Filter
Categorie Servies Filters
Prijs:
€0 €24

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Servies bedrukken

Servies bedrukken voor jouw restaurant of hotel. Bestel en laat het servies bedrukken met logo. Servies voorzien van opdruk is één van de bekendste manieren om bedrijven van extra naamsbekendheid te voorzien. Bedrukt servies kan namelijk worden weggegeven als relatiegeschenk, maar kan ook worden ingezet binnen je eigen bedrijf. Schenk je klanten een bakje koffie in, geserveerd in één van je prachtig bedrukte kopjes. Al ons servies bedrukken wij watervast en vaatwasmachinebestendig. Hierdoor kun je er van op aan dat het logo in absolute topconditie blijft.

Sorteren op:

Servies bedrukken met logo

Wij van Bedrukken.nl zijn gespecialiseerd in servies bedrukken met logo of tekst. Dit doen wij al ruim 35 jaar in eigen professionele drukkerij. Hier werken enkel specialisten met jarenlange ervaring. Het meeste servies bedrukken we middels keramische druk, ook tampondruk komt bij servies regelmatig voor. Doordat we de beschikking hebben over een eigen voorraad, profiteer je altijd van een snelle levering. Soms al binnen 48 uur, inclusief bedrukking. Uiteraard ontvang je voorafgaand aan je bestelling altijd een drukvoorstel. Met deze gratis digitale drukproef weet je zeker dat het servies bedrukt wordt naar jouw verwachtingen.

Bedrukken jullie ook servies voor de horecabranche?

Wat regelmatig voorkomt, is dat restaurants hun horeca servies laten bedrukken bij ons. Bij het woord ‘servies’ moet je denken aan bedrukte mokken, glazen met logo maar ook aan bedrukte borden en kop & schotels. Met bedrukte mokken straal je niet alleen professionaliteit uit, maar vergroot je ook op effectieve wijze de naamsbekendheid van jouw horecaonderneming.

Welke soorten en maten servies hebben we?

Bij Bedrukken.nl is het mogelijk om servies in allerlei soorten en maten te bestellen. Of je nu op zoek bent naar kleine koffiemokjes, grote mokken met logo, een mok met full colour-bedrukking of een beker van bamboevezel, bij ons is het allemaal mogelijk. Onze verkopers kunnen je adviseren over welk soort advies het best geschikt is, afhankelijk van het doel dat je ermee wilt bereiken. Servies bedrukken is al jarenlang een uitstekende keuze om de naamsbekendheid te vergroten of om professionaliteit uit te stralen.

Maak kennis met de service van Bedrukken.nl

Heb je interesse in servies bedrukken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Ze helpen je graag met vragen over alle mogelijkheden rondom bedrukt servies. Bel vrijblijvend: +31 315 - 200010. Voordat je contact met ons opneemt, kun je natuurlijk ook even zelf op deze pagina rondkijken. Op zoek naar goedkoop servies? Sorteer op prijs en je ziet eenvoudig de goedkoopste producten bovenaan verschijnen. Omdat we een groothandel zijn, werken we met een minimale afname. Wil je bijvoorbeeld vijf mokken bedrukken met logo? Ook dat is geen enkel probleem. Een aantal koffiemokjes zijn al te bestellen vanaf vijf stuks. Sta jij graag in de keuken? Neem dan ook eens een kijkje bij onze schorten en laat keukenschorten bedrukken.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen