Filter
Categorie Sjaals Filters
Prijs:
€1 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Sjaals bedrukken

Sjaals bedrukken met logo

Sjaals bedrukken kan op verschillende manieren en is uiteraard ook afhankelijk van het materiaal. De meestverkochte sjaal op de promotionele markt is de fleece sjaal, die ietwat hoogpolig is. Hierdoor geeft rechtstreeks drukken middels zeefdruk niet het meest optimale resultaat. In dat geval raden wij aan om te kiezen voor een transferdruk, waarbij jouw logo d.m.v een speciaal transfervelletje en een warmtepers op de sjaal aangebracht wordt. Deze techniek is bij uitstek geschikt voor strakke bedrukkingen en meerkleurendruk.

Wil je echt gaan voor een topresultaat en laat je budget dit toe, dan raden wij aan om het logo te laten borduren. Een logo is geheel in eigen PMS kleuren te borduren, wat een uitstekende uitstraling geeft. Borduurprijzen worden berekend aan de hand van het aantal steken, dus een volvlak logo is bijvoorbeeld duurder dan een outline logo.

Wil je meer informatie ontvangen omtrent sjaals bedrukken en de opdrukmogelijkheden in het bijzonder, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.


Sjaals bedrukken als relatiegeschenk

Sjaals zijn modieus als onderdeel van je outfit, én lekker warm als het buiten guur is. Sjaals bedrukken met jouw bedrijfslogo of boodschap zijn een zeer geschikt promotieartikel. Bijvoorbeeld voor je sportclub of als relatiegeschenk! Sjaals bedrukken óf borduren wij geheel naar wens, zodat jij en je relaties er altijd warm bijlopen.

Sjaals, zo simpel en toch zo effectief. In feite is een sjaal eigenlijk niets anders dan een reep stof. Maar deze reep stof houdt je wel lekker warm bij de hals als het koud is. Daarnaast geeft het je uiterlijk soms net wat extra’s. De meeste sjaals zijn natuurlijk ook nog verder verfraaid, dan dat zij enkel die reep stof zijn. Sterker nog, de meeste sjaals zijn hartstikke mooi! Bij bedrukken.nl kun je met het uiterlijk van de sjaal nog veel meer kanten op. Je kunt namelijk sjaals bedrukken of zelfs borduren.


Sjaals bedrukken ter promotie

Zo kun je bijvoorbeeld de fans van de (plaatselijke) sportclub voorzien van echte fansjaals. Of de naam of boodschap van een goed doel op de sjaal laten bedrukken. En als je de sjaals laat bedrukken met het logo van je bedrijf, is dit kledingstuk een hartstikke leuk relatiegeschenk in de wintermaanden! bedrukken.nl heeft verschillende sjaals in haar assortiment. Zoals bijvoorbeeld de samengeperste sjaal (zeer praktisch), de Pashminasjaal die rechtstreeks uit Delhi lijkt te komen, en verschillende sjaals van fleece die je heerlijk warm houden.

Heb je nog vragen omtrent sjaals bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij staan tijdens kantooruren voor je klaar.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact