Kleding en caps

Professionele bedrijfskleding met logo draagt bij aan een verzorgde uitstraling, uniformiteit, identificatie, waardering en gratis reclame. Het dragen van bedrijfskleding met het logo van je bedrijf straalt professionaliteit uit, bevordert eenheid binnen het team, vergemakkelijkt de identificatie van medewerkers, toont waardering voor het personeel en fungeert als een effectief marketingmiddel. Bovendien, wanneer de kleding energieneutraal wordt gedrukt, draagt dit bij aan een duurzame bedrijfsvoering en versterkt het de reputatie van het bedrijf als milieubewust.

Oplopende volgorde

Artikelen 13-24 of 353

 1. PVC poncho in bal
  Vanaf € 1,01 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,62 Bij 2500 stuks
 2. Beoordeling:
  80%
  Katoenen pet
  Vanaf € 2,04 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,26 Bij 1000 stuks
 3. Slippers Salti
  Vanaf € 1,33 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,10 Bij 1000 stuks
 4. Zonnehoed
  Vanaf € 1,14 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,94 Bij 2500 stuks
 5. Vaillant blouse
  Vanaf € 7,58 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,99 Bij 500 stuks
 6. Katoenen cap
  Vanaf € 1,31 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,08 Bij 1000 stuks
 7. PE slippers
  Vanaf € 1,08 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 0,66 Bij 2500 stuks
 8. Slabbetje Ukkepuk
  Vanaf € 2,19 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,63 Bij 1000 stuks
 9. Gildan heavyweight kinder T-shirt
  Vanaf € 2,62 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,07 Bij 500 stuks
 10. Kinder Pet Modiak
  Vanaf € 1,12 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,92 Bij 2500 stuks
 11. Basic softshell jacket
  Vanaf € 31,91 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 25,01 Bij 250 stuks
 12. Zonnehoed Marvin
  Vanaf € 1,01 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,81 Bij 2500 stuks

Artikelen 13-24 of 353

Waarom jouw logo op kleding verstandig is

Het plaatsen van een logo op kleding biedt verschillende voordelen, zowel voor individuen als voor bedrijven:

 1. Merkidentiteit en herkenning: Het dragen van kleding met een logo versterkt de merkidentiteit. Het logo fungeert als een visuele representatie van het merk, waardoor mensen het gemakkelijker kunnen herkennen en associëren met bepaalde waarden en eigenschappen.

 2. Professionele uitstraling: Voor bedrijven kan het dragen van bedrijfskleding met het logo bijdragen aan een professionele uitstraling. Het laat zien dat medewerkers trots zijn op hun werkgever en zorgt voor eenheid en consistentie in het uiterlijk van het personeel.

 3. Reclame en promotie: Bedrukte kleding fungeert als een mobiel reclamebord. Wanneer mensen kleding met een logo dragen, worden ze als het ware wandelende reclame voor het merk. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid en potentiële klanten aantrekken.

 4. Teamgeest en identificatie: In teamverband kan het dragen van kleding met hetzelfde logo bijdragen aan een gevoel van saamhorigheid en identificatie met het team of de organisatie. Het versterkt de teamgeest en zorgt voor een gevoel van verbondenheid.

 5. Professionaliteit bij evenementen: Bij evenementen, beurzen of conferenties kan het dragen van kleding met een logo ervoor zorgen dat medewerkers gemakkelijk herkenbaar zijn voor bezoekers. Het draagt ​​bij aan een professionele uitstraling en maakt het gemakkelijk voor bezoekers om de juiste mensen aan te spreken.

Druktechnieken kleding

Er zijn verschillende druktechnieken die kunnen worden gebruikt voor het bedrukken van kleding. Enkele veelvoorkomende druktechnieken zijn:

 1. Zeefdruk: Dit is een van de meest gebruikte druktechnieken voor kleding. Hierbij wordt een sjabloon (zeef) gebruikt om inkt door te drukken op het textiel. Het is ideaal voor grote oplagen en levert duurzame resultaten op.

 2. Digitale druk (Direct-to-Garment, DTG): Deze techniek maakt gebruik van inkjetprinters om afbeeldingen rechtstreeks op kledingstukken te printen. Het is geschikt voor complexe ontwerpen en kleurrijke afbeeldingen, maar minder geschikt voor grote oplagen.

 3. Transferdruk: Bij deze techniek wordt een ontwerp op speciaal papier gedrukt en vervolgens met warmte en druk overgebracht op het kledingstuk. Het is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en kleine oplagen.

 4. Borduren: Dit is een klassieke techniek waarbij een ontwerp met naald en draad op het textiel wordt gestikt. Borduren zorgt voor een luxe uitstraling en is zeer duurzaam.

 5. Sublimatiedruk: Dez

Kleding en caps ter promotie

Kleding en petten zijn uitstekende keuzes voor promotiedoeleinden. Door kledingstukken en petten te bedrukken met je bedrijfslogo, slogan of een specifieke boodschap, kun je op een effectieve manier je merk promoten. Of het nu gaat om T-shirts, polo's, hoodies, jassen of petten, bedrukte kleding en petten bieden een groot bereik en zichtbaarheid voor je merk. Ze worden vaak gedragen in verschillende omgevingen, zoals op straat, tijdens evenementen, op het werk of tijdens sportactiviteiten, waardoor je merk constant wordt blootgesteld aan een breed publiek. Bovendien zijn kleding en petten praktische en bruikbare items, waardoor ontvangers ze graag dragen. Bedrukte kleding en petten kunnen ook worden gebruikt als uniformen voor medewerkers, waardoor eenheid en professionaliteit worden uitgestraald. Kortom, kleding en petten zijn krachtige marketingtools die een blijvende indruk kunnen achterlaten op je doelgroep.

Onze service

Kwaliteit, nauwkeurigheid en een snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren alleen kleding en caps van topkwaliteit. Wij bedrukken en borduren alle kleding in eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij niet alleen een snelle levering bieden, maar ook een scherpe prijs. Voordat wij kleding en caps bedrukken, zullen wij je een gratis digitaal drukvoorstel toesturen. Hierop zie je precies hoe jouw logo op het kledingstuk eruit komt te zien. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Laat onze populaire kledingstukken bedrukken of kies voor een borduring, voor een extra luxe uitstraling.