Bestel bedrukte sporttassen met jouw logo 

Steeds vaker krijgen wij sporttas bestellingen vanuit het bedrijfsleven met als doel om collega's aan te sporen te gaan sporten en tegelijkertijd reclame te maken voor jouw organisatie. Een bedrukte sporttas als relatiegeschenk doet het goed bij de medewerkers omdat het een functioneel product is. Daarnaast is het ook een perfect middel vanuit bedrijfsoogpunt om sporttassen te sponsoren aan jouw lokale vereniging. Dit draagt bij aan de naamsbekendheid maar ook aan een positief imago in het algemeen. 

Sporttassen drukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Op basis van het type ondergrond en de hoeveelheid drukkleuren kunnen wij jou goed adviseren. Sporttassen kun je eenvoudig via onze webshop bestellen. Liever wat advies? Ons team staat voor jou klaar. 

Oplopende volgorde

Artikelen 13-14 of 14

Pagina
  1. Sporttas Novo
    Vanaf € 6,37 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 5,55 Bij 500 stuks
  2. Goedkope sporttas
    Vanaf € 7,96 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 6,32 Bij 250 stuks

Artikelen 13-14 of 14

Pagina

Het bedrukken van sporttassen

Personaliseer sporttassen naar wens met een logo, naam of tekst. Bedrukte sporttassen met logo zijn een effectieve manier om reclame te maken op het sportveld, in de sportschool of in de buitenlucht. Ook tijdens sportevenementen zijn sporttassen met opdruk het perfecte relatiegeschenk. In een tijd waarin sporten en een gezonde levensstijl steeds belangrijker worden, zijn bedrukte sporttassen als geschenk zeer geliefd bij de ontvanger. Ben je toch nog aan het twijfelen over het ideale relatiegeschenk voor een sportief evenement? Wil je niet alleen een leuk cadeau geven, maar ook je bedrijf promoten en tegelijkertijd de band met zakelijke relaties versterken? Laat dan sporttassen bedrukken bij ons. Bedrukte sporttassen met logo zijn niet alleen praktisch, maar ook origineel. Bijna iedereen beoefent wel een sport, of het nu in de sportschool is of er buiten.

Bedrukte sporttassen als relatiegeschenk

Kies voor sporttassen als relatiegeschenk om je bedrijf te promoten bij een breed publiek. Wij bedrukken alle sporttassen met een door jou gekozen logo, bedrijfsnaam of tekst. Deze bedrukte tas neemt de ontvanger vervolgens mee naar de sportschool, de stad of het park. Hierdoor wordt jouw merk op diverse plekken gepromoot.  Veel van onze sporttassen zijn ook geschikt als reistassen. Voor een weekendje weg komt een weekendtas goed van pas. Ook tijdens zakelijke reizen is het noodzakelijk om voldoende spullen mee te nemen. Verras je relaties of collega’s met een bedrukte sporttas met logo.

 

Hoe worden sporttassen bedrukt?

Meestal wordt het bedrukken van sporttassen met een logo of tekst uitgevoerd door middel van transferdruk. Het drukproces verloopt als volgt nadat je een bestelling hebt geplaatst: eerst ontvang je een gratis digitale proefdruk om te controleren. Deze proefdruk toont een schets van de sporttas die je hebt besteld, inclusief het logo op ware grootte of op schaal. Na goedkeuring van de digitale proefdruk wordt het logo overgebracht op een zogenaamde film. Deze film wordt vervolgens belicht op een zeefraam in onze doka (lichtdichte ruimte), waarbij een afdruk van het logo op het gaas van het zeefraam ontstaat. Het zeefraam wordt daarna op een carrousel geplaatst en onze drukkers beginnen met het mengen van de inkten. De drukinkten worden aangebracht op het zeefraam en met een rakel op de sporttas aangebracht. Vervolgens wordt de bedrukking met een speciale warmtelamp gefixeerd en zo is je bedrukte sporttas klaar. Voor meerkleurendruk en sluitend drukwerk raden we aan om de sporttassen via transferdruk te laten bedrukken. Als je ervoor kiest om bij ons je sporttassen te laten bedrukken, kun je erop vertrouwen dat alles probleemloos wordt afgehandeld.

Sporttassen bedrukken ter promotie

Sporttassen bedrukken ter promotie is een effectieve en veelzijdige marketingstrategie die organisaties de mogelijkheid biedt om hun merk op een opvallende manier onder de aandacht te brengen. Door het logo, bedrijfsnaam of een pakkende boodschap op sporttassen te laten bedrukken, wordt een opvallend reclamemiddel gecreëerd. Sporttassen zijn praktisch en worden vaak gebruikt, zowel in sportieve als dagelijkse situaties, waardoor het bereik van de promotie aanzienlijk wordt vergroot. Of het nu gaat om sponsoring van lokale sportteams, bedrijfsevenementen of als relatiegeschenk, bedrukte sporttassen trekken de aandacht en dragen bij aan het versterken van de merkidentiteit. Het proces van sporttassen bedrukken biedt bovendien de mogelijkheid om een uniek ontwerp te creëren dat de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt, wat resulteert in een promotioneel item dat niet alleen functioneel is, maar ook een krachtig marketinginstrument vormt. Kortom, het laten bedrukken van sporttassen is een effectieve manier om je merk te promoten, de betrokkenheid te vergroten en een positieve indruk achter te laten bij je doelgroep.

Contact

Ontdek de kracht van sporttassen bedrukken en laat je logo stralen op een praktisch en stijlvol promotieartikel. Of het nu gaat om bedrijfsgeschenken of promotionele evenementen, wij bieden maatwerkoplossingen die je merknaam laten opvallen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, persoonlijk advies of het bespreken van je specifieke wensen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010. Laat ons je helpen om indruk te maken met bedrukte tassen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een blijvende impact hebben op je doelgroep.