Notitieboekjes bedrukken met logo

Bij ons kun je moeiteloos notitieboekjes laten bedrukken met jouw logo, en dat op een energieneutrale wijze. We staan garant voor snelle levering dankzij onze ruime voorraad, waardoor je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten. Bovendien zijn onze notitieboekjes betaalbaar, zodat je effectieve reclame- en promotieactiviteiten kunt voeren binnen je budget.

Oplopende volgorde

Artikelen 37-48 of 64

 1. A5 notitieboek met gekleurde zijde
  Vanaf € 4,39 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,59 Bij 500 stuks
 2. PU notitieboekje A5 met kurk print
  Vanaf € 2,13 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,68 Bij 1000 stuks
 3. Moleskine Cahier Journal L
  Vanaf € 5,94 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,17 Bij 250 stuks
 4. A5 notitieboek Canvas
  Vanaf € 3,45 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,74 Bij 1000 stuks
 5. A5 recycled lederen notitieboek
  Vanaf € 4,93 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,95 Bij 500 stuks
 6. Koffievezel notitieboekje Lando
  Vanaf € 4,65 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,72 Bij 500 stuks
 7. A5 kartonnen notitieboekje Evangeline
  Vanaf € 1,97 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,22 Bij 1000 stuks
 8. A5 gerecycled notitieboekje Grow
  Vanaf € 7,70 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,12 Bij 250 stuks
 9. A5 notitieboekje gerecycled Musa
  Vanaf € 5,22 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,40 Bij 500 stuks
 10. A5 notitieboekje gerecycled Ours
  Vanaf € 5,44 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 4,74 Bij 250 stuks
 11. Correctbook A5
  Vanaf € 12,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,71 Bij 1000 stuks
 12. A5 uitwisbaar notitieboekje Nobuuk
  Vanaf € 6,80 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,93 Bij 500 stuks

Artikelen 37-48 of 64

Meestgestelde vragen

Kan het boekje op de voor- en achterkant bedrukt worden?

Ja, dit is bij bijna alle modellen mogelijk. Wij maken graag een offerte op maat voor je, waarbij je kunt aangeven of je de bedrukking op de voorkant, achterkant of op beide zijden wil.

Wordt het boekje met pen geleverd en kan deze ook bedrukt worden?

Wanneer er op een productfoto ook een pen te zien is, dan wordt deze meegeleverd. Het drukken van pennen is altijd mogelijk. Wil je het boekje én de pen bedrukt hebben? Geef dit dan aan in het bestelmenu op de productpagina.

Zijn de boekjes wel of niet gelinieerd?

De foto's en de productomschrijving geven aan of de boekjes gelinieerd zijn. Als dit niet het geval is, vraag dan onze klantenservice. Wil je meer weten over het binnenwerk van de notitieboekjes, lees dan deze blog.

Review

Hoe worden notitieboekjes bedrukt

Notitieboekjes kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en de gewenste uitstraling. Enkele veelgebruikte druktechnieken zijn:

 1. Zeefdruk: Deze techniek wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van notitieboekjes met een eenvoudig ontwerp en een beperkt aantal kleuren. Zeefdruk zorgt voor een duurzame en opvallende opdruk.

 2. Digitale druk: Dit is een geschikte optie voor het bedrukken van notitieboekjes met complexe ontwerpen, kleurverlopen of foto's. Digitale druk biedt een hoge resolutie en nauwkeurige details.

 3. Offsetdruk: Voor grote oplages kan offsetdruk kosteneffectief zijn. Het is ideaal voor het bedrukken van notitieboekjes met een eenvoudig ontwerp en één of enkele kleuren.

 4. Borduren: Voor notitieboekjes met een stoffen omslag, zoals luxe journals of agenda's, kan borduren een elegante en duurzame optie zijn. Dit geeft een verfijnde uitstraling en is zeer geschikt voor logo's of initialen.

De keuze voor de juiste druktechniek hangt af van factoren zoals het gewenste ontwerp, het materiaal van de notitieboekjes en het budget.

 

Formaten

A4 notitieboek

Voor de fanatieke gebruikers van notitieboeken is een A4 formaat een must-have. Veel ruimte voor aantekeningen op één pagina en meestal met gelinieerd papier, dat zorgt dat je de pagina's overzichtelijk in kunt delen. De meeste A4 notitieboeken zijn met een elastiek dicht te maken waardoor het boek zo goed mogelijk in vorm blijft. Bekijk ons meest populaire A4 notitieboek hier.

A5 notitieboekjes

Het officiële formaat voor A5 is 210x148 millimeter. Dit is tevens het meest bestelde formaat notitieboekjes in ons assortiment. Een A5 notitieboek is praktisch qua grootte en er is nog steeds meer dan voldoende ruimte voor de gemiddelde gebruiker. Een A5-formaat notebook wordt vaak weggegeven als relatiegeschenk op beurzen of tijdens een bedrijfsbezoek van een accountmanager. Dit notitieboekje stelt je dan overigens direct in de gelegenheid om alles wat besproken is, vast te leggen op schrift. De meeste A5 notitieboekjes zijn uitgevoerd met lijntjes.

A6 notitieboek

De naam zegt het al; een A6-formaat (148x105 millimeter) notebook past qua grootte in een gemiddelde broekzak/jaszak en is daardoor eenvoudig te vervoeren. Vergis je echter niet in deze kleine notitieboekjes. Er kan nog steeds een grote hoeveelheid informatie in beschreven worden en het grote voordeel: je hebt het boekje altijd zo bij de hand. Een A6 notitieboekje met lijntjes is erg handzaam en compact.

Hoe worden notitieboekjes bedrukt?

Voor notitieboekjes bedrukken maken we gebruik van tampondruk: een techniek die geschikt is voor het bedrukken in één of meerdere kleuren. Wij bedrukken notitieboekjes met logo in eigen drukkerij. Het drukformaat van tampondruk is voor de meeste doeleinden perfect. We kunnen ons echter voorstellen dat er bedrijven zijn die de voorkeur geven aan een groot drukformaat. In dat geval zou zeefdruk uitkomst bieden en geeft tevens een prima resultaat. Maar ook voor het drukken van full colour notitieboekjes hebben wij een oplossing: via onze digitale printer kunnen wij de notebooks op de cover voorzien van een full colour-bedrukking.

ECO-notitieboekjes bedrukken met logo

oals algemeen bekend is, wordt hout traditioneel gebruikt als belangrijkste grondstof voor de productie van papier. Dit betekent dat bomen worden gekapt om diverse papieren producten, waaronder notitieboekjes, te maken. Als een bedrijf dat zich bewust is van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid, hebben wij ervoor gekozen om voornamelijk eco-notitieboekjes aan te bieden. Deze notitieboekjes zijn vervaardigd van gerecycled papier, kurk, RPET of zelfs koffievezels, en zijn verkrijgbaar in ons duurzame assortiment. Op deze manier dragen de notitieboekjes niet alleen bij als functioneel relatiegeschenk, maar krijgen ze tevens een milieuvriendelijk karakter. Onze eco-notitieboekjes kunnen perfect gecombineerd worden met andere milieuvriendelijke relatiegeschenken, zoals eco-pennen. Zo zetten we samen in op een duurzamere toekomst.

Notitieboekjes snel geleverd

Heb je op het laatste moment nog notitieboekjes als relatiegeschenk nodig, maar lijkt het te krap om te bestellen? Geen zorgen! Onze onbedrukte notitieboekjes kunnen nog dezelfde dag worden verzonden, zodat je ze de volgende dag al in huis hebt. Of je kunt ervoor kiezen om ze snel af te halen. Zo profiteer je van een razendsnelle levering. Wil je liever bedrukte notitieboekjes met spoed ontvangen? Geen probleem, we kunnen je binnen 2 werkdagen helpen. Neem echter wel even contact op met een van onze collega's voor spoedbestellingen. Wil je jouw notitieboekjes ook laten bedrukken? Vraag dan gerust een offerte aan en ontvang een digitale drukproef van ons.

Welke soorten notitieboekjes zijn er

Er zijn verschillende soorten notitieboekjes, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Enkele veelvoorkomende types zijn:

 1. Hardcover notitieboekjes: Deze hebben een stevige kaft en zijn duurzaam. Ze bieden bescherming aan de pagina's en zijn ideaal voor dagelijks gebruik.

 2. Softcover notitieboekjes: Deze hebben een buigzame kaft en zijn vaak lichter van gewicht. Ze zijn handig om mee te nemen en te gebruiken voor notities onderweg.

 3. Spiraalgebonden notitieboekjes: Deze hebben pagina's die aan elkaar zijn gebonden met een spiraalvormige metalen draad. Ze kunnen gemakkelijk worden omgeslagen en zijn populair voor gebruik bij vergaderingen of brainstormsessies.

 4. Bullet journals: Dit zijn notitieboekjes met gestippelde of geruite pagina's die worden gebruikt voor bullet journaling, een methode voor het organiseren van taken, doelen en dagelijkse activiteiten op een creatieve manier.

 5. Luxe notitieboekjes: Deze hebben vaak hoogwaardige materialen en afwerkingen, zoals lederen kaften, elastische sluitingen en linten als bladwijzers. Ze worden vaak gebruikt als cadeaus of voor speciale gelegenheden.

 6. Milieuvriendelijke notitieboekjes: Gemaakt van gerecyclede materialen of duurzame bronnen, deze notitieboekjes zijn geschikt voor wie milieubewust wil zijn.

De keuze voor een bepaald type notitieboekje hangt af van persoonlijke voorkeuren, het beoogde gebruik en de gewenste stijl.