Filter
Categorie Pennen graveren Filters
Prijs:
€0 €14

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Pennen graveren

Pennen zijn dé nummer 1 op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken. Pennen gebruiken we dagelijks en ze behoren dan ook tot ‘s werelds oudste promotionele artikelen. Ondanks nieuwe technologische ontwikkelingen blijft de pen een populair artikel. Pennen komen altijd van pas; zowel op de werkvloer als in de vrije tijd. Een pen is niet alleen een effectief promotieartikel, ook kan hij ingezet worden als een origineel en exclusief relatiegeschenk. Er zijn verschillende modellen pennen op de markt waardoor er voor iedereen wel een passende pen bijzit. Het verschil in pennen zorgt ook voor een verschil in druktechnieken. Ben je op zoek naar een luxe pen om je relaties mee te verrassen? Laat dan pennen graveren. Een pen kan worden gegraveerd met een naam, logo of een persoonlijke boodschap. Het graveren van een pen kan op verschillende manieren die we hieronder graag aan je uitleggen. Een gegraveerde pen is niet alleen een luxe cadeau voor je relaties, ook je naamsbekendheid wordt erdoor vergroot. Wil je meer informatie over pennen graveren? Laat het ons weten. Neem contact met ons op via +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Wat is beter; pennen graveren of bedrukken?

Beide druktechnieken zijn mogelijk en er is er niet één beter dan de ander. Maar wanneer kies je voor een pen graveren en wanneer kies je voor een pen bedrukken? De keuze voor graveren of bedrukken is afhankelijk van verschillende factoren. Er zijn namelijk veel verschillende soorten pennen in omloop. Veel pennen zijn geproduceerd uit kunststof of metaal. Maar we zien tegenwoordig ook veel ECO pennen zoals de milieuvriendelijke bamboe pennen. Afhankelijk van het verschil in materiaalsamenstelling wordt een pen bedrukt of gegraveerd. Zo kan bijvoorbeeld een metalen pen in de praktijk wel bedrukt worden maar zal de opdruk niet goed hechten, waardoor het snel zal gaan slijten. Wij raden altijd aan om metalen pennen, houten pennen en bamboe pennen te laten graveren. Dit komt door de kras- en slijtvastheid van gegraveerde pennen, waardoor ze lang mee gaan. De keuze voor bedrukken of graveren is dus altijd afhankelijk van het materiaal van de pen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de wensen van onze klanten. Het graveren van een pen is namelijk iets duurder dan het laten bedrukken van een pen. In de meeste gevallen zijn metalen pennen, houten pennen en bamboe penen dan ook duurder dan kunststof pennen. De kunststof pennen worden regelmatig ingezet als bedrukte promotie pennen. Ze worden vaak in grote oplages tegen een gunstige prijs gekocht.

Wil jij je relaties verrassen met een luxe gepersonaliseerde pen? Laat dan een pen met logo graveren. Kies voor de populaire aluminium pen Trendline welke voorzien is van een stevige aluminium behuizing. Laat deze pennen met logo graveren op de clip of op de pen zelf om zo jouw naamsbekendheid op een exclusieve manier te vergroten. De minimale afname is 100 stuks. Ook is het mogelijk om te graveren in kleine oplage. Interesse in het bestellen van een kleine oplage gegraveerde pennen? Dan adviseren we je om contact met ons op te nemen of je kan online een offerte aanvragen. Het team van Bedrukken.nl staat altijd voor je klaar. Ook Parker pennen en Waterman pennen zijn een mooi voorbeeld van luxe pennen die gegraveerd kunnen worden.

Waar kan ik een pen laten graveren?

Wij graveren pennen in onze eigen drukkerij. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je garanderen dat de pennen op een uitstekende manier gegraveerd worden. Een gravering is krasvast en duurzaam en zelfs de kleinste details kunnen haarfijn uitgewerkt worden. Voordat we pennen laten graveren, vragen we je altijd om ons het gewenste logo toe te sturen. Vervolgens stellen wij een gratis digitale drukproef op. Wij sturen je de drukproef toe ter controle en na jouw akkoord zullen we de pennen graveren.

Contact

Maak van een luxe pen jouw persoonlijke cadeau en laat een pen graveren. Heb je vragen over pennen graveren, dan horen wij het graag. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] Op onze website vind je de algemene voorwaarden. Liever een ander geschenk laten graveren of bedrukken? Kijk dan eens naar onze andere luxe schrijfwaren, thermosflessen en bekers, computer accessoires en katoenen tassen.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact