Shirts bedrukken

Kom goed voor de dag met bedrukte shirts voorzien van jouw logo. Of het nou voor een evenement is of ingezet gaat worden als bedrijfskleding, wij hebben voor elk wat wils. Vraag eenvoudig een offerte aan, stuur ons je logo en wij maken een gratis drukproef voor je.

Oplopende volgorde

Artikelen 49-60 of 121

 1. Stedman T-shirt CottonTouch for him
  Vanaf € 7,54 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,96 Bij 500 stuks
 2. Stedman T-shirt Crewneck Megan for her
  Vanaf € 6,18 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,88 Bij 500 stuks
 3. Core Blend polo heren
  Vanaf € 35,64 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 28,71 Bij 250 stuks
 4. Core Blend polo dames
  Vanaf € 35,64 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 28,71 Bij 250 stuks
 5. Core unify T-shirt dames
  Vanaf € 18,81 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 14,36 Bij 250 stuks
 6. Deft 2.0 dames T-shirt
  Vanaf € 21,09 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 16,10 Bij 250 stuks
 7. Craft heren T-shirt Rush
  Vanaf € 23,94 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 18,27 Bij 250 stuks
 8. Pro Control Impact polo heren
  Vanaf € 39,96 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 32,19 Bij 250 stuks
 9. Pro Control Impact polo dames
  Vanaf € 39,96 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 32,19 Bij 250 stuks
 10. Pro Control Impact polo kids
  Vanaf € 35,64 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 28,71 Bij 250 stuks
 11. Adv Essence Singlet heren
  Vanaf € 27,75 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 21,75 Bij 250 stuks
 12. Adv Essence Singlet dames
  Vanaf € 29,42 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 23,06 Bij 250 stuks

Artikelen 49-60 of 121

Meestgestelde vragen

Hoe valt een bepaald T-shirt?

Dat verschilt per merk en model T-shirt. We hebben van ieder shirt maattabellen beschikbaar. Daarnaast helpen wij je graag verder met pasmodellen van de shirts.

Kan ik pasmodellen ontvangen?

Het is tegen betaling mogelijk om pasmodellen te ontvangen. Als een kledingstuk uit de verpakking is gehaald, kunnen wij deze niet meer als retour accepteren. Wel kunnen deze kledingstukken teruggestuurd worden, om mee te drukken in de uiteindelijke bestelling. Van sommige merken is een pas-set beschikbaar, die zijn wel te retourneren.

Wat is het verschil tussen katoenen T-shirts en T-shirts van polyester of andere materialen?

De keuze tussen een katoenen of polyester T-shirt hangt af van je persoonlijke voorkeuren, het beoogde gebruik en de specifieke behoeften van de drager. Vraag onze verkopers voor advies op maat.

Onze service voor jou

Als je geïnteresseerd bent in het bestellen van shirts en wilt weten welke procedures mogelijk zijn, kunnen we je helpen. We bieden altijd een gratis drukproef aan ter controle voordat de volledige bestelling wordt uitgevoerd. Ook kun je vrijblijvend pasmaten bestellen om de juiste maatvoering te bepalen. Wij denken ook graag met je mee omtrent andere promotieacties. Heb je bijvoorbeeld een sportieve evenement en wil je een shirt weggeven? Denk dan ook aan Goedkope rugzakken bedrukt met logo wat een goede combinatie is.  Als je geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze drukkerij om te zien hoe jouw shirts worden bedrukt. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt, we staan klaar om je te helpen met je bestelling.

Welke uitvoeringen shirts zijn er?

De klassieke shirtvariant met korte mouwen en een ronde hals blijft de bestverkopende keuze. Echter, de mode evolueert en er wordt meer nadruk gelegd op kwaliteit en esthetiek. Shirts met een V-hals winnen aan populariteit vanwege hun sportieve uitstraling. Daarnaast is er een verschuiving naar slanker gesneden shirts, waar eerder een lossere pasvorm gangbaar was. Kleine details, zoals gekleurde biezen, zijn ook steeds vaker te zien. Bovendien is er een onderscheid tussen heren- en damesmodellen, maar uniseks opties zijn ook beschikbaar. De kosten voor bedrukking zijn onafhankelijk van het model. Als je een specifiek model zoekt met bedrukking, staan we klaar om te helpen.

Energieneutraal gedrukt

Het drukken van shirts met energieneutrale methoden en inkten op waterbasis draagt bij aan milieuvriendelijke productie. Door gebruik te maken van zeefdruk met inkten op waterbasis verminderen we de ecologische impact van het drukproces. Deze duurzame benadering past bij de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en verantwoorde productiemethoden.

Drukposities

Voor shirts zijn er verschillende drukposities waarop je een ontwerp kunt laten bedrukken, afhankelijk van de stijl en het doel van het shirt. Enkele veelvoorkomende drukposities zijn:

 1. Voorzijde: Het ontwerp wordt op de voorkant van het shirt gedrukt, meestal op de borsthoogte. Dit is een prominente positie die goed zichtbaar is.

 2. Achterzijde: Het ontwerp wordt op de achterkant van het shirt gedrukt, meestal in het midden van de rug. Dit is een opvallende positie, vooral bij shirts met een groot ontwerp.

 3. Mouw: Het ontwerp wordt op de mouw van het shirt gedrukt, vaak bij de mouwzoom of aan de bovenkant van de mouw. Dit voegt een uniek accent toe aan het shirt.

 4. Schouder: Het ontwerp wordt op de schouder van het shirt gedrukt, aan de bovenkant van de mouw. Dit is een subtiele positie die een trendy uitstraling kan geven.

 5. Zijkant: Het ontwerp wordt op de zijkant van het shirt gedrukt, langs de onderkant van de mouw of aan de zijkant van het lichaam. Dit kan een creatieve touch toevoegen aan het ontwerp.

 6. Kraag: Het ontwerp wordt op de kraag van het shirt gedrukt, aan de achterkant of voorkant. Dit is een minder gebruikelijke positie, maar kan een interessant detail zijn.

De keuze van de drukpositie hangt af van het ontwerp, de stijl van het shirt en de voorkeur van de drager. Het is belangrijk om rekening te houden met de vorm en het materiaal van het shirt om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed tot zijn recht komt en comfortabel is om te dragen.

Onze service rondom shirts bedrukken

Heb je hulp nodig bij het laten bedrukken van goedkope shirts? Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 315-200010 en ook via e-mail op [email protected]. Bel ons ook als je vragen hebt over het bedrukken van andere kleding, zoals werkkleding, warme hooded vesten of softshell jassen met logo. Afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken met de bedrukte shirts, kunnen wij je adviseren over welke bedrukkingen of borduringen het meest geschikt zijn. Kortom: voor het bedrukken van shirts zit je hier goed. We staan voor je klaar.