bedrukte waaiers

Van de vele verschillende artikelen die wij aanbieden om te bedrukken zijn waaiers échte zomerse artikelen. Als het warm is komt een waaier uitstekend van pas, echt een leuk relatiegeschenk om te geven in de zomer. Wist je dat waaiers eigenlijk heel erg breed inzetbaar zijn? Daarnaast is er genoeg keuze om een waaier uit te zoeken die past bij jouw behoeften en bij die van jouw bedrijf. Alle mogelijkheden van bedrukte waaiers zijn te lezen in dit blog.

Hoe zijn bedrukte waaiers in te zetten?

Bedrukte waaiers worden vaak ingezet als promotionele artikelen tijdens evenementen, beurzen, festivals, bruiloften en andere zomerse gelegenheden. Ze bieden niet alleen verkoeling tijdens de warme dagen, maar dienen ook als een effectief reclamemiddel voor de onderneming die het betreft. Bedrijven kunnen hun logo, slogan of boodschap op de waaier laten bedrukken zodat ze een breed publiek bereiken tijdens het gebruik van de waaiers. Daarnaast worden bedrukte waaiers vaak gebruikt ter decoratie of als sfeerelement bij zomerse themafeesten en buitenactiviteiten. Ze zijn ook populair als relatiegeschenk voor klanten, medewerkers en zakenpartners, omdat ze zowel praktisch als decoratief zijn. Kortom: bedrukte waaiers zijn veelzijdige en effectieve promotieartikelen voor zomerse evenementen en marketingcampagnes.

Waaiers met logobedrukking voor alle doeleinden

Als de waaiers een logobedrukking hebben, zijn ze tijdens de zomermaanden voor vrijwel ieder evenement beschikbaar. Je kunt bedrukte waaiers weggeven als een relatiegeschenk op een beurs in de zomer of als weggevertje tijdens een festival. Wij maken ook regelmatig mee dat er gekozen wordt voor een zomerse combinatie van bedrukte zonnebrillen met waaiers. De zonnebrillen zijn op de pootjes gedrukt met een reclametekst en de waaiers met een groot logo op het doek. Zo zijn onze zomerse relatiegeschenken vaak de vinden op festivals tijdens de zomer. Als laatste kan het zelf ook nog worden ingezet op bruiloften. De voornaam en achternaam van de bruid en bruidegom drukken wij op de waaiers in combinatie met de trouwdatum. De dag van de liefde wordt dan niet snel meer vergeten.

Kies de bedrukte waaier die bij jou past

Om ervoor te zorgen dat je promotieactie extra doeltreffend is, is het goed om een waaier te kiezen die echt bij jou of jouw bedrijf past. Sinds een aantal jaar hebben wij bamboe waaiers en vanwege de duurzaamheid zijn deze erg populair. Het frame is gefabriceerd uit bamboe en het doek is gemaakt van een dikke kwaliteit papier. Deze waaiers bedrukken wij met jouw logo op het papier, door middel van de milieuvriendelijke drukinkten. Raak je al geïnteresseerd en benieuwd hoe het eruit zal zien? Het is bij ons mogelijk om een gratis en geheel vrijblijvend drukvoorstel aan te vragen. Dit gratis digitale drukvoorstel bestaat uit een schets van jouw waaier naar keuze in combinatie met het logo of tekst.

De mogelijkheid om een custom-made waaier te bedrukken

Hoewel er genoeg keuze is op onze website aan waaiers kan het natuurlijk altijd zo zijn dat de waaier waarnaar jij op zoek bent er net niet tussenzit. Daarom bieden wij ook de optie om de waaier custom-made te maken. Wil jij graag een waaier geheel in jouw eigen huisstijlkleur? Dat is mogelijk! Wij hebben rechtstreekse contacten met grote fabrikanten en kunnen daardoor maatwerk leveren. Een waaier bestaat uit twee noemenswaardige elementen die in de door jou opgegeven kleuren gemaakt kunnen worden. Kies als eerste de kleur van het frame en vervolgens de kleur van het doek. Vrijwel alle pantone-kleuren zijn te selecteren. Vervolgens wordt het logo of de reclametekst bedrukt op de waaiers en is jouw relatiegeschenk helemaal klaar! Let er wel op dat een custom-made waaier met opdruk pas mogelijk is vanaf circa 5.000 stuks.