Puzzels bedrukken

Op zoek naar een uniek en vermakelijk relatiegeschenk? Denk dan eens aan puzzels met logo! Puzzels zijn niet alleen leuk en ontspannend, maar bieden ook een geweldige kans om je merk op een creatieve manier te promoten. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een jubileumviering of een beurs, gepersonaliseerde puzzels zijn een attent en origineel geschenk waarmee je een blijvende indruk kunt maken op je klanten, medewerkers of zakenrelaties.

Bij ons kun je puzzels bestellen met jouw logo of ontwerp, snel en eenvoudig. Met hoogwaardige bedrukkingstechnieken zorgen we ervoor dat jouw logo duidelijk en professioneel op de puzzels wordt weergegeven. Kies voor een duurzaam relatiegeschenk dat zowel plezier als promotie biedt!

Artikelen 1-12 van 22

 • Houten toren spel ECO
  ...
  Bij 500 stuks Vanaf € 2,29
  Bekijk
 • Sleutelhanger puzzelkubus mini
  ...
  Bij 2400 stuks Vanaf € 2,09
  Bekijk
 • Puzzelkubus
  ...
  Bij 1200 stuks Vanaf € 4,39
  Bekijk
 • Houten puzzel 9 stukjes
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,47
  Bekijk
 • Houten tangram Maximilian
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,27
  Bekijk
 • Houten boter-kaas-eieren
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,18
  Bekijk
 • Houten tangram Skyla
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,51
  Bekijk
 • Minipuzzel
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,42
  Bekijk
 • Puzzle Sutrox
  ...
  Bij 2500 stuks Vanaf € 0,59
  Bekijk
 • Hersen teaser
  ...
  Bij 1000 stuks Vanaf € 1,10
  Bekijk
 • Houten set braintrainer Brainiac
  ...
  Bij 250 stuks Vanaf € 6,44
  Bekijk
 • Kunststof schuifpuzzel Diver
  ...
  Bij 5000 stuks Vanaf € 0,35
  Bekijk

Puzzels snel geleverd

Het is zeker mogelijk om puzzels snel te leveren, vooral als ze uit voorraad beschikbaar zijn. Bij het bedrukken van puzzels met logo is het belangrijk om een drukmethode te kiezen die snel en efficiënt is, zoals zeefdruk of digitale druk. Door gebruik te maken van duurzame druktechnieken en materialen kunnen puzzels ook 100% energieneutraal worden geproduceerd, wat goed is voor het milieu.

Als je puzzels met logo bestelt bij een leverancier zoals wij, kun je verwachten dat we een snelle en efficiënte service bieden. We hebben vaak verschillende ontwerpen op voorraad die snel bedrukt kunnen worden met jouw logo of ontwerp. Dit stelt ons in staat om je bestelling snel te verwerken en binnen korte tijd te leveren, zodat je snel kunt genieten van je gepersonaliseerde puzzels.

Welke druktechnieken zijn er om puzzels te bedrukken

Er zijn verschillende druktechnieken die kunnen worden gebruikt om puzzels te bedrukken, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen. Enkele van de meest gebruikte druktechnieken voor het bedrukken van puzzels zijn:

 1. Offsetdruk: Dit is een veelgebruikte druktechniek voor het bedrukken van grote oplagen puzzels. Het maakt gebruik van een offsetpers waarbij de inkt eerst op een rubberen doek wordt overgebracht voordat het op het oppervlak van de puzzel wordt gedrukt.

 2. Digitale druk: Deze moderne druktechniek maakt gebruik van digitale printers om afbeeldingen direct op het oppervlak van de puzzel te drukken. Het is geschikt voor kleinere oplagen en biedt vaak snellere doorlooptijden en de mogelijkheid om gepersonaliseerde puzzels te produceren.

 3. Zeefdruk: Zeefdruk is een veelzijdige drukmethode die geschikt is voor het bedrukken van puzzels met één of meerdere kleuren. Het maakt gebruik van een sjabloon en een zeef om inkt op het oppervlak van de puzzel te drukken.

 4. Transferdruk: Deze techniek wordt gebruikt wanneer de afbeelding eerst op transferpapier wordt gedrukt en vervolgens op de puzzel wordt overgebracht met behulp van hitte en druk. Het is geschikt voor complexe afbeeldingen en kleurrijke ontwerpen.

 5. UV-druk: Bij UV-druk wordt UV-licht gebruikt om inkt direct op het oppervlak van de puzzel te drogen. Het biedt snelle droogtijden en hoge afdrukkwaliteit, waardoor het geschikt is voor gedetailleerde afbeeldingen en complexe ontwerpen.

Elke druktechniek heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, en de keuze hangt af van factoren zoals de oplage, het ontwerp en het gewenste eindresultaat van de puzzel.

Doelgroep

Puzzels zijn geschikt voor een breed scala aan doelgroepen, waaronder:

 1. Kinderen: Educatieve puzzels kunnen kinderen helpen bij het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden, zoals probleemoplossend vermogen, ruimtelijk inzicht en hand-oog coördinatie.

 2. Volwassenen: Puzzels bieden volwassenen een ontspannende en uitdagende activiteit, of ze nu op zoek zijn naar een manier om te ontstressen na een lange dag werken of gewoon op zoek zijn naar vermaak in hun vrije tijd.

 3. Ouderen: Puzzels kunnen een uitstekende manier zijn voor ouderen om hun geest scherp te houden en cognitieve achteruitgang te helpen voorkomen. Ze bieden ook een sociale activiteit wanneer samen met anderen gedaan.

 4. Bedrijven: Bedrijven kunnen puzzels gebruiken als promotieartikelen of relatiegeschenken om hun merk te promoten en klantenbinding te vergroten. Puzzels met bedrijfslogo's kunnen ook worden gebruikt als onderdeel van teambuildingactiviteiten of bedrijfsevenementen.

Kortom, puzzels zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende leeftijden en interesses, waardoor ze een populair en geliefd tijdverdrijf zijn voor velen.

Service rondom puzzels met opdruk

Als je puzzels met logo bestelt, mag je een uitgebreide service verwachten om ervoor te zorgen dat jouw bestelling voldoet aan je verwachtingen en behoeften. Enkele services die je zou kunnen verwachten, zijn onder meer:

 1. Persoonlijk advies: Een professioneel team dat klaarstaat om je te helpen bij het kiezen van de juiste puzzels en het ontwerpen van het gewenste logo.

 2. Gratis digitale proefdruk: De mogelijkheid om een digitale proefdruk te ontvangen voordat de productie begint, zodat je een voorbeeld kunt zien van hoe het eindresultaat eruit zal zien.

 3. Kwaliteitscontrole: Grondige kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat de puzzels voldoen aan hoge normen en dat het bedrukte logo helder en duidelijk is.

 4. Snelle levering: Een efficiënt productieproces en snelle levering, zodat je jouw bedrukte puzzels op tijd ontvangt.

 5. Klantenservice: Onze collega's zijn toegeweid om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen gedurende het hele proces, van bestelling tot levering.

Kortom, bij het bestellen van puzzels met logo kun je een uitstekende service verwachten om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Laden...