Filter
Categorie Sporttassen Filters
Prijs:
€4 €15

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Sporttassen bedrukken

Sorteren op:

Sporttassen bedrukken met logo

Sporttassen bedrukken is een goede manier van reclame van jouw bedrijf op het sportveld. Laat zien dat je de sportvereniging een steuntje in de rug biedt. Daarnaast zijn sporttassen bedrukken het ideale relatiegeschenk op evenementen. Sporten en gezond leven wordt steeds belangrijker.


Sporttassen bedrukken in eigen drukkerij

Sporttassen bedrukken met logo wordt in de meeste gevallen gedaan middels transferdruk. Het hele proces na bestelling is als volgt: je ontvangt eerst een drukvoorstel (werktekening) ter controle. Dit is als het ware een schets van de door jouw bestelde sporttas met daarop het logo geplaatst op ware grootte of op schaal. Na goedkeuring van het drukvoorstel wordt het logo op een zogenaamde film gezet door onze grafische afdeling. Deze film wordt vervolgens belicht op een zeefraam in onze doka, waardoor er een afdruk van het logo op het gaas van het zeefraam ontstaat. Vervolgens wordt dit raam op een carrousel geplaatst en gaan onze drukkers de inkten mengen. De drukinkten worden aangebracht op het zeefraam en worden middels een rakel op de aangelegde sporttas bedrukt, vervolgens even met een speciale warmtelamp om de bedrukking vast te laten zetten en je bedrukte sporttas is klaar. Bij meerkleurendruk en sluitend drukwerk raden wij aan om de sporttassen middels transferdruk te laten drukken. Laat jij je sporttassen bedrukken bij bedrukken.nl, weet je dat je alles zonder probleem uit handen kunt geven, want sporttassen bedrukken we nooit zonder eerst jouw akkoord.


Sporttassen bedrukken als relatiegeschenk

Twijfel je over het juiste relatiegeschenk tijdens sportieve evenementen? Wil je een leuk cadeau weggeven, je bedrijf promoten en tegelijkertijd de zakelijke relaties verstevigen? Laat dan sporttassen bedrukken bij bedrukken.nl. Sporttassen zijn bruikbaar en origineel tegelijk. Bijna iedereen gaat wel eens sporten; hetzij in de sportschool, hetzij buiten. Maar waar het sporten ook plaatsvindt, de juiste benodigdheden moeten altijd mee in de sporttas: een flesje water, gepaste kleding en een schone handdoek.

Door sporttassen als relatiegeschenk te kiezen, kun je je bedrijf op subtiele wijze promoten bij een groot publiek. Immers, de sporttassen bedrukken wij allemaal met eigen gekozen logo of bedrijfsnaam. Die tas nemen je zakenrelaties vervolgens mee naar de sportschool, de stad en het park. Zo wordt jouw bedrijf op de meest uiteenlopende plekken gepromoot. En dat allemaal door het kiezen van een leuk, nuttig relatiegeschenk.


Sporttassen bedrukken ter promotie

Aan jou de keuze welke sporttas het beste bij het bedrijfsimago past. In het brede assortiment van bedrukken.nl vind je opvouwbare sporttassen, kindersporttassen, sporttassen die tevens als reistas kunnen dienen en zelfs sporttassen op wielen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende formaten en kleuren. Je ideale sporttas zit er ongetwijfeld tussen. Heb je nog vragen over sporttassen bedrukken, dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de materialen en de druktechnieken.

Welke sporttas je ook uitzoekt, bij bedrukken.nl kun je altijd rekenen op een goede kwaliteit van het product, een snelle afhandeling van de bestelling en een prima service. Op die manier wordt niet alleen de tevredenheid van je zakenrelaties gewaarborgd, maar ook die van jou.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact