Filter
Categorie Veiligheid Filters
Prijs:
€0 €9

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Veiligheid relatiegeschenken bedrukken

We zitten veel in de auto. Er zijn dan ook steeds meer auto’s op de weg. Veiligheid in en om de auto is belangrijk en begint vaak al met de aanschaf van een ijskrabber of een bandenspanningsmeter. EHBO sets, een professioneel veiligheidsvest met reflecterende strips, gevarendriehoek en een kinder veiligheidsvest zijn artikelen die handig zijn om in de auto te hebben. Met veiligheidsartikelen zorg je ervoor dat je veilig op pad gaat. In ons assortiment vind je veiligheid relatiegeschenken waarmee je de veiligheid van jezelf en van je relaties kan waarborgen. Je hoopt ze niet nodig te hebben, maar je moet wel goed voorbereid de weg op. Op het gebied van veiligheid scoren de relatiegeschenken hoog. Ga jij ook voor die extra veiligheid? Zet dit type relatiegeschenk in en laat ze bedrukken met een mooie kleur opdruk. Bedrukte veiligheidsartikelen zijn populaire relatiegeschenken. Heb je vragen over veiligheidsartikelen bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Welke soorten veiligheid relatiegeschenken zijn er?

In ons assortiment vind je voornamelijk alcoholmeters, alarmlampen, noodhamers en noodzaklampen, maar zijn veel verschillende soorten veiligheid relatiegeschenken. De veiligheid van je personeel staat vanzelfsprekend hoog op het prioriteitenlijstje. Maar hoeveel van de werknemers komen met de auto naar je bedrijf? En hoeveel werknemers moeten voor het uitvoeren van de werkzaamheden zelf deelnemen aan het verkeer en lopen daarmee een zeker risico? 'Veel' is het antwoord. Laat daarom relatiegeschenken veiligheid bedrukken met logo en deel deze uit aan je medewerkers, relaties of klanten. Laat zien dat je begaan bent met het thema veiligheid.

Weet je niet zeker of je meer dan 0,5 promille alcohol in je bloed hebt? Met een alcoholtester weet je zeker of je mag autorijden. Met de alcoholtester aan je sleutelbos kan je op elk gewenst moment een check doen. De lampjes geven aan wat je alcoholpromillage is. Kies voor een bedrukking in max. 4 kleuren. Vraag een offerte aan of bestel direct online. De minimale afname is 15 stuks. Liever een kleine oplage bedrukte relatiegeschenken bestellen? Zodra het aantal onder het minimum te bestellen aantal ligt, is de prijs op aanvraag.

Kan ik veiligheidsartikelen bedrukken met logo?

Veiligheid relatiegeschenken kunnen bedrukt worden naar wens. Veel van onze artikelen worden middels de drukmethode tampondruk bedrukt. Onze veiligheidszaklamp met noodhamer kan tevens voorzien worden van een bedrukking in full colour. Je kunt als bedrijf bijdragen aan de veiligheid van je relaties, terwijl je daar tegelijkertijd naamsbekendheid voor terug krijgt. De veiligheid van de personen die jouw bedrijf mogelijk en winstgevend maken is nu eenmaal belangrijk, en met deze artikelen van Bedrukken.nl draag je hieraan bij.

Voordat we veiligheidsartikelen bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een ontwerp van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Op deze manier krijg je vooraf een logo preview te zien. Wij sturen je de gratis digitale proefdruk toe en vragen je hem te controleren. Na akkoord zullen we de veiligheid relatiegeschenken bedrukken.

Contact

Heb je nog vragen over veiligheid relatiegeschenken bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de druktechnieken die in onze eigen drukkerij worden gehanteerd. Maar natuurlijk ook over de duurzame relatiegeschenken zelf. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. De algemene voorwaarden staan op onze website. Ook andere relatiegeschenken zoals traditionele paraplus, eco drinkflessen, metalen pennen, computer accessoires en mokken bedrukken we.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact