Multitools

Multitools zijn functionele producten. Het gereedschap heeft meerdere functies, waardoor je direct al het essentiële gereedschap bij de hand hebt. Op deze manier hebben je relaties geen gedoe met het meenemen van verschillende soorten gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan een smarttool 11in1 multitool, een multitool met zaklamp, een multifunctionele gereedschapsset of een mini multitool. Met een multitool als relatiegeschenk maak jij je relatie een multi talent. Multitools kunnen bedrukt worden naar wens. 

Oplopende volgorde

9 artikelen

 1. Luxe toolset
  Vanaf € 8,79 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 6,99 Bij 500 stuks
 2. Multitool Compact
  Vanaf € 0,54 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,41 Bij 5000 stuks
 3. Gereedschapsset aluminium
  Vanaf € 11,36 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,35 Bij 250 stuks
 4. Multifunctioneel Zakmes Titan
  Vanaf € 2,86 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,36 Bij 500 stuks
 5. 15-delige gereedschapsset Bartlett
  Vanaf € 11,47 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,44 Bij 250 stuks
 6. Mini houten multitool
  Vanaf € 7,87 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,25 Bij 250 stuks
 7. Bamboe multitool Mano
  Vanaf € 2,86 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,36 Bij 500 stuks
 8. Sleutelhanger bamboe multitool All-in
  Vanaf € 1,20 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,99 Bij 2500 stuks
 9. Multitool sleutelhanger Balmy
  Vanaf € 1,95 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,21 Bij 1000 stuks

9 artikelen

Hoe kan ik multitools bedrukken met logo?

Multitools bedrukken wij middels tampondruk. In het geval van een houten, metalen of aluminium handvat, kan er ook gekozen worden voor een stijlvolle en krasvaste lasergravering. Iedereen wil wel zo'n alleskunner in de vorm van een multitool. Altijd handig en praktisch voor de kleine klusjes en eenvoudig op te bergen. Wij verstrekken altijd een digitaal drukvoorstel, zodat er een goed beeld gevormd kan worden hoe je multitools uiteindelijk bedrukt worden. Multitools bedrukken met logo zijn met name succesvol in branches gerelateerd aan de bouw of techniek.

Een handig gereedschap is onze rvs multitool. Deze multitool 9delig met kunststof accenten wordt geleverd in een nylon etui. De roestvrijstalen multitool is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De minimale afname is 5 stuks. Interesse in een kleine oplage multitools bedrukt met logo? In overleg sturen we je een aangepaste prijsopgave. Doordat wij snelle levertijden hanteren hebben je relaties de bedrukte multitools snel in huis.

Multitools bedrukken in eigen drukkerij

Naast een rvs multitool, vind je meerdere multitools zoals een survival multitool kaart, multitool in pu hoesje, 11in1 multitool in kunstleren etui en een compacte multitool. Deze gereedschappen bedrukken we naar jouw wens. Voordat we het gereedschap bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van de multifunctionele tool met een kleur opdruk. De drukproef van de multi tool sturen we naar je toe en vragen je om hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de multitools bedrukken in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen we goedkoop, snel en gemakkelijk leveren. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Kwaliteitscontroles voeren wij constant uit zodat je bij ons de perfecte bedrukking kunt verwachten. Maak jouw relaties blij met multifunctioneel gereedschap.