Filter
Categorie Zomer Filters
Prijs:
€0 €24

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Zomerartikelen bedrukken

Van de zomer worden de meeste mensen blij. Het zonnetje begint weer te schijnen, de temperaturen gaan omhoog en de dagen worden langer. We zien dat iedereen vrolijk en ontspannen is. Je gaat een dag naar het strand en welke zomer artikelen neem je mee? Strandlakens, flesjes met water, plastic bekers of kartonnen bekers en opblaasbare artikelen zoals een transparante strandbal mogen niet ontbreken. Stop al deze spullen in katoenen tassen of kies voor jute tassen, passend bij de zomer. Je kan op een zomerse manier de aandacht van je relaties trekken. Dit doe je door zomerse artikelen te laten bedrukken. Van strandballen bedrukken tot frisbees met logo en van trucker caps bedrukken tot een sleutelhanger met flesopener bedrukt met tekst. Promotieartikelen voor de zomer zijn onwijs populair. Veel bedrijven kiezen ervoor om tijdens deze periode reclame te maken en laten zomerartikelen bedrukken met een naam, logo of tekst. Heb je vragen over zomer relatiegeschenken bedrukken? Ontvang jouw persoonlijke advies van onze accountmanagers. Je kan eenvoudig contact opnemen door ons te bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Welke zomerartikelen zijn er?

In de categorie zomer van Bedrukken.nl vind je verschillende soorten zomerse artikelen. Frisbees, parasols, strandspellen, waaiers en zonnebrillen zijn een aantal artikelen die je in deze categorie vindt. Doordat wij een breed assortiment aan zomerartikelen hebben, kunnen wij voor elke organisatie een passend geschenk realiseren. Promotieartikelen voor de zomer zijn vaak het meest geschikt in de buitenlucht. Eenmaal buiten kunnen deze artikelen uitstekend ingezet worden voor promotiedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte zonnebrillen tijdens een festival of bedrukte strandlakens voor op het strand. Tijdens de zomer is er onwijs veel mogelijk op het gebied van reclame. Je relaties nemen bedrukte zomerartikelen mee tijdens hun vakantie, als ze bijvoorbeeld een dagje naar het strand of zwembad gaan.

Met de zonnebril Wayfarer beschermen je relaties zich tegen zonlicht. Zonnebrillen worden in de zomer dagelijks gedragen en zullen, bedrukt met logo, opvallen bij voorbijgangers. Een dag op het strand; zon, zee, strand, vrienden en muziek. Wanneer je op het strand loopt kom je er pas echt achter dat muziek smaken zo kunnen verschillen, waar je het ene moment mee zit te zingen met Hollandse hits loop je een paar meter verderop een techno feestje tegemoet. Hoe dan ook is muziek onmisbaar op een strand. Laat daarom bluetooth speakers bedrukken zodat jouw relaties optimaal kunnen genieten van hun strand dag.

Kan een relatiegeschenk voor de zomer bedrukt worden?

Al onze zomer artikelen bedrukken we naar wens. Van oude tot nieuwe producten; wij hebben alle druktechnieken in huis om jouw relatiegeschenken van een mooie opdruk te voorzien. Wil je artikelen bedrukken met logo, naam of tekst? Alles is mogelijk. De keuze voor een drukmethode hangt van verschillende factoren af. Zo is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van het zomerartikel, het budget en de wensen van de klant. In sommige gevallen bedrukken we niet het relatiegeschenk maar zullen we de verpakking bedrukken.

Voorafgaand aan je bestelling sturen we je altijd een gratis digitale drukproef. Hiermee kun je zien hoe het product er na bedrukking uit komt te zien. Ook een gratis sample opvragen is in veel gevallen mogelijk. In ons brede assortiment kunnen we verschillende soorten pennen bedrukken of pennen graveren. Charles Dickens pennen, colour pennen, thematische pennen, luxe pennen en Waterman pennen, maar ook Parker pennen en metalen pennen zijn slechts een aantal pennen uit onze collectie.

Contact

Wil je meer informatie over zomer artikelen bedrukken? Ons team van experts helpt je graag verder. Je kan ze bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] Op onze website vind je de algemene voorwaarden. Ook niet zomerse relatiegeschenken zoals notitieboeken a5, metalen sleutelhangers, traditionele paraplus, tablet accessoires en mokken bedrukken we naar wens.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen