Timmermanspotloden met logo bestellen

Timmermanspotloden met logo zijn een uitstekende keuze als relatiegeschenk voor bouwbedrijven, aannemers, timmerlieden en doe-het-zelvers. Bij Bedrukken.nl bieden we een breed assortiment aan timmermanspotloden die kunnen worden voorzien van jouw bedrijfslogo of ontwerp. Onze potloden zijn van hoge kwaliteit en zijn praktisch in gebruik voor allerlei meet- en markeerwerkzaamheden.

Door timmermanspotloden te bedrukken met jouw logo, zorg je voor langdurige zichtbaarheid van jouw merk bij klanten, partners en medewerkers. Dit praktische en functionele relatiegeschenk zal vaak gebruikt worden, waardoor jouw bedrijfsnaam regelmatig onder de aandacht komt. Bovendien zijn timmermanspotloden betaalbaar en bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bestel vandaag nog jouw timmermanspotloden met logo bij Bedrukken.nl en profiteer van snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen.

1 artikel

1 artikel

Zijn timmermanspotloden goede relatiegeschenken

Timmermanspotloden met logo kunnen zeker goede relatiegeschenken zijn, vooral als ze worden gegeven aan doelgroepen zoals bouwbedrijven, timmerlieden, aannemers, of zelfs aan doe-het-zelvers. Hier zijn een paar redenen waarom:

 1. Praktisch gebruik: Timmermanspotloden zijn een essentieel gereedschap voor professionals in de bouw- en timmerindustrie. Door ze te voorzien van jouw logo, herinner je de ontvangers voortdurend aan jouw bedrijf tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

 2. Langdurige zichtbaarheid: Potloden worden vaak gebruikt en gaan lang mee. Dit betekent dat jouw logo langdurig zichtbaar blijft elke keer dat het potlood wordt gebruikt, waardoor het een effectief marketinginstrument is.

 3. Doelgericht: Relatiegeschenken zijn het meest effectief wanneer ze relevant zijn voor de interesses en behoeften van de ontvanger. Timmermanspotloden zijn gericht op professionals in de bouwsector, wat betekent dat ze waarschijnlijk nuttig en welkom zullen zijn.

 4. Betaalbaarheid: Timmermanspotloden zijn over het algemeen betaalbaar, vooral bij grotere bestellingen. Dit maakt ze een kosteneffectieve optie voor relatiegeschenken, vooral als je op zoek bent naar een praktisch en functioneel item.

Al met al kunnen timmermanspotloden met logo een slimme keuze zijn voor relatiegeschenken, omdat ze praktisch, duurzaam en gericht zijn op een specifieke doelgroep.

Drukmogelijkheden

Timmermanspotloden kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het gewenste ontwerp, het materiaal van het potlood en de gewenste duurzaamheid van de opdruk. Hier zijn enkele gebruikelijke methoden:

 1. Zeefdruk: Dit is een populaire methode voor het bedrukken van timmermanspotloden. Zeefdruk maakt gebruik van een sjabloon of zeef waar de inkt doorheen wordt gedrukt op het oppervlak van het potlood. Het is duurzaam en biedt goede dekking, zelfs op ruwe oppervlakken.

 2. Tampondruk: Bij deze methode wordt inkt overgebracht van een siliconen stempel (tampon) naar het oppervlak van het potlood. Het is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en kan worden gebruikt op potloden van verschillende vormen en materialen.

 3. Lasergravure: Voor duurzame en hoogwaardige opdrukken kan lasergravure worden gebruikt. Met behulp van een laserstraal wordt het ontwerp in het oppervlak van het potlood geëtst, wat zorgt voor een permanente en nauwkeurige markering. Deze methode is vooral geschikt voor potloden van hout of metaal.

 4. Digitale print: Bij deze methode wordt het ontwerp rechtstreeks op het oppervlak van het potlood afgedrukt met behulp van digitale printers. Het biedt de mogelijkheid om complexe ontwerpen en afbeeldingen met veel kleuren af te drukken, maar de duurzaamheid kan variëren afhankelijk van het materiaal van het potlood.

Toepassing

Timmermanspotloden zijn speciale potloden die veel gebruikt worden in de bouw- en timmerindustrie. Ze hebben een aantal kenmerken die ze geschikt maken voor deze toepassingen:

 1. Hardheid: Timmermanspotloden zijn over het algemeen harder dan gewone potloden. Dit maakt ze duurzamer en minder kwetsbaar voor breuk, wat belangrijk is voor ruwe bouwwerkzaamheden.

 2. Grote punt: Ze hebben vaak een bredere punt dan standaard potloden, waardoor ze duidelijke en zichtbare lijnen kunnen tekenen, zelfs op ruwe oppervlakken zoals hout, beton of gipsplaten.

 3. Langere levensduur: Vanwege hun hardheid en dikte gaan timmermanspotloden langer mee dan gewone potloden, zelfs bij intensief gebruik op bouwplaatsen.

 4. Markering op donkere oppervlakken: Sommige timmermanspotloden zijn wit of geel van kleur, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid van de markeringen, zelfs op donkere materialen.

Kortom, timmermanspotloden zijn essentiële gereedschappen voor timmerlieden, bouwers en andere professionals in de bouwsector om nauwkeurige en duidelijke markeringen te maken tijdens hun werkzaamheden.

De service van Bedrukken.nl

Wij hechten veel waarde aan een goede kwaliteit van onze producten en controleren daarom iedere bestelling zorgvuldig. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je op de hoogte wordt gehouden van het hele bestelproces en komen we regelmatig met een update. Wil je meer weten over timmermanspotloden bedrukken? Schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected].

Laden...