Filter
Categorie Veiligheidskleding Filters
Prijs:
€0 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Veiligheidskleding bedrukken

Veiligheidskleding bedrukken voor jouw medewerkers. Bestel nu en laat de veiligheidskleding bedrukken. Zowel overdag als ‘s avonds komt veiligheidskleding van pas. Overdag als er medewerkers in de bouw of het verkeer aan het werk zijn, bijvoorbeeld aan de rand van een drukke weg of als je ’s avonds met de hond nog even gaat wandelen of fietsen. Het is belangrijk om op deze momenten goed zichtbaar te zijn en jezelf te beschermen. Dit doe je door het dragen van opvallende veiligheidskleding. Veiligheidsvestjes, reflecterende shirts, reflecterende overalls en reflecterende jassen behoren tot deze categorie. Ook overig textiel zoals een reflecterende helmbedekking of een veiligheidsarmband dragen bij aan de veiligheid van je relaties. We zien ook vaak dat scholen veiligheidskleding voor de leerlingen inzetten. Denk hierbij aan reflecterende kinderjassen met lange mouw of kindertruien met daarover een veiligheidshesje. Veiligheidskleding kan je laten bedrukken met een naam, logo of tekst. Met bedrukte veiligheidskleding laat jij zien dat je de veiligheid van je relaties en medewerkers hoog in het vaandel hebt staan. Heb je interesse in veiligheidskleding laten bedrukken, maar heb je nog vragen? Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Kan ik veiligheidskleding laten bedrukken?

Alle veiligheidskleding kan bedrukt worden naar wens. Met bedrukte veiligheidskleding werkt je personeel veilig, word je herkend en bouw je naamsbekendheid op. Daarnaast zorgt werkkleding bedrukken ervoor dat je professionaliteit en eenheid uitstraalt. Personeel dat buiten aan het werk is, komt in alle waarschijnlijkheid potentiële klanten tegen. Wanneer je personeel herkenbaar is met veiligheidskleding voorzien van bedrukkingen of borduringen dan zullen de potentiële klanten dit ook zien. In ons brede assortiment vind je veiligheidskleding voor de laagste prijs.

Of het nou voor het werk of tijdens de vrije tijd wordt gedragen; een reflectief vest zien we regelmatig in het straatbeeld. Het vest is voorzien van een ronde hals, fluorescerend gaas met reflecterende stukken en lampjes aan de voor- en achterzijde. De minimale afname is 5 stuks. Liever een kleine oplage veiligheidskleding bedrukken met logo? Neem contact met ons op of dien online een offerte aanvraag in. De kleding bedrukken we naar wens met een mooie opdruk.

Waar wordt veiligheidskleding bedrukt?

Veiligheidskleding bedrukken wij zelf in onze moderne drukkerij. Vaak wordt er gekozen voor transferdruk of zeefdruk. Dit zijn twee druktechnieken die zich uitermate goed lenen voor textiel. Om de veiligheidskleding met logo zo goed mogelijk te produceren voeren wij een constante kwaliteitscontrole uit. Hierdoor ben je verzekerd van een goede bedrukking. Voorafgaand aan de bestelling versturen we een gratis digitale proefdruk. Hiermee krijg je een goed beeld van hoe bedrukte veiligheidskleding eruit komt te zien.

Contact

Heb je vragen over veiligheidskleding bedrukken? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere kleding zoals softshell jassen, hooded sweaters, dames blouses, heren polos en sportkleding bedrukken we. De algemene voorwaarden staan op onze website.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen