Schrijfmappen

Op een vergadering of meeting worden vrijwel altijd notities gemaakt, het is dan ook zaak om goed voorbereid voor de dag te komen. Met een bedrukte schrijfmap heb je alle accessoires zoals een pen, schrijfblok, visitekaartjes enzovoorts bij de hand direct voor gebruik, en je hebt een professionele uitstraling. De schrijfmappen met logo of tekst worden in de meeste gevallen geleverd inclusief een gelinieerd schrijfblok direct klaar voor gebruik. Jouw logo drukken wij op de voorzijde van de schrijfmap zodat het goed opvalt. Een drukvoorstel aanvragen is ook heel eenvoudig. Stuur ons je logo en wij sturen jou een digitale schrijfmap met uw logo. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op telefoonnummer +31 315 – 200 010. Na goedkeuring van de drukproef kunnen wij jouw schrijfmap bedrukken met logo.

Oplopende volgorde

35 resultaten

Pagina
 1. Schrijfmap Neco
  Vanaf € 9,87 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,35 Bij 250 stuks
 2. 300D RPET A4 portfolio Casove
  Vanaf € 10,40 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,68 Bij 250 stuks
 3. A4 schrijfmap Prime
  Vanaf € 13,02 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,58 Bij 250 stuks
 4. Kurken documentenmap in A4 formaat
  Vanaf € 10,93 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,89 Bij 250 stuks
 5. Documentenmap A5
  Vanaf € 11,23 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,78 Bij 250 stuks
 6. New ebony A4 zipper portfolio
  Vanaf € 10,48 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,74 Bij 250 stuks
 7. A4-schrijfmap Orlando
  Vanaf € 14,45 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 13,00 Bij 250 stuks
 8. Documentenhouder Ecosum
  Vanaf € 1,91 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,23 Bij 1000 stuks
 9. A4 schrijfmap
  Vanaf € 11,79 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 8,52 Bij 250 stuks
 10. Documentenmap Charles Dickens
  Vanaf € 16,57 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,86 Bij 250 stuks
 11. Documentenmap met calculator
  Vanaf € 17,20 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 15,42 Bij 250 stuks
 12. Ritsmap A4
  Vanaf € 27,28 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 17,05 Bij 100 stuks

35 resultaten

Pagina

Schrijfmappen bedrukken met logo in kleine oplages

Met een gepersonaliseerde schrijfmap haal je een van onze populaire relatiegeschenken in huis. Een schrijfmap als relatiegeschenk is breed inzetbaar. Zo kun je een documentmappen a4 perfect inzetten als weggever op een beurs of geef jouw werknemers een bedrukte schrijfmap, zodat ze op de kantoorvloer professioneel voor de dag komen. Voor een bezoek buiten de deur komt een a4 portfolio met ritssluiting goed van pas. Deze zijn ook verkrijgbaar in een kleine oplage, al vanaf 5 stuks. Naast het bedrukken van documenten- en schrijfmappen is het bij Bedrukken.nl mogelijk om andere relatiegeschenken te voorzien van een opdruk. Enkele voorbeelden? Laat mokken bedrukken met bedrijfslogo of kies voor pennen bedrukken met reclametekst. Populaire schrijfwaren zijn eco pennen, luxe pennen en parker pennen.

Welke druktechnieken voor bedrukte schrijfmappen zijn er?

De druktechniek die het meest geschikt is om schrijfmappen te bedrukken, ligt sterk af van de schrijfmap zelf en wat je precies wilt. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een subtiele bedrukking rechts onderin of gecentreerd, dit geeft een chique uitstraling en is ook niet te opvallend. De druktechniek bij kleine logobedrukkingen op schrijfmappen is in de meeste gevallen tampondruk. Je kunt je logo eenvoudig in één of meerdere opdrukkleuren op de schrijfmappen laten drukken en deze techniek is ook nog eens niet duur. Een andere goede oplossing voor personalisatie is lasergravering, deze techniek is echter alleen geschikt wanneer er sprake is van een metalen plaatje aan de voorzijde. Lederen schrijfmappen kunnen wij overigens ook lasergraveren, maar dit is alleen mogelijk in overleg. Wil je toch een hele grote bedrukking op jouw schrijfmap gedrukt hebben, dan is zeefdruk een perfecte keuze. Laat je hierover verder informeren door onze collega’s.

Welke uitvoering schrijfmap kan ik het beste kiezen?

Wij hebben heel veel verschillende soorten schrijfmappen in ons assortiment die allemaal gedrukt kunnen worden met logo. Maar welke nou het beste bij je past, hangt voornamelijk af van je wensen. Heb je een schrijfmap nodig die alleen gebruikt wordt voor het maken van notities en het bij elkaar houden van accessoires, dan kun je prima uit de voeten met een standaard schrijfmap. Wil je toch net dat kleine beetje extra zoals bijvoorbeeld een speciale houder voor je iPad aan de binnenzijde, dan zijn hier ook goede opties voor. Soms komt het ook voor dat men ook een ringband in de schrijfmap heeft waar je geperforeerde blaadjes in kunt plaatsen, ook hier kunnen wij jou mee helpen. Ook een afweging is het formaat van de schrijfmap. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een A4-variant, maar een compactere optie in A5 is ook verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een luxe schrijfmap, dan is onze luxe lederen schrijfmap een goede keuze. Ook de luxe schrijfmappen kunnen wij bedrukken met uw logo. Een schrijfmap met opdruk heeft een fraaie uitstraling. Leren schrijfmappen met naam laten graveren behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk onze website voor alle opties.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken met logo

De wereld is in rap tempo aan het veranderen en dat is niet altijd even positief. De natuur wordt zwaar onder druk gezet en hier wordt men zich gelukkig steeds bewuster van. Ook bedrukken.nl is zich hier terdege bewust van en past haar assortiment hier op aan. Je ziet steeds vaker milieuvriendelijkere materialen zoals kurk, papier en gerecycled plastic terugkomen. Qua uitstraling wordt dit ook goed ontvangen en dit geldt ook voor onze papieren schrijfmappen, eco pennen en eco tassen. Wij informeren je hier graag verder over. Ook voor onze milieuvriendelijke schrijfmappen, denk aan een schrijfmap kurk, maken wij graag een gratis digitale drukproef. Kies de soort schrijfmap en de kleur opdruk, het aantal en upload jouw logo. Na goedkeuring van de drukproef gaan we jouw schrijfmap laten bedrukken.