Sporttassen bedrukken 

Steeds vaker krijgen wij sporttas bestellingen vanuit het bedrijfsleven met als doel om collega's aan te sporen te gaan sporten en tegelijkertijd reclame te maken voor jouw organisatie. Een bedrukte sporttas als relatiegeschenk doet het goed bij de medewerkers omdat het een functioneel product is.

Artikelen 13-14 van 14

Hoe worden sporttassen bedrukt?

Meestal wordt het bedrukken van sporttassen met een logo of tekst uitgevoerd door middel van transferdruk. Het drukproces verloopt als volgt nadat je een bestelling hebt geplaatst: eerst ontvang je een gratis digitale proefdruk om te controleren. Deze proefdruk toont een schets van de sporttas die je hebt besteld, inclusief het logo op ware grootte of op schaal. Na goedkeuring van de digitale proefdruk wordt het logo overgebracht op een zogenaamde film. Deze film wordt vervolgens belicht op een zeefraam in onze doka (lichtdichte ruimte), waarbij een afdruk van het logo op het gaas van het zeefraam ontstaat. Het zeefraam wordt daarna op een carrousel geplaatst en onze drukkers beginnen met het mengen van de inkten. De drukinkten worden aangebracht op het zeefraam en met een rakel op de sporttas aangebracht. Vervolgens wordt de bedrukking met een speciale warmtelamp gefixeerd en zo is je bedrukte sporttas klaar. Voor meerkleurendruk en sluitend drukwerk raden we aan om de sporttassen via transferdruk te laten bedrukken. Als je ervoor kiest om bij ons je sporttassen te laten bedrukken, kun je erop vertrouwen dat alles probleemloos wordt afgehandeld.

Bedrukte sporttassen als relatiegeschenk

Kies voor sporttassen als relatiegeschenk om je bedrijf te promoten bij een breed publiek. Wij bedrukken alle sporttassen met een door jou gekozen logo, bedrijfsnaam of tekst. Deze bedrukte tas neemt de ontvanger vervolgens mee naar de sportschool, de stad of het park. Hierdoor wordt jouw merk op diverse plekken gepromoot.  Veel van onze sporttassen zijn ook geschikt als reistassen. Voor een weekendje weg komt een weekendtas goed van pas. Ook tijdens zakelijke reizen is het noodzakelijk om voldoende spullen mee te nemen. Verras je relaties of collega’s met een bedrukte sporttas met logo.

 

Laden...