Filter
Categorie Zomer Filters
Prijs:
€0 €20

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Zomerartikelen bedrukken

Promotieartikelen voor de zomer zijn onwijs populair. Veel bedrijven kiezen ervoor om tijdens deze periode reclame te maken. Doordat wij een breed assortiment aan zomerartikelen hebben, kunnen wij voor elke organisatie een passend geschenk realiseren. Laat je bij ons zomerartikelen bedrukken dan profiteer je voorafgaand aan je bestelling altijd van een gratis drukvoorstel en - indien gewenst - een gratis sample. Hierdoor krijg je een goed beeld van het te bedrukken zomerartikelen. Heb je hulp nodig bij het vinden van passende zomerartikelen, dan staat ons team voor je klaar om je te helpen.

Sorteren op:

Ruim assortiment zomerartikelen bedrukken

Promotieartikelen voor de zomer zijn vaak het meest geschikt in de buitenlucht. Eenmaal buiten kunnen deze artikelen uitstekend ingezet worden voor promotiedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte zonnebrillen tijdens een festival of bedrukte strandlakens voor op het strand.

Tijdens de zomer is er onwijs veel mogelijk op het gebied van reclame. Wij helpen je graag in het maken van de keuze voor het juiste artikel. Dus heb je nog vragen over zomerartikelen bedrukken? Bel of mail ons daarom gerust voor advies.

Bij bedrukken.nl hebben wij een erg breed assortiment aan zomerartikelen. Alle zomerartikelen bedrukken wij geheel naar jouw smaak met logo, naam of tekst. Voorafgaand aan je bestelling sturen we je altijd een gratis drukproef. Hiermee kun je zien hoe het product er na bedrukking uit komt te zien. Ook een gratis sample opvragen is in veel gevallen mogelijk. Vervolgens zullen wij de door jou gekozen zomerartikelen bedrukken in onze eigen professionele drukkerij.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact