduren wordt elke muts zorgvuldig geïnspecteerd om eventuele onvolkomenheden te detecteren. Eventuele losse draden worden afgeknipt en de kwaliteit van de borduring wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereiste normen.

Door deze stappen te volgen, wordt ervoor gezorgd dat de geborduurde mutsen een professionele uitstraling hebben en langdurig meegaan, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor promotionele doeleinden.

Verschillende materialen

Mutsen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, afhankelijk van het beoogde gebruik, de stijl en de voorkeuren van de drager. Enkele veelvoorkomende materialen voor mutsen zijn:

 1. Wol: Wol is een natuurlijke vezel die uitstekend isoleert en warmte vasthoudt. Mutsen van wol zijn ideaal voor koud weer en bieden uitstekende bescherming tegen de elementen.

 2. Acryl: Acryl is een synthetisch materiaal dat vergelijkbare eigenschappen heeft als wol, maar vaak goedkoper is. Mutsen van acryl zijn warm, zacht en gemakkelijk te onderhouden.

 3. Katoen: Katoen is een natuurlijke vezel die ademend en comfortabel is. Mutsen van katoen zijn lichtgewicht en geschikt voor mildere temperaturen.

 4. Fleece: Fleece is een zacht en pluizig synthetisch materiaal dat zeer goed isoleert en snel droogt. Fleece mutsen zijn ideaal voor buitenactiviteiten in koude omstandigheden.

 5. Polyester: Polyester is een synthetisch materiaal dat duurzaam, sneldrogend en kreukbestendig is. Mutsen van polyester zijn vaak lichtgewicht en geschikt voor sportieve activiteiten.

De keuze voor het materiaal van de muts hangt af van factoren zoals de gewenste warmte, ademend vermogen, duurzaamheid en persoonlijke voorkeur.

Wat is de minimale afname?

De minimale afname verschilt per muts. Zo hebben we al een muts vanaf 5 stuks. Bij een kleine oplage van 15 stuks is er al uit verscheidene mutsen te kiezen. De meeste mutsen hebben een levertijd van 8 werkdagen. Ben je op zoek naar promotiemutsen met snelle levertijden, neem dan even contact met ons op. We kunnen dan een offerte op maat voor je maken.

Combineren met...

Onze fleece mutsen en gebreide mutsen worden regelmatig samen verkocht met andere fleece kleding, zoals sjaals en truien of zelfs fleecedekens. Muts- en sjaalsets zijn vooral geschikt als een cadeau om je personeel comfortabel warm te houden. Bovendien kunnen de sjaals en de kleding bedrukt of geborduurd worden met hetzelfde logo als op de muts. Hierdoor kun je mutsen met opdruk perfect combineren met andere gepaste relatiegeschenken.

Ben je benieuwd naar hoe jouw logo eruitziet op een muts of beanie, vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan. Wij maken een gratis digitale drukproef waarop je kan zien hoe jouw product eruit komt te zien. Bereken snel je prijs direct online en daarna is het nog maar één klik voor een offerte-aanvraag. Pas na jouw akkoord gaan wij aan de slag met het bedrukken of borduren van mutsen.

Waar worden bedrukte mutsen voro ingezet

Bedrukte mutsen worden voor diverse doeleinden ingezet vanwege hun veelzijdigheid, praktisch nut en promotionele waarde. Hier zijn enkele gebruikelijke toepassingen van bedrukte mutsen:

 1. Promotie en marketing: Bedrijven gebruiken bedrukte mutsen vaak als promotieartikelen om hun merk of boodschap te verspreiden. Het logo of de naam van het bedrijf kan prominent op de muts worden weergegeven, waardoor het een effectief reclamemiddel wordt.

 2. Bedrijfsidentiteit: Bedrijven kunnen bedrukte mutsen ook gebruiken als onderdeel van hun bedrijfsuniformen om een gevoel van eenheid en identiteit onder medewerkers te bevorderen. Dit kan vooral handig zijn in sectoren zoals detailhandel, horeca en evenementenorganisatie.

 3. Evenementen: Bedrukte mutsen worden vaak uitgedeeld op evenementen zoals sportwedstrijden, festivals, beurzen en conferenties. Ze dienen niet alleen als handig geschenk voor deelnemers, maar helpen ook bij het vergroten van de zichtbaarheid van het evenement en de sponsoren.

 4. Teamidentificatie: Sportteams, scholen en verenigingen gebruiken bedrukte mutsen vaak om teamleden te identificeren tijdens wedstrijden, trainingen of evenementen. Dit kan helpen om een gevoel van verbondenheid en trots binnen het team te creëren.

 5. Relatiegeschenken: Bedrukte mutsen kunnen ook worden gebruikt als relatiegeschenken voor klanten, partners of medewerkers tijdens feestdagen, jubilea of als blijk van waardering. Ze zijn praktisch en worden vaak gewaardeerd als geschenk.

Kortom, bedrukte mutsen zijn veelzijdige promotieartikelen die kunnen worden aangepast aan verschillende situaties en doelgroepen, waardoor ze een populair en effectief marketinginstrument zijn.

https://www.kiyoh.com/reviews/1046787/bedrukken_nl