Powerbanks bedrukken

Powerbanks zijn niet alleen handige en praktische gadgets, maar tegelijkertijd ook een opvallende reclamedrager voor jouw merk of logo. Powerbanks worden in onze eigen drukkerij 100% energieneutraal gedrukt en zijn snel leverbaar.

Artikelen 13-24 van 27

Lage prijzen en snel geleverd

De prijzen van onze powerbanks liggen aanzienlijk lager dan in de rest van de markt. Dat komt doordat we onze powerbanks rechtstreeks inkopen bij de fabrikanten, waarmee we gunstige prijsafspraken hebben en daardoor scherp kunnen inkopen. We beschikken over een grote voorraad powerbanks en hebben daarnaast een eigen, inpandige drukkerij op Nederlandse bodem. Daardoor kunnen wij een snelle levering garanderen. We bespreken graag samen jouw gewenste levertijd, neem contact op met een van onze accountmanagers.

De druktechnieken voor powerbanks

Om powerbanks te voorzien van een opdruk gebruiken we verschillende druktechnieken. Dat is afhankelijk van onder meer het materiaal, de soort bedrukking en het aantal te bedrukken powerbanks. Hieronder lichten we de meestgebruikte druktechnieken uit:

  • Tampondruk: hierbij wordt een flexibele siliconen tampon gebruikt om inkt op het oppervlak van de powerbank aan te brengen. Het is geschikt voor het bedrukken van kleine details en complexe vormen op oneffen oppervlakken.
  • Lasergraveren: deze druktechniek wordt over het algemeen gebruikt bij hardere oppervlakken zoals aluminium en bamboe. Bij deze methode wordt het ontwerp met een laserstraal op het oppervlak van de powerbank gegraveerd. Dit zorgt voor een duurzame en hoogwaardige opdruk die niet vervaagt of slijt. Een aantal powerbanks kunnen middels digitale print voorzien worden van een full colour-opdruk.

Meestgestelde vragen

Hoe lang duurt het om mijn powerbank op te laden?

De oplaadtijd van een powerbank hangt af van de capaciteit van de powerbank en de sterkte van de oplader. Een powerbank van 10.000 mAh kan bijvoorbeeld in ongeveer 4-6 uur volledig opladen met een 2A-oplader.

Kan deze powerbank ook draadloos opladen?

Enkele modellen hebben ook een draadloze oplader in de powerbank zitten. Dit is vaak te herkennen aan één van de volgende punten: draadloos is opgenomen in de productnaam, de informatie is te vinden in de productinfo of het artikel heeft een draadloos-oplaadsymbool op de powerbank staan.

Kan ik een powerbank op meerdere zijden laten bedrukken?

Bij de meeste modellen is dit mogelijk, enkele modellen hebben geen drukvlak aan twee zijden. Twijfel je over het aantal drukposities? Neem dan contact op met onze specialisten.

Bedrukte powerbanks in combinatie met andere relatiegeschenken

Bedrukte powerbanks zijn een aantrekkelijk en origineel relatiegeschenk dat past bij een breed publiek. Het kan deel uitmaken van een pakket dat je aan jouw relaties of klanten geeft om ze letterlijk te voorzien van meer energie, bijvoorbeeld chocolade, of een handige telefoonhouder. Zo kun je de opladen telefoon direct op een handige plek op je bureau zetten.

Laden...

Laden...