Puzzels bedrukken

Puzzels bedrukken we in onze eigen drukkerij in Ulft. Een puzzel met bedrukking vormt een erg origineel relatiegeschenk, met name voor kinderen. Jouw logo op een unieke manier verspreiden? Denk dan eens na over bedrukte puzzels en kom origineel voor de dag. Voor direct contact over het laten bedrukken van puzzels bel je naar +31 315 – 200 010 of stuur je een mailtje naar [email protected].

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 19

Pagina
 1. Houten toren spel ECO
  Vanaf € 3,19 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,49 Bij 500 stuks
 2. Sleutelhanger puzzelkubus mini
  Vanaf € 2,99 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 2,09 Bij 2400 stuks
 3. Puzzelkubus
  Vanaf € 5,99 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 4,39 Bij 1200 stuks
 4. Houten boter-kaas-eieren
  Vanaf € 2,06 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,27 Bij 1000 stuks
 5. Hersen teaser
  Vanaf € 1,33 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,10 Bij 1000 stuks
 6. Houten puzzel 9 stukjes
  Vanaf € 0,59 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,47 Bij 5000 stuks
 7. Beoordeling:
  100%
  Houten puzzel
  Vanaf € 1,34 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,11 Bij 1000 stuks
 8. Gekleurde houten tangram
  Vanaf € 0,90 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,55 Bij 2500 stuks
 9. Kunststof schuifpuzzel Diver
  Vanaf € 0,45 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,35 Bij 5000 stuks
 10. Houten doolhofspel Zuky
  Vanaf € 2,21 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,74 Bij 1000 stuks
 11. Metalen 3D puzzel Kubzle
  Vanaf € 11,07 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,86 Bij 500 stuks
 12. 8 stapelbare houten stenen Dolmen
  Vanaf € 6,22 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,41 Bij 500 stuks

Artikelen 1-12 of 19

Pagina

Puzzels bedrukken met logo

Puzzels bedrukken wij middels tampondruk. Voorafgaand aan de bestelling verstrekken wij je een gratis digitale proefdruk met daarop een tekening van de bestelde puzzel in combinatie met het bedrijfslogo, tekst of slogan. Komt deze digitale drukproef overeen met je wensen, dan keur je het drukvoorstel goed. Na goedkeuring wordt de drukkerij ingeschakeld en worden de inkten in de juiste kleuren gemengd. Vervolgens stellen wij de drukmachine in en gaat een medewerker aan de gang met puzzels bedrukken.

Voor welke doelgroep zijn bedrukte puzzels bedoeld?

Bedrukte puzzels kunnen door iedereen gebruikt worden. Als kind beginnen we al met het gepuzzel, maar ook vele senioren komen puzzelend hun dagen door. Jong en oud, werkelijk iedereen puzzelt in zijn of haar leven. Zeker tijdens de koude winterdagen biedt dit dan ook een ideaal relatiegeschenk. Maar hoe zet je bedrukte puzzels in en voor welke gelegenheid? Puzzelen, iets wat men al decennia lang doet: het blijft leuk. Samen met het hele gezin aan de keukentafel aan een grote puzzel werken, of alleen, om even te ontspannen na een drukke dag. Het is een uitstekende manier om de geest te prikkelen en het inzicht te trainen. Verras je relaties, collega's of klanten met puzzels. Laat puzzels bedrukken met logo of tekst en verhoog je naamsbekendheid. Op zoek naar andere relatiegeschenken voor kinderen? Neem dan eens een kijkje bij onze sportartikelen, spellen of kinderkleding.

Puzzels bedrukken als relatiegeschenk

Bedrukken.nl biedt je diverse puzzels aan. Waaronder de oorspronkelijke legpuzzel, waarbij je verschillende bedrukte puzzeltjes aangeleverd krijgt, bijvoorbeeld de kunststof schuifpuzzel Diver. Daarnaast kun je ook kiezen voor een echt houten breinbrekertje in een leuk, bedrukt zakje. Deze houten puzzel is een uitdaging voor iedere puzzelaar en uitstekend voor het trainen van het ruimtelijk inzicht. Voor de creatievere puzzelaars is een tangram ideaal, tevens in een mooi bedrukt zakje geleverd. Maar je kunt ook kiezen voor een puzzel welke door de kleintjes zelf ingekleurd kan worden om zo een eigen puzzel te creëren.

Kan ik puzzels laten bedrukken als originele weggever?

Puzzels kunnen bedrukt worden en vervolgens als relatiegeschenk of give-away ingezet worden. Met een puzzel kun je een enorme doelgroep bereiken, waarmee je een leuk, klein relatiegeschenk cadeau kunt doen aan je personeel of klanten. Doordat de puzzels bij Bedrukken.nl zo voordelig zijn, is dit een leuke en slimme manier om snel je naamsbekendheid te vergroten: je kunt namelijk meerdere puzzels inkopen en daardoor ook meer puzzels cadeau doen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid de puzzels onderdeel te laten zijn van een groter relatiegeschenk, bijvoorbeeld als onderdeel van het kerstpakket. Ook een puzzel laten bedrukken? Met alle verschillende mogelijkheden op Bedrukken.nl vind je absoluut een puzzel die bij jouw bedrijf past.

Snelle levering en persoonlijk advies

Wij van Bedrukken.nl hebben verschillenden soorten puzzels op voorraad. Een voorbeeld is daarvan is een kunststof puzzel (een vierkante schuifpuzzel), maar denk ook aan houten puzzels. De houten stukjes in katoenen zakje drukken wij in principe niet, maar kan in overleg wel. Standaard drukken wij het katoenen zakje, waar de houten steentjes in verpakt zitten. Onze puzzels met logo zijn al verkrijgbaar in een kleine oplage. Doordat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Puzzels laten bedrukken kan al vanaf vijf stuks, tegen de prijs per stuk van €0,27. Onze puzzelkubus kent snelle levertijden en is al leverbaar vanaf vier werkdagen.

Puzzels en spellen

Als je van een uitdaging houdt en jouw bedrijf op een originele manier voor de dag wil laten komen, is onze puzzelkubus een ideaal product. De kubus beschikt over zes vlakken die allemaal full-colour bedrukt kunnen worden. Deel de puzzels met foto uit aan je relaties of collega’s en zorg voor urenlang puzzelplezier! Een manier om je relaties (of werknemers) te vermaken, is door een puzzel te bedrukken met logo of tekst. Maar ook bedrukte spellen – dit zijn populaire relatiegeschenken – vormen een uitstekende optie, denk aan speelkaarten, geduldspelletjes of een houten jojo met logo. Of je nou kiest voor een schuifpuzzel vierkant of een spel ‘jeu de boules’, al deze puzzels en spellen bedrukken wij in eigen drukkerij. Kortom: puzzels laten drukken is een goed idee als je jouw merk op een bijzondere manier wil aanprijzen.

Service rondom puzzels met opdruk

Ben je geïnteresseerd in het laten bedrukken van puzzels? Dan helpen we je graag bij het hele bestelproces. Bij ons krijg je persoonlijk advies en is een snelle levering gegarandeerd; bel gerust naar +31 315 – 200 010 of stuur je een mailtje naar [email protected]. Direct bestellen kan ook, kies dan de gewenste puzzel en een kleur opdruk uit. Na het goedkeuren van het gratis digitale drukvoorstel gaan wij voor je aan de slag met het bedrukken van puzzels!