Timmermanspotloden

Ben je op zoek naar timmermanspotloden met jouw logo of tekst erop? Bij Bedrukken.nl kun je naar wens jouw timmermanspotloden bedrukken en inzetten als relatiegeschenk. Voor op de bouwplaats, in de garage thuis of in de gereedschapskist op het werk; een timmermanspotlood komt altijd goed uit. Mocht je hulp nodig hebben tijdens het bestelproces, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +31 315-200010 of te mailen naar [email protected].

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Timmermanspotlood
    Vanaf € 0,24 p/st bij 500 stuks
    Vanaf € 0,11 Bij 10000 stuks

1 resultaat

Wat is een timmermanspotlood?

Een timmermanspotlood wordt ook wel bouwpotlood genoemd en wordt zoals de naam doet vermoeden vooral gebruikt in de bouw. Onder meer timmermannen, bouwvakkers en klussers gebruikers regelmatig een timmermanspotlood als gereedschap. Maar ook bij architecten en designers komt het goed van pas. Laat je het potlood bedrukken met je bedrijfsnaam, websiteadres of logo, dan heb je een functioneel promotieartikel in handen. Geef het weg tijdens een bouwbeurs of ander evenement en je vergroot op effectieve wijze de naamsbekendheid van jouw bouwbedrijf of onderneming.

Opvallen met timmermanspotloden

Door de bijzondere vorm van het potlood valt deze goed op tussen de normale potloden. Een timmermanspotlood zal door de vorm niet eenvoudig wegrollen. Een bedrukt potlood is nóg leuker om cadeau te doen aan jouw relaties. Het is niet alleen een leuk visitekaartje voor je bedrijf, maar wordt ook nog eens vaak gebruikt. Op de bouw, om hout of steen af te tekenen, maar ook voor klusjes rondom huis is een timmermanspotlood een handig hulpmiddel. Deze soort potloden worden vaak verkocht in de rode uitvoering, aangezien deze opvalt tussen andere bouwmaterialen.

Hoe worden timmermanspotloden bedrukt?

Wij bedrukken onze timmermanspotloden met de druktechniek tampondruk in maximaal vier kleuren. Bestaat jouw bedrijfslogo dus uit meerdere kleuren en wil je dat laten drukken op een timmermanspotlood? Bij Bedrukken.nl is dat geen probleem. Het design van een bouwpotlood is natuurlijk langwerpig, waardoor niet ieder logo volledig geschikt is om te laten drukken. Ons team van accountmanagers kan je op professionele wijze adviseren over welke soort opdruk het best past. Bekijk gerust ons assortiment timmermanspotloden. De lengte en vorm van onze potloden zijn dusdanig dat ze makkelijk in een broekzak of werkbroek passen. Daarnaast hebben wij verschillende kleuren en uitvoeringen in ons assortiment, waaronder een timmermanspotlood met liniaalopdruk.

De service van Bedrukken.nl

Wij hechten veel waarde aan een goede kwaliteit van onze producten en controleren daarom iedere bestelling zorgvuldig. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je op de hoogte wordt gehouden van het hele bestelproces en komen we regelmatig met een update. Wil je meer weten over timmermanspotloden bedrukken? Schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Wij kunnen je ook adviseren als je naast bouwpotloden op zoek bent naar bedrukte werkkleding. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected].