Filter
Categorie Mondverzorging Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Mondverzorgingsproducten bedrukken

Sorteren op:

Mondverzorgingsproducten bedrukken met logo

Op reis gaan is spannend en opwindend, maar het inpakken van de reistas zouden de meeste mensen liever overslaan. Wat mee te nemen, en wat niet? Mondverzorgingsproducten staat ongetwijfeld bij iedereen op de checklist. Speel daar op in en laat mondverzorgingsproducten bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Voor je het weet zit de tas al weer vol. En dan die vervelende inspecteurs bij aankomst op de luchthaven.

Wat is er dan handiger dan om op zo'n moment een reistandenborstel in te pakken? Zo'n klein dingetje weegt bijna niets, en past makkelijk in elke handtas. En je bent er in ieder geval van verzekerd dat je op de plek van aankomst even kan opfrissen, en met een prettig gevoel het reisprogramma kan voortzetten.

Elk jaar weer zijn reistandenborstels een populair relatiegeschenk tijdens de vakantieperiodes. Bij bedrukken.nl vind je tandenborstels in diverse modellen en formaten. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke reistandenborstel, geleverd in een plastic doosje compleet met een minitube tandpasta. Of kijk anders naar een model dat nog minder ruimte inneemt: de inklapbare tandenborstel, waarbij het poetsgedeelte in het handvat verdwijnt. Je kunt deze artikelen ook inzetten als een leuk gebaar om weg te geven aan medewerkers die op vakantie gaan:

Mondverzorgingsproducten bedrukken ter promotie

Hiernaast vind je bij bedrukken.nl ook elektrische tandenborstels in verschillende uitvoeringen. Elektrische tandenborstels zijn de beste en meest betrouwbare manier om het gebit te verzorgen. Je kunt ze inzetten als reclameartikel, als relatiegeschenk in de tandheelkundige sector, of gewoon als attent cadeautje voor medewerkers. Net zoals bij al onze andere relatiegeschenken bedrukken wij de tandenborstels, indien gewenst met je bedrijfsnaam of logo. Zo is het duidelijk waar het geschenk vandaan komt.

Plaats nu de bestelling voor tandenborstels bij bedrukken.nl. Ons verkoopteam staat voor jou klaar om alle vragen te beantwoorden die je hebt omtrent mondverzorgingsproducten bedrukken. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0315-200010, of via de website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact