Filter
Categorie Strandballen Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Strandballen bedrukken

Strandballen bedrukken met jouw logo. Bestel nu en laat de strandballen bedrukken in zomerse kleuren. De zomer is een ideale tijd om de naamsbekendheid van jouw merk een boost te geven. Laat strandballen bedrukken om je promotiecampagnes tijdens de zomer extra kracht bij te zetten. Van een strandbal wereldbol tot een opblaasbare voetbal; wij hebben een mooie selectie gemaakt. Door dit diverse aanbod is een geschikt exemplaar vinden dan ook zo gebeurd. Vervolgens bepaal je zelf hoe je de opblaasbare strandbal verder vorm gaat geven en gaan wij de strandbal bedrukken. Een zelfbedachte tekst, jouw bedrijfslogo of de naam van jouw relaties? Laat ons weten wat de wensen zijn en wij helpen je graag verder. Twijfels, vragen of wil je graag advies? Onze specialisten staan klaar om je verder te helpen. Bel gerust naar +31 315-200010 of stuur ons een mail op [email protected]

Sorteren op:

Waarom zijn bedrukte strandballen ideaal tijdens de zomer?

Een bedrukte strandbal is makkelijk mee te nemen, kan door iedereen gebruikt worden en is waterbestendig. Dit maakt het een zeer veelzijdig reclameartikel. Strandballen bedrukken om tijdens de zomer je naamsbekendheid een flinke boost te geven. Het is het perfecte promotieartikel tijdens de zomermaanden. Doordat een strandbal rondom voorzien kan worden van tekst of logo, trekt hij veel aandacht. Hierdoor zal je naamsbekendheid stijgen en zullen de conversies gaan toenemen. Een strandbal met logo is vooral effectief wanneer hij ingezet wordt tussen grote groepen mensen: aan het strand of in een zwembad. Op deze manier maak je maximaal gebruik van het product als marketingtool. En met een beetje mazzel gaat je bedrukte strandbal de hele wereld over. Bijvoorbeeld als men de pvc strandbal meeneemt op vakantie.

Kleine oplage strandballen met logo

Voor goedkope strandballen, een grote opblaasbare strandbal of een kleine strandbal ben je bij bedrukken.nl aan het juiste adres. We werken met een minimale afname, maar veel van onze strandballen zijn al verkrijgbaar in een kleine oplage vanaf 50 stuks. In ons assortiment vind je verschillende soorten strandballen; van een transparante strandbal tot aan een wereldbol strandbal. Deze kennen niet alleen snelle levertijden, maar natuurlijk zijn de ballen ook te voorzien van logo of tekst. Bedrukking van strandballen vind plaats in onze eigen drukkerij, waardoor we niet alleen een snelle levering kunnen garanderen maar eveneens zicht hebben op een goede kwaliteit van de opdruk. Een strandbal van transparant pvc is gemaakt uit stevig materiaal. Bovendien komt het logo op de opblaasbare speelbal er helder en scherp uit. Benieuwd of jouw logo in meerdere kleuren bedrukking geschikt is voor een bedrukte strandbal? Neem dan contact met ons op.

Kunnen strandballen bedrukt worden?

Strandballen kunnen bedrukt worden naar wens met bijvoorbeeld een logo of tekst. Als je op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk voor de zomer, mogen opblaasbare artikelen zoals strandballen met logo niet ontbreken. Zonder strandballen geen plezier op het strand natuurlijk! Een strandbal met gekleurde vlakken bieden we ook aan. Bekijk eens onze meestverkochte en goedkope strandbal, leverbaar in de kleuren oranje, blauw, groen en geel. Het logo kan op meerdere posities gedrukt worden. Strandballen met bedrukking hebben een groot oppervlak, waardoor het logo of de ludieke reclametekst opvallend in beeld komt. Voor andere oranje artikelen raden we onze zonnebril Ibiza aan in combinatie met een oranje waaier. Ideaal voor zomerpromoties!

Service omtrent strandballen bedrukken

Heb je nog vragen over strandballen bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten, zij geven je persoonlijk advies over de materialen en druktechnieken. Of het nu gaat om een strandbal met gekleurde strepen laten bedrukken met een logo op meerdere zijden of een extra grote strandbal die voorzien moet worden van opdruk; wij kunnen het voor je verzorgen. Voorafgaand aan het drukproces ontvang je van ons een gratis digitale proefdruk, waarop je exact kunt zien hoe de opdruk op de strandbal eruit komt te zien. Interesse in strandballen bedrukken? Overweeg dan ook om andere populaire relatiegeschenken, die in de zomer veelvuldig te zien zijn, te laten bedrukken zoals bedrukte zonnebrillen of waaiers met logo.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen