Filter
Categorie Rugzakken Filters
Prijs:
€0 €71

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Rugzakken bedrukken

Bedrukte rugzakken koop je goedkoop rechtstreeks bij de groothandel van Bedrukken.nl. Met enkele honderdduizenden tassen op voorraad in Nederland en een eigen drukfaciliteit onder één dak, ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Rugzakken bedrukken wij door middel van zeefdruk. Deze druktechniek is uitermate geschikt voor het drukken van grote logo’s op een ondergrond van textiel. Ben je benieuwd hoe het drukproces in zijn werk gaat? Je bent van harte welkom om te komen kijken hoe wij jouw order drukken. Ook kun je de video onderaan de pagina bekijken.

Sorteren op:

Diverse uitvoeringen rugzakken

De ene rugzak is de andere niet en daarom hebben wij een selectie van diverse uitvoeringen en verschillende materialen. De meest verkochte rugzakken zijn onze goedkope rugzakjes, altijd scherp geprijsd, uit non woven materiaal met koorden die over de schouders gedragen kunnen worden. Door aan de koorden te trekken, kun je tevens de bovenzijde van de rugtas afsluiten. De hoeken zijn voorzien van metalen oogjes, waardoor de rugzak met koord niet snel zal slijten. Ben je op zoek naar een sterkere promotie rugtas met meer uitstraling, dan kom je al snel uit bij onze Premium rugzak of een rugzak met buitenvak. Tassen en rugzakken bedrukken met logo is één van onze specialiteiten.

Ook de materialen zijn divers. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een milieuvriendelijke optie? Dan raden wij de katoenen rugzakken van het merk Cotton Star aan. Een uitstekende kwaliteit katoen tegen een onverslaanbare prijs. Geef je de voorkeur aan een variant met extra draagcomfort, kies dan voor een rugzak waarbij de banden gevoerd zijn en er sprake is van padding op de rugzijde. Ook voor de kantooromgeving en scholieren zijn er goede opties met speciale vakken waarin je laptop goed beschermd is.

Kunnen de rugzakken ook bedrukt worden in kleine aantallen?

Wij willen graag iedereen aan bedrukte tassen kunnen helpen, ook als kleine aantallen rugzakken bedrukken de voorkeur heeft. Daarom is het bij ons mogelijk om kleine oplagen rugtasjes met logo te bestellen. Wij hebben namelijk maar één doel en dat is de tevredenheid van onze klanten. Neem onze stevige polyester rugzakken, deze zijn al vanaf 75 stuks met logo te bestellen. Onbedrukte artikelen kun je overigens in ieder gewenst aantal bestellen.

Bedrukte rugzakken supersnel geleverd

Heb je, om wat voor een reden dan ook, met spoed bedrukte rugzakken met logo nodig? Wij helpen jou graag verder. Met onze eigen drukkerij en voorraden kunnen wij jouw rugtassen snel klaar hebben staan om af te halen. De werkwijze is heel simpel. Jij levert je logo aan, wij maken het gratis digitale drukvoorstel en na goedkeuring starten wij direct met drukken. Wil je meer informatie over welke tassen er met spoed geleverd kunnen worden, neem dan contact met ons op en laat je adviseren.

Altijd de goedkoopste in rugzakken bedrukken

De allerbeste prijs-kwaliteitverhouding, daarvoor moet je bij Bedrukken.nl zijn. Als groothandel met eigen voorraden en een eigen drukkerij zitten er verder geen onnodige schakels tussen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van goedkope bedrukte rugzakken zonder concessies te hoeven doen op de kwaliteit. Wij zijn nog snel ook.

Doordat alle processen onder één dak zitten, zijn de lijntjes kort. Het komt voor dat wij met onze 35 jaar ervaring als verkoopafdeling geen antwoord kunnen geven op jouw druktechnische vraag. Dan lopen wij gewoon even onze drukkerij in en het antwoord is zo gegeven. Dit werkt voor zowel ons als onze klanten erg prettig. Kortom, kwaliteit en de beste prijs gaan bij ons hand in hand.

Waar worden rugzakken van gemaakt?

Een korte samenvatting van materialen die wij gebruiken voor het vervaardigen van onze rugzakken. Zoals je ziet kunnen wij rugzakjes bedrukken die bestaan uit verschillende materialen. Van stevig polyester tot aan jute tassen.

Katoen

Katoen komt van de katoenplant af. Het product is volledig milieuvriendelijk en is erg sterk. Een mooie natuurlijke uitstraling in combinatie met inkten op waterbasis maakt de tas geschikt voor vele doeleinden. Katoenen tassen zijn uitermate geschikt namens bedrijven die een groene, milieuvriendelijke uitstraling nastreven. Wil je een originele goodiebag samenstellen met duurzame relatiegeschenken? Vul de eco tassen dan met bijvoorbeeld eco pennen.

Polyester

Polyester is een organische verbinding waarvan de moleculen bestaan uit een opeenvolging van soortgelijke of identieke delen die chemisch aan elkaar gekoppeld zijn. De dikte van de stof wordt uitgedrukt in denier. Hoe hoger het getal, hoe dikker de stof. Voor promotionele rugzakken is een dikte van 190T polyester gebruikelijk. Heb je een stevige rugzak voor veelvuldig gebruik dan ga je richting de 600D polyester. Een rugzak van stevig polyester heeft doorgaans een meer luxere uitstraling.

Nylon

Nylon wordt mechanisch gesponnen en gedroogd tot individuele fibers. Deze worden daarna verbonden waardoor nylon ontstaat. Nylon is overigens sterker dan polyester. Nylon wordt in de meeste gevallen gebruikt voor kleding en niet zo vaak voor tassen. Een kenmerk van nylon is dat het ook bij hoge temperaturen snel smelt. Wil je rugzakken bedrukken rechtstreeks in zeefdruk? Dat is uitsluitend mogelijk met één opdrukkleur.

Non woven

Voor bedrukte rugzakjes in grote oplagen waarbij de prijs een belangrijke rol speelt, is non woven perfect. Ook wordt er vaak gerecycled plastic gebruikt, waardoor de tassen ook milieuvriendelijker zijn. De nonwoven rugzak wordt mechanisch gewoven.

Service van Bedrukken.nl omtrent rugzakken bedrukken

Maak een keuze uit onze populaire uitvoeringen en stuur ons je logo. Wij sturen voorafgaand altijd een drukproef ter beoordeling. Op deze gratis digitale drukproef staat een schets van de te bedrukken rugtas in combinatie met jouw logo. Lekker duidelijk dus. Bij Bedrukken.nl krijg je te maken met een minimale afname, maar desondanks bieden wij goedkope rugzakjes aan met een erg snelle levering. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via [email protected] of per telefoon op +31 315-200010. Onze collega’s helpen jou graag verder. De meest gestelde vragen check je hier.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact