Filter
Categorie Schoudertassen Filters
Prijs:
€2 €12

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Schoudertassen bedrukken met logo

Een schoudertas past uitstekend in het hedendaagse modebeeld en is functioneel voor het transporteren van handige accessoires of schoolboeken. Doordat schoudertassen veel gebruikt worden, is het een prima manier om reclame mee te maken. Kies de juiste kleur schoudertas die het beste binnen je huisstijl past en laat deze bedrukken met een logo of slogan. Wat ook veel wordt gedaan, is het weggeven van tassen in combinatie met een hoeveelheid (bedrijfs)documentatie of informatie over een opleiding. Schoudertassen bedrukken wij middels transfer- of zeefdruk. Bekijk hoe het bedrukken van schoudertassen exact in zijn werk gaat in de video hieronder.

Met bedrukte schoudertassen geef je jouw relaties een luxe en origineel cadeau. Een reclamedrager van jouw bedrijf, die vele malen gebruikt zal worden en zal opvallen. Perfect om reclame mee te maken! Laat daarom schoudertassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Schoudertassen bedrukken kan bij bedrukken.nl in verschillende formaten en kleuren.

Schoudertassen bedrukken in eigen drukkerij

Laat schoudertassen bedrukken bij bedrukken.nl. Wij bedrukken schoudertassen in eigen moderne drukkerij. Enkel specialisten zullen zich ontfermen over jouw schoudertas. Tevens hebben we tal van schoudertassen op voorraad, hierdoor kunnen we snel schakelen en leveren.

Heb je nog vragen over schoudertassen bedrukken? Geen probleem! Onze specialisten staan voor je klaar! Zij vertellen je alles over de druktechnieken die mogelijk zijn en over de materialen van de tassen. Stuur een e-mail, vul het contactformulier in of bel naar 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact