Mutsen bedrukken

Mutsen vormen de perfecte accessoire om in de winter jouw merk of logo te promoten. Bij Bedrukken.nl vind je een scala aan mogelijkheden om mutsen te bedrukken met een logo of tekst. Wij voorzien de mutsen in onze eigen drukkerij van een opdruk en kunnen deze snel leveren.

Artikelen 13-24 van 33

Snelle levering van mutsen

Doordat wij op grote schaal mutsen inkopen en een flinke eigen voorraad hebben aangelegd in onze magazijnen, kunnen we een snelle levering garanderen. Onze premium gebreide muts is al vanaf vijf werkdagen leverbaar, terwijl onbedrukte mutsen dezelfde dag verzonden worden. Heb je de bedrukte mutsen nog sneller nodig? In overleg met onze verkoopspecialisten is er vaak veel mogelijk. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een haalbare leverdatum.

De druktechnieken voor mutsen

Hoe mutsen voorzien worden van een opdruk hangt af van de soort muts, de bedrukking en de inzetbaarheid van de mutsen. Hieronder vind je de meestvoorkomende druktechnieken.

  • Borduren is het meest populair bij mutsen. Hierbij worden garen gebruikt die het beste matchen met de opgegeven kleuren. Vervolgens wordt de muts gepositioneerd aan een borduurraam en begint de borduurmachine het ontwerp op de muts aan te brengen. Na het borduren worden eventuele losse draden afgeknipt en worden de mutsen zorgvuldig afgewerkt.
  • Transferdruk is een andere druktechniek die ingezet wordt om mutsen te bedrukken. Een gedetailleerde opdruk wordt op die manier op de muts geplaatst, bijvoorbeeld op de patch op de voorzijde. Deze duurzame druktechniek kan bij een aantal modellen ook ingezet worden voor een full colour-opdruk.

Meestgestelde vragen

Welke druktechnieken worden er gebruikt voor de mutsen?

We gebruiken voor de mutsen de druktechnieken borduren en transferdruk, afhankelijk van de muts. Transfer wordt vaak gebruikt op fleecemutsen en borduren op mutsen van acrylaat. Eventueel kunnen er ook patches geleverd worden.

Moet ik ergens rekening mee houden bij mijn ontwerp voor een borduring?

Ja, je moet letten op de details en kleuren van de garen.

Is een spoedlevering mogelijk?

Een spoedlevering is in overleg bijna altijd mogelijk. In de drukke winterperiode kan een borduursel soms toch wat langer duren. Hiervoor zijn de nodige alternatieven, vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden. 

Mutsen in combinatie met andere relatiegeschenken

Mutsen vormen een veelzijdig relatiegeschenk die goed gecombineerd kunnen worden met accessoires zoals sjaals, handschoenen en ijskrabbers. Zo komen je relaties de winter warm door én maak je op een originele manier reclame, door de winterse relatiegeschenken te voorzien van jouw bedrijfslogo.

Laden...

Laden...