Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes bedrukken? Als toonaangevende leverancier van relatiegeschenken vind je bij ons een uitgebreid assortiment aan diverse soorten notitieboekjes. Bedrukte notitieboekjes zijn een jaarlijks terugkerend item en hierdoor onmisbare populaire promotieartikelen. Het zijn functionele boekjes die altijd positief worden ontvangen. Notitieboekjes met logo vergroten je naamsbekendheid aangezien je logo of bedrijfsnaam overal verschijnt. Heb je vragen over notitieboekjes bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestelproces? Wij staan voor je klaar en helpen je graag met persoonlijk advies. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

✓Kleine aantallen mogelijk: al vanaf 10 stuks ✓Goedkope notitieboekjes: vanaf 0,46 bij 2.500 stuks ✓Snelle levering: vanaf 3 werkdagen ✓Eigen drukkerij met veel voorraad

Oplopende volgorde

Artikelen 25-36 of 82

 1. Notitieboekje A5 met balpen
  Vanaf € 1,33 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,10 Bij 1000 stuks
 2. Notitieboek Emoticon
  Vanaf € 0,50 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,39 Bij 5000 stuks
 3. Notitieboekje met schrijfblok
  Vanaf € 0,58 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,46 Bij 5000 stuks
 4. Moleskine Classic L hard cover notitieboek
  Vanaf € 19,31 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 15,12 Bij 100 stuks
 5. A5 notitieboekje Recycle
  Vanaf € 1,90 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,51 Bij 1000 stuks
 6. Notitieboek A6
  Vanaf € 1,02 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,82 Bij 2500 stuks
 7. A5 notitieboekje Suber
  Vanaf € 2,51 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,14 Bij 500 stuks
 8. Notitieboekje met ringband Stone
  Vanaf € 2,28 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,79 Bij 1000 stuks
 9. Notitieboek Idina
  Vanaf € 2,09 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,66 Bij 1000 stuks
 10. A5 notitieboek met ruitjes Squared
  Vanaf € 2,36 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,86 Bij 1000 stuks
 11. Notitieboekje Memo
  Vanaf € 0,97 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,59 Bij 2500 stuks
 12. Notitieboekje gerecycled
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,90 Bij 2500 stuks

Artikelen 25-36 of 82

Relatiegeschenken bedrukken: notitieboekjes met pen als voorbeeld

Even snel een notitie maken van een recent gesprek? Zorg dat je je notitieboekje en pen binnen handbereik hebt en je kunt direct je notities opschrijven. Een notitieboek Eldar is hiervoor ideaal. Is het notitieboekje voornamelijk bedoeld voor aantekeningen? Dan is gelinieerd papier erg handig, zoals ons bamboe notitieboekje met gelinieerd gerecycled papier. Gaat je voorkeur uit naar een boekje met blanco pagina’s, dan is het milieuvriendelijke gerecyclede notitieboekje juist een goede keuze. Zelfs voor uitwisbare notitieboekjes ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons heb je de keuze uit notitieboekjes in tal van kleuren, waardoor er vast en zeker een kleur bijzit die past binnen de huisstijl van je bedrijf. Na de kleurkeuze gaan wij aan de slag met het opstellen van een digitaal drukvoorbeeld. Hierop kan je precies zien hoe het logo, de naam of tekst geplaatst zal worden.

Bedrukte notitieboekjes als relatiegeschenk

Notitieboekjes bedrukken kan in verschillende groottes, waarvan de meest bekende maat A4 is. Een A4 formaat is, zoals iedereen wel weet, vergelijkbaar met de blaadjes die uit de printer komen. Mocht je op zoek zijn naar luxe notitieboekjes, die bieden we natuurlijk ook aan. Deze hebben doorgaans een wat hardere kaft, denk aan een suède notitieboek met elastische sluiting in bijpassend kleur. De meest gangbare maat voor notebooks die ingezet worden als promotieartikel of relatiegeschenk is A5. Hieronder de verschillende maten even verder toegelicht:

A4 notitieboek

Voor de fanatieke gebruikers van notitieboeken is een A4 formaat een must-have. Veel ruimte voor aantekeningen op één pagina en meestal met gelinieerd papier, dat zorgt dat je de pagina's overzichtelijk in kunt delen. De meeste A4 notitieboeken zijn met een elastiek dicht te maken waardoor het boek zo goed mogelijk in vorm blijft. Bekijk ons meest populaire A4 notitieboek hier.

A5 notitieboekjes

Het officiële formaat voor A5 is 210x148 millimeter. Dit is tevens het meest bestelde formaat notitieboekjes in ons assortiment. Een A5 notitieboek is praktisch qua grootte en er is nog steeds meer dan voldoende ruimte voor de gemiddelde gebruiker. Een A5-formaat notebook wordt vaak weggegeven als relatiegeschenk op beurzen of tijdens een bedrijfsbezoek van een accountmanager. Dit notitieboekje stelt je dan overigens direct in de gelegenheid om alles wat besproken is, vast te leggen op schrift. De meeste A5 notitieboekjes zijn uitgevoerd met lijntjes.

A6 notitieboek

De naam zegt het al; een A6-formaat (148x105 millimeter) notebook past qua grootte in een gemiddelde broekzak/jaszak en is daardoor eenvoudig te vervoeren. Vergis je echter niet in deze kleine notitieboekjes. Er kan nog steeds een grote hoeveelheid informatie in beschreven worden en het grote voordeel: je hebt het boekje altijd zo bij de hand. Een A6 notitieboekje met lijntjes is erg handzaam en compact.

Hoe worden notitieboekjes bedrukt?

Voor notitieboekjes bedrukken maken we gebruik van tampondruk: een techniek die geschikt is voor het bedrukken in één of meerdere kleuren. Wij bedrukken notitieboekjes met logo in eigen drukkerij. Het drukformaat van tampondruk is voor de meeste doeleinden perfect. We kunnen ons echter voorstellen dat er bedrijven zijn die de voorkeur geven aan een groot drukformaat. In dat geval zou zeefdruk uitkomst bieden en geeft tevens een prima resultaat. Maar ook voor het drukken van full colour notitieboekjes hebben wij een oplossing: via onze digitale printer kunnen wij de notebooks op de cover voorzien van een full colour-bedrukking.

ECO-notitieboekjes bedrukken met logo

Zoals algemeen bekend is hout de belangrijkste grondstof voor de productie van papier. Dit betekent dat bomen worden gekapt om papieren items, zoals notitieboekje, te vervaardigen. Als een bedrijf dat zich bewust is van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid, hebben wij ervoor gekozen om voornamelijk eco-notitieboekjes aan te bieden. Deze notitieboekjes zijn gemaakt van bijvoorbeeld gerecycled papier, maar ook kurk, RPET of een koffievezel notitieboekje vind je in ons duurzame assortiment. Op deze manier dienen de notitieboekjes niet alleen als functioneel relatiegeschenk, maar krijgen ze ook een milieuvriendelijk karakter. Onze eco notitieboekjes zijn ideaal te combineren met andere milieuvriendelijke relatiegeschenken, zoals eco pennen en jute tassen.

Hoe is onze service rondom notitieboekjes bedrukken?

Heb je op het laatste moment nog behoefte aan notitieboekjes als relatiegeschenk maar is het eigenlijk te kort dag om te bestellen? Wij kunnen onbedrukte notitieboekjes nog dezelfde dag versturen zodat je ze de volgende dag in huis hebt of je kunt ze komen afhalen dan heb je ze helemaal snel. Je profiteert dus van een erg snelle levering. Heb je liever bedrukte notitieboekjes met spoed nodig? Dan kunnen wij jou binnen 2 werkdagen uit de brand helpen. Wij raden wel aan om spoedgevallen even door te spreken met één van onze collega's. Wil je ook notitieboekjes laten bedrukken ? Je kunt gerust een offerte aanvragen, waarna je van ons een digitale drukproef ontvangt.