Gezelschapsspellen

Gezelschapsspellen zijn er in allerlei soorten en maten. Ze doen het altijd goed; thuis, op vakantie, onderweg, op school of tijdens de pauze op het werk. Het favoriete spel bij Bedrukken.nl is toch wel een spelletje Catan, wat overigens ook een erg leuk relatiegeschenk is, maar ook een potje kaarten met bedrukte speelkaarten (uiteraard met ons logo) is een mooi tijdsverdrijf. Overigens hebben wij ook een paar collega's die in mindere mate van verliezen houden, dus er valt altijd wat te lachen.

Artikelen 1-12 van 22

Gezelschapsspellen als relatiegeschenk

Gezelschapsspellen bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel is een uitstekende keuze. Een gezelschapsspel biedt immers urenlang speelplezier en is een gezellig cadeau om te geven. Het is ook een zeer geschikt promotieartikel vanwege het grote bereik. Als je vooral de teamspirit wilt vergroten, dan zijn gezelschapsspellen ook perfect. Een spelletjesavond op het werk of thuis is altijd leuk en draagt bij aan een betere sfeer in de groep. Sommige spellen vereisen samenwerking en het gezamenlijk streven naar het beste resultaat, wat de teambinding kan versterken.

Onderlinge band versterken

Gezelschapsspellen zijn niet alleen vermakelijk, maar bevorderen ook de onderlinge samenwerking en bieden een welkome afleiding van het alledaagse leven. Door samen spelletjes te spelen ontstaat er een positieve sfeer en worden onderlinge relaties versterkt. Daarom is het een goed idee om gezelschapsspellen te bestellen voor teambuildingsactiviteiten of als onderdeel van kerstpakketten voor jouw relaties. Zo draag je bij aan het versterken van de onderlinge band en het bevorderen van een positieve werkomgeving.

Gepersonaliseerde geschenkverpakking

Nieuw in ons assortiment is onder meer het leuke kaartspel 'Beverbende'. Een spannend en tactisch geheugenspel, waarbij het draait om de minste strafpunten. Dit gezelschapsspel is helemaal compleet te maken door te kiezen voor een volledig gepersonaliseerde geschenkverpakking, een inlay, flyer of een sleeve om de verpakking.

Laden...

Laden...