Filter
Categorie Strandsets Filters
Prijs:
€0 €0

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Er zijn momenteel geen beschikbare producten in deze categorie.

Strandsets bedrukken met logo

Tijdens de zomermaanden trekken mensen massaal naar het strand. Strandsets bedrukken met jouw bedrijfslogo is dan een ideaal promotiemiddel. Het maken van reclame gaat dan vanzelf. De strandsets zullen automatisch gezien worden door strandgangers. En dat is goed voor de naamsbekendheid. Om de strandsets geheel naar jouw smaak vorm te geven, staan onze specialisten klaar om je wensen in kaart te brengen. Bij ons krijg je voorafgaand aan je bestelling altijd een gratis drukvoorstel. Ook een gratis sample is mogelijk. Zo creëren we een stukje zekerheid op het gewenste resultaat voor beide partijen.

Strandsets zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor op het strand. Ook tijdens een dagje in het park of bij het zwembad kan hij prima gebruikt worden. De zichtbaarheid van je bedrijfslogo zal zich dus niet alleen beperken tot de stranden. Met bedrukte strandsets kun je stabiel en gestaag werken aan de groei van je naamsbekendheid.

Advies bij strandsets bedrukken

Wij helpen je graag met het personaliseren van de strandsets. Want strandsets bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen je daardoor exact vertellen wat de beste kleur, grootte en positie is voor het door jou gekozen logo. Liever een tekst bedrukken? Dan kan dit natuurlijk ook. Geen enkel probleem. Heb je nog vragen over strandsets bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact