Mutsen

Mutsen borduren om jouw relaties warm te houden. Bij Bedrukken.nl al vanaf 2,98 per stuk all-in. Het voornaamste doel van een muts is het beschermen van je hoofd tegen de kou. Bijvoorbeeld tijdens de frisse wintermaanden. Of voor uitvoerende bedrijven met veel werkzaamheden buiten. Naast warmte geven is een muts ook ideaal om reclame mee te maken. Laat je deze mutsen borduren met een logo dan trek je direct aandacht voor je bedrijf. Dus warme oren en opvallend onder de aandacht komen. Dat is bijna te mooi om waar te zijn zou je zeggen. Wij van Bedrukken.nl borduren of bedrukken alle mutsen; goedkoop in eigen huis met jouw logo. Voor vragen kun je direct contact met ons opnemen via +31 315-200010 of stuur ons een mail naar [email protected]

Oplopende volgorde

30 resultaten

Pagina
 1. Premium gebreide muts
  Vanaf € 1,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 1,18 Bij 1000 stuks
 2. Reflecterende muts
  Vanaf € 5,99 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,62 Bij 500 stuks
 3. Grof gebreide Fisher hat
  Vanaf € 2,59 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,92 Bij 1000 stuks
 4. Fleece muts
  Vanaf € 1,93 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,24 Bij 1000 stuks
 5. Muts Holsen
  Vanaf € 2,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,63 Bij 1000 stuks
 6. Boreas muts met patch
  Vanaf € 4,03 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,59 Bij 500 stuks
 7. Level Beanie
  Vanaf € 4,60 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,55 Bij 500 stuks
 8. Muts organisch katoen Daison
  Vanaf € 4,42 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,98 Bij 500 stuks
 9. RPET Beanie met omslag Polo
  Vanaf € 3,70 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,38 Bij 500 stuks
 10. Muts met pompom Baikof
  Vanaf € 4,32 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,92 Bij 500 stuks
 11. Caliber muts
  Vanaf € 3,80 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,28 Bij 500 stuks
 12. Gebreide muts van RPET Katmai
  Vanaf € 5,92 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,56 Bij 500 stuks

30 resultaten

Pagina

Het personaliseren van mutsen met logo

Er zijn verschillende druktechnieken mogelijk om een muts te personaliseren met jouw bedrijfslogo. Mutsen borduren is mogelijk, net als het bedrukken van dit populaire winterse geschenk. De meest goedkope optie is een zogenaamde transferdruk. Hierbij wordt een zeefdruktransfer op de voorzijde van de muts aangebracht door middel van hitte. De mutsen moeten wel aan een aantal eisen voldoen om hiervoor geschikt te zijn. Fleece is bijvoorbeeld goed te transferdrukken. Ook zijn sommige mutsen voorzien van een speciaal vlak waar een opdruk op geplaatst kan worden.

Mutsen borduren of bedrukken?

Voor de mooiste kwaliteit en uitstraling raden wij een borduring aan. Een logo geborduurd op een muts ziet er uitstekend uit en is ook duurzaam. Dat wil zeggen dat een borduring op termijn niet slijt. Dat kan bij een opdruk wel het geval zijn. Ook zijn er mogelijkheden om voorafgaand aan je bestelling een muts te ontvangen met een proefborduring. Twijfel je tussen bedrukkingen of borduringen, neem dan vooral contact op met onze verkoopafdeling voor een persoonlijk advies. Zij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je mutsen met logo op de juiste manier samengesteld worden.

Welk materiaal is het meest geschikt?

Er zijn verschillende materialen waar mutsen uit gefabriceerd worden, namelijk fleece, wol en acryl met thinsulaat. Ben je op zoek naar een goedkope muts, dan zijn fleecemutsen precies wat je zoekt. Die kunnen bedrukt worden door middel van een transfer en ook geborduurd worden. In de specificaties bij onze fleece mutsen kom je soms de term 'anti-pilling' tegen. Dit houdt in dat de mutsen behandeld zijn om pluizen tegen te gaan.

Ben je op zoek naar een goedkope muts met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, dan zijn de acryl versies de juiste keuze. Natuurlijk in combinatie met een borduursel. Wil je de allerbeste optie op promogebied, dan raden wij een wollen variant aan. Deze wollen mutsen zijn van hoge kwaliteit én ook nog eens heerlijk warm. Er zijn overigens ook diverse mutsen met een toevoeging van zogenaamd thinsulaat, dit zorgt voor extra warmte en draagcomfort.

Wat is de minimale afname?

De minimale afname verschilt per muts. Zo hebben we al een muts vanaf 5 stuks. Bij een kleine oplage van 15 stuks is er al uit verscheidene mutsen te kiezen. De meeste mutsen hebben een levertijd van 8 werkdagen. Ben je op zoek naar promotiemutsen met snelle levertijden, neem dan even contact met ons op.

Combineren met...

Onze fleece mutsen en gebreide mutsen worden vaak verkocht met fleece sjaals of andere fleece kleding. Vooral muts- en sjaalsets zijn een ideaal geschenk om bijvoorbeeld je personeel goed warm te houden. En ook de sjaals en kleding kan je laten bedrukken, met bijvoorbeeld hetzelfde logo als op je muts met opdruk. Zo combineer je de geborduurde mutsen met andere bijpassende relatiegeschenken.

Ben je benieuwd naar hoe jouw logo eruitziet op een muts of beanie, vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan. Wij maken een gratis digitale drukproef waarop je kan zien hoe jouw product eruit komt te zien. Bereken snel je prijs direct online en daarna is het nog maar één klik voor een offerte-aanvraag.