Portemonnees

Spaarpasjes, creditcards, bankpassen, briefgeld, muntgeld… Allemaal belangrijke dingen die je bij de hand wilt hebben en allemaal samen verpakt in jouw portemonnee. Een portemonnee is voor iedereen erg belangrijk; een goedgevulde portemonnee maakt alles nét iets makkelijker. Portemonnees bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Heb je vragen over een portemonnee bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op via +31 315 – 200 010 of mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

9 artikelen

 1. Kunststof kaarthouder met RFID bescherming
  Vanaf € 0,32 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,25 Bij 10000 stuks
 2. RFID blokkeerkaart Blocking
  Vanaf € 0,42 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30 Bij 5000 stuks
 3. Kaartjeshouder Brigit
  Vanaf € 4,46 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 3,01 Bij 1000 stuks
 4. Bankpashouder
  Vanaf € 0,23 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,12 Bij 10000 stuks
 5. Paspoort etui 2 tone
  Vanaf € 3,60 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 2,86 Bij 1000 stuks
 6. Exeter RFID kaarthouder voor telefoon
  Vanaf € 0,25 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,20 Bij 10000 stuks
 7. C-Secure aluminium RFID kaarthouder & portemonnee
  Vanaf € 36,92 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 24,23 Bij 100 stuks
 8. 3-in-1 telefoon kaarthouder RFID
  Vanaf € 3,18 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,63 Bij 500 stuks
 9. Lederen portemonnee Trapani
  Vanaf € 9,97 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 7,97 Bij 500 stuks

9 artikelen

Hoe kan ik bedrukte portemonnees inzetten?

Portemonnees met logo worden ingezet als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij daarom diverse portemonnees die ingezet kunnen worden als luxe relatiegeschenk, maar ook om weg te geven als promotieartikel met een logobedrukking. Vergroot de naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes en cadeautjes in te zetten. Wij hebben diverse portemonnees die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Al deze relatiegeschenken bedrukken wij in eigen drukkerij.

Portemonnees bedrukken met logo

Een bedrukte portemonnee wordt snel geleverd vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan je bestelling sturen wij een grafisch drukvoorstel. Op deze gratis digitale drukproef staat een schets van de door jou bestelde portemonnee. Het bestellen van bedrukte portemonnees kan in vier stappen; kies je favoriete portemonnee, kies de bedrukking, upload je logo en bestel de portemonnee bedrukt met logo of tekst.

Welke soorten portemonnees zijn er?

Portemonnees zijn er in allerlei soorten en maten. Van een heren portemonnee tot aan een lederenlook creditcard en van een stevige aluminium RFID-kaarthouder tot een portemonnee met muntvakje. Ben je voor een open dag of beurs op zoek naar goedkope portemonnees? Deze goedkope portemonnee is een handige evenementen-portemonnee. Leverbaar in diverse kleuren en voorzien van een rits vormt deze portemonnee een origineel relatiegeschenk. Andere populaire relatiegeschenken voor bijvoorbeeld evenementen zijn opvouwbare waterflesjes en katoenen tassen. Of laat mokken bedrukken met logo. Ook voor goedkope pennen, tassen bedrukken en pennen graveren ben je bij Bedrukken.nl aan het goede adres.

Portemonnees combineren met andere relatiegeschenken

Ben je naast portemonnees geïnteresseerd in leuke weggevertjes? Kijk dan eens bij onze sleutelhangers, waaronder de sleutelhangers met lampje en sleutelhanger met flesopener, of reclame pennen. Voor jouw relaties is het erg leuk om te mogen ontvangen, zeker in combinatie met een portemonnee leder of creditcardhouder. Kies voor een aluminium kaarthouder, lederenlook portemonnee of ga voor meer zekerheid met een RFID-portemonnee. Dankzij RFID-antiskimming wordt voorkomen dat digitale zakkenrollers betaalgegevens kunnen kopiëren.

Contact over bedrukte portemonnees

Heb je nog vragen over portemonnees bedrukken? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je verder met het maken van de juiste keuze portemonnee en vertellen je alles over de beste druktechniek. We zijn bereikbaar op [email protected] of telefonisch via +31 315 - 200 010. Ook servies, kleding, eco tassen, mokken en schorten bedrukken we in onze eigen drukkerij.