Schrijfmappen bedrukken

Een bedrukte schrijfmap biedt talloze voordelen tijdens vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Door alle benodigdheden binnen handbereik te hebben, ben je altijd goed voorbereid en straal je professionaliteit uit. Bovendien is het laten bedrukken van je logo op de schrijfmap een effectieve manier om je merk te promoten en op te laten vallen tijdens de vergadering. Bij ons kun je eenvoudig een drukvoorstel aanvragen door je logo te sturen, waarna wij zorgen voor een digitale weergave van de schrijfmap met jouw logo. Zo kun je direct zien hoe het eindresultaat eruit zal zien. Met een bedrukte schrijfmap maak je gegarandeerd een goede indruk tijdens elke vergadering!

Oplopende volgorde

Artikelen 1-12 of 16

Pagina
 1. Kurken documentenmap in A4 formaat
  Vanaf € 9,55 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 7,59 Bij 250 stuks
 2. Documentenmap Charles Dickens
  Vanaf € 16,80 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 13,16 Bij 100 stuks
 3. New ebony A4 zipper portfolio
  Vanaf € 17,55 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 13,74 Bij 100 stuks
 4. A4 schrijfmap
  Vanaf € 8,31 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,60 Bij 250 stuks
 5. Documentenmap met calculator
  Vanaf € 19,64 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 15,38 Bij 100 stuks
 6. A4 schrijfmap Prime
  Vanaf € 12,42 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 10,22 Bij 250 stuks
 7. Documentenmap A5
  Vanaf € 11,82 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,72 Bij 250 stuks
 8. Documentenmap
  Vanaf € 10,71 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 8,57 Bij 500 stuks
 9. Documentenmap A4 600D
  Vanaf € 15,90 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 12,23 Bij 250 stuks
 10. Recycled lederen portfolio A4
  Vanaf € 21,41 p/st bij 5 stuks
  Vanaf € 17,29 Bij 100 stuks
 11. A5 portfolio van kurk Origin
  Vanaf € 11,36 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,35 Bij 250 stuks
 12. A4 documentenmap met rits
  Vanaf € 15,48 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 11,91 Bij 250 stuks

Artikelen 1-12 of 16

Pagina

Schrijfmappen bedrukken met logo in kleine oplages

Met gepersonaliseerde schrijfmappen haal je een van onze meest gewaardeerde relatiegeschenken in huis. Deze mappen zijn veelzijdig inzetbaar: perfect als weggever op beurzen of om je werknemers een professionele uitstraling te geven op kantoor. Voor onderweg zijn schrijfmappen met ritssluiting ideaal. En het goede nieuws? Bij Bedrukken.nl bieden we deze mappen al aan in kleine oplages, vanaf slechts 5 stuks. Naast schrijfmappen bedrukken we ook andere relatiegeschenken. Denk aan mokken met je bedrijfslogo of pennen met een reclametekst. Populaire schrijfwaren zijn onder meer eco-pennen, luxe-pennen en Parker-pennen. Met onze opdruk geef je jouw geschenken een persoonlijk tintje en versterk je tegelijkertijd je merkidentiteit.

Druktechnieken schrijfmappen

Voor het bedrukken van schrijfmappen zijn verschillende druktechnieken beschikbaar, afhankelijk van het materiaal en de gewenste uitstraling.

 1. Tampondruk: Deze techniek is ideaal voor kleine logobedrukkingen. Je kunt je logo in één of meerdere kleuren subtiel op de schrijfmap laten drukken. Tampondruk is kosteneffectief en geschikt voor verschillende materialen.

 2. Lasergravering: Deze techniek is geschikt voor schrijfmappen met een metalen plaatje aan de voorzijde. Lasergravering zorgt voor een duurzame en hoogwaardige personalisatie, maar is beperkt tot bepaalde materialen zoals metaal en leer.

 3. Zeefdruk: Voor grote bedrukkingen op schrijfmappen is zeefdruk een goede keuze. Deze techniek maakt het mogelijk om gedetailleerde ontwerpen in meerdere kleuren op de map aan te brengen.

Overleg met onze collega's voor advies over de meest geschikte druktechniek voor jouw schrijfmappen.

Welke uitvoering schrijfmap kan ik het beste kiezen?

Wij hebben heel veel verschillende soorten schrijfmappen in ons assortiment die allemaal gedrukt kunnen worden met logo. Maar welke nou het beste bij je past, hangt voornamelijk af van je wensen. Heb je een schrijfmap nodig die alleen gebruikt wordt voor het maken van notities en het bij elkaar houden van accessoires, dan kun je prima uit de voeten met een standaard schrijfmap. Wil je toch net dat kleine beetje extra zoals bijvoorbeeld een speciale houder voor je iPad aan de binnenzijde, dan zijn hier ook goede opties voor. Soms komt het ook voor dat men ook een ringband in de schrijfmap heeft waar je geperforeerde blaadjes in kunt plaatsen, ook hier kunnen wij jou mee helpen. Ook een afweging is het formaat van de schrijfmap. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een A4-variant, maar een compactere optie in A5 is ook verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een luxe schrijfmap, dan is onze luxe lederen schrijfmap een goede keuze. Ook de luxe schrijfmappen kunnen wij bedrukken met uw logo. Een schrijfmap met opdruk heeft een fraaie uitstraling. Leren schrijfmappen met naam laten graveren behoort ook tot de mogelijkheden. Bekijk onze website voor alle opties.