Filter
Categorie Veiligheid Filters
Prijs:
€1 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Veiligheid relatiegeschenken bedrukken

Sorteren op:

Veiligheid relatiegeschenken bedrukken met logo

De veiligheid van je personeel staat vanzelfsprekend hoog op het prioriteitenlijstje. Maar hoeveel van de werknemers komen met de auto naar je bedrijf? En hoeveel werknemers moeten voor het uitvoeren van de werkzaamheden zelf deelnemen aan het verkeer en lopen daarmee een zeker risico? 'Veel' is het antwoord. Laat daarom veiligheid relatiegeschenken bedrukken met jouw bedrijfslogo en deel deze uit aan je medewerkers, relaties of klanten. Laat zien dat je begaan bent met hun veiligheid.

Veiligheid relatiegeschenken bedrukken ter promotie

Er is ook een alcohol analyse meter beschikbaar. Ideaal voor na de vrijdagmiddagborrel. Om er toch zeker van te kunnen zijn dat het personeel nog veilig deel kan nemen aan het verkeer. Maar ook diverse noodlampen kunnen ontzettend handig zijn wanneer er ’s avonds een band verwisselt moet worden bijvoorbeeld!

Je kunt als bedrijf bijdragen aan de veiligheid van je relaties, terwijl je daar tegelijkertijd naamsbekendheid voor terug krijgt. De veiligheid van de personen die jouw bedrijf mogelijk en winstgevend maken is nu eenmaal belangrijk, en met deze artikelen van bedrukken.nl draag je hieraan bij!

Heb je nog vragen over veiligheid relatiegeschenken bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de druktechnieken die in onze eigen drukkerij worden gehanteerd. Maar ook over de relatiegeschenken zelf, bijvoorbeeld het materiaal.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact