Filter
Categorie Paraplu's Filters
Prijs:
€2 €12

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Paraplu's met logo

Sorteren op:

Paraplu's bedrukken met logo

Paraplu's bedrukken ten behoeve van je naamsbekendheid. Bedrukte paraplu's zijn een goede manier om je bedrijfslogo onder de aandacht te brengen. Een paraplu heeft immers een groot oppervlak waarop gedrukt kan worden. Hierdoor is je logo een stuk beter zichtbaar dan op veel andere relatiegeschenken. Daarnaast zijn paraplu's bedrukken als relatiegeschenk een cadeau waar de medemens echt iets aan heeft. Niemand heeft zin om onbeschermd door de regen te moeten lopen. Dus naast het feit dat je naamsbekendheid een enorme boost krijgt, maak je ook nog eens mensen blij met dit relatiegeschenk. Zo snijdt het mes, of in dit geval de paraplu, aan twee kanten.


Paraplu's bedrukken in eigen drukkerij

Paraplu's bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Omdat wij alle technieken in eigen huis hebben kunnen wij efficiënt en snel werken. Hierdoor heb jij je bedrukte paraplu's snel en goedkoop in huis. Tijdens het drukproces controleren wij met grote regelmaat of alles aan de kwaliteitseisen voldoet. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit paraplu's tegen een scherpe prijs. Onze medewerkers werken met de grootste zorg aan jouw order. Het resultaat is een relatiegeschenk van topkwaliteit. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Alle bovenstaande paraplu's bedrukken wij geheel naar wens. Paraplu's hebben een groot drukoppervlak voor een goede zichtbaarheid van je logo. Heb je nog vragen omtrent paraplu's bedrukken, schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten. Zij beantwoorden graag al je antwoorden.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact