Luxe pennen

Pennen zijn er in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan houten pennen, bamboe pennen, BIC pennen en touchscreen pennen. Het zijn de meest gebruikte relatiegeschenken wereldwijd. Schrijven, krabbelen, tekenen, krassen of markeren; pennen worden dagelijks gebruikt. In ons assortiment pennen vind je ook exclusieve pennen; namelijk luxe pennen. Met zo een luxe geschenk kan je in stijl schrijven. Laat pennen bedrukken als relatiegeschenk. Je kan ook pennen laten graveren. Een bedrukte of gegraveerde luxe pen is een mooi geschenk voor exclusieve relaties. Heb je vragen of luxe pennen graveren of bedrukken of wil je persoonlijk advies? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Oplopende volgorde

39 resultaten

 1. Parker Jotter balpen
  Vanaf € 7,29 p/st bij 15 stuks
  Vanaf € 5,29 Bij 250 stuks
 2. Metalen balpen Gala
  Vanaf € 0,69 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,39 Bij 2500 stuks
 3. Parker Vector rollerpen
  Vanaf € 7,49 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,99 Bij 500 stuks
 4. Jotter balpen
  Vanaf € 9,95 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,40 Bij 250 stuks
 5. Balpen in luxe koker
  Vanaf € 4,18 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,69 Bij 500 stuks
 6. Set balpen en sleutelhanger Kelly
  Vanaf € 2,06 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,32 Bij 1000 stuks
 7. Metalen balpen Oregon
  Vanaf € 4,28 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,04 Bij 500 stuks
 8. Jotter XL monochrome balpen
  Vanaf € 27,40 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 17,13 Bij 100 stuks
 9. Parker IM rollerbalpen
  Vanaf € 39,44 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 34,00 Bij 100 stuks
 10. Pennenset 3-delig
  Vanaf € 27,28 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 17,05 Bij 100 stuks
 11. Parker Jotter balpen CT
  Vanaf € 24,48 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 15,30 Bij 100 stuks
 12. Parker Urban balpen
  Vanaf € 30,26 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 26,09 Bij 100 stuks

39 resultaten

Zijn pennen nog wel populair?

Ondanks dat we verkeren in het tijdperk van computers en mobiele telefoons, blijft de traditionele pen een populair voorwerp. Wanneer de technologie wegvalt kunnen we altijd nog terugvallen op de schrijfinstrumenten die niet afhankelijk zijn van de techniek. Wij bieden een ruim assortiment aan luxe pennen. Allen zijn te voorzien van jouw logo of tekst. In de meeste gevallen zal dit gebeuren middels lasergravering. Deze druktechniek is duurzaam en krasvast. Zo weet je zeker dat je een geschenk van topkwaliteit weggeeft. Onze luxe pennen variëren van een luxe balpen in koker tot een zeer chique Waterman Graduate chrome. Voor welke luxe pen kies jij?

Net even wat meer doen voor je zakelijke contacten? Laat luxe pennen bedrukken. Een luxe pen, gegraveerd met jouw logo is een prachtige mogelijkheid. Laat zien dat je je relaties waardeert. Kies bijvoorbeeld voor een Parker Jotter steel, Parker Vector steel of een Parker Urban. Veel van onze Parker pennen worden geleverd in een Parker geschenkdoosje. Naast Parker pennen, hebben we ook Charles Dickens en Waterman pennen.

Luxe pennen: een oplossing wanneer de technologie het laat afweten

Ook al doen we tegenwoordig het meeste werk op onze laptop of computer, een goed schrijvende luxe pen prijkt nog altijd op het merendeel van de kantoorbureaus. Immers, computers kunnen het begeven, de elektriciteit kan uitvallen, en de laptop kan vastlopen. En dat is zeer onhandig als we bijvoorbeeld midden in een belangrijk telefoongesprek zitten en een notitie moeten maken. Gelukkig kunnen we in zulke gevallen altijd grijpen naar de oude vertrouwde pen, die niet afhankelijk is van technische factoren.

Op zoek naar tijdloze luxe pennen met logo? De Parker Jotter steel balpen beschikt over een onderscheidende vorm waardoor het een exclusieve pen is. Deze metalen balpen is leverbaar in verschillende kleuren. De Parker pen kunnen we graveren of bedrukken. De minimale afname is 10 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte luxe pennen bestellen? In overleg sturen we je een aangepaste prijsopgave. Wij hanteren snelle levertijden.

Bedrukte luxe pennen als supreme relatiegeschenken

Wil je jouw zakenrelaties eens verrassen met een mooi cadeau, dan is een luxe pen natuurlijk een leuk en welkom relatiegeschenk. Naast het feit dat je zakelijke contacten ongetwijfeld blij zullen zijn met dit cadeau, profiteer ook jij als bedrijf van dit geschenk. Want voordat je relaties de luxe pennen in handen krijgen, laat je ze natuurlijk eerst bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Op deze wijze zullen je zakelijke contacten altijd aan jouw bedrijf herinnerd worden wanneer zij hun pen oppakken om ermee te schrijven. En dat betekent een constante, positieve promotie; iets waar je nooit te veel van kunt hebben. Beide soorten pennen kunnen wij natuurlijk leveren. En deze luxe pennen bedrukken wij uiteraard naar wens.

Luxe pennen laten bedrukken of graveren?

Luxe pennen kunnen zowel bedrukt als gegraveerd worden. Dit is afhankelijk van het materiaal en jouw wensen. Normaal gesproken worden pennen vaak bedrukt middels tampon- of zeefdruk. Bij de harde materialen wordt echter de voorkeur gegeven aan lasergravering. Waarom? Lasergravures zijn immers duurzaam, krasvast en hebben een luxe uitstraling. Bovendien kunnen met laserstralen de allerkleinste details van het logo worden uitgewerkt. Deze methode is geschikt voor de meeste harde materialen zoals metaal, keramiek, glas en hard kunststof. Maar ook kurk en leer worden dikwijls bedrukt middels lasergravering. Voor het inzetten van deze lasertechnieken is speciale kennis vereist. Gelukkig hebben onze drukkers de beschikking over deze kennis en hebben ze jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij bij luxe pennen bedrukken een hoge kwaliteit garanderen. Voordat wij beginnen met het drukproces, krijg je van ons altijd een gratis digitale proefdruk vooraf. Een gratis digitale drukproef is een schets van de luxe pen met bedrukking. Zo weet je exact hoe jouw bedrukte luxe pennen eruit komen te zien.

Contact

Heb je nog vragen over pennen met logo bedrukken? Schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten. Zij helpen je graag op weg. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. De algemene voorwaarden vind je op onze website.