Big shoppers bedrukken

Big shoppers, de naam zegt het al: grote tassen waarin je veel spullen kwijt kan. Ze worden vaak ingezet als boodschappentassen. In de supermarkten kan je deze grote shoppers vaak kopen om daarin je boodschappen te vervoeren. De tassen zijn voorzien van een logo of tekst en zijn ontzettend populair. De bedrukte big shoppers worden inmiddels door bijna elke supermarkt aangeboden. Natuurlijk worden bedrukte big shoppers niet alleen door supermarkten ingezet als promotieartikel. Verschillende bedrijven en organisaties maken gebruik van dit reclamemiddel. Big shoppers zijn niet voor niets de juiste promotieartikelen. Op de grote tassen kan een grote opdruk geplaatst worden. Big shoppers bedrukken we met een naam, logo of tekst in eigen drukkerij. Wij kunnen big shoppers met opdruk tegen scherpe prijzen leveren. Wil je meer weten over big shoppers bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

6 resultaten

 1. Sterke boodschappentas groot
  Vanaf € 0,79 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,57 Bij 2400 stuks
 2. Grote boodschappentas RPET
  Vanaf € 0,89 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,67 Bij 1600 stuks
 3. Full colour tas
  Vanaf € 1,08 p/st bij 1000 stuks
  Vanaf € 1,08 Bij 1000 stuks
 4. Gelamineerd papieren (80 gr/m²) koeltas shopper
  Vanaf € 3,68 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,36 Bij 500 stuks
 5. Harry jute draagtas met gekleurde accenten
  Vanaf € 5,51 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 4,25 Bij 500 stuks
 6. Jute boodschappentas Brick lane
  Vanaf € 4,74 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,66 Bij 500 stuks

6 resultaten

Hoe worden big shoppers bedrukt?

Wij bedrukken big shoppers op verschillende manieren. We bieden de volgende twee druktechnieken aan: zeefdruk of transferdruk. Kies je voor meerkleurendruk sluitwerk, dan drukken wij het logo via transferdruk. De drukmethode is afhankelijk van het aantal keuren waaruit jouw opdruk bestaat. In overleg met ons verkoopteam kan je eenvoudig een keuze maken voor de juiste drukmethode. De big shoppers bedrukken we in eigen drukkerij, waar drukkers met jarenlange ervaring werken. Zij weten precies op welke manier jouw opdruk het mooist tot uiting komt. Bedrukken.nl beschikt over een grote voorraad tassen, waaronder ook big shoppers. Wij kunnen dus snel uit voorraad leveren en de bedrukte tassen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Wat is het voordeel van big shoppers?

Het belangrijkste voordeel van big shoppers is dat je nooit meer een plastic tas hoeft te kopen. Op deze manier draagt jouw bedrijf of organisatie op een positieve manier bij aan ons milieu. We weten allemaal dat plastic (tassen) een verschrikkelijke impact heeft op het milieu. Niet voor niets zijn de gratis plastic tassen inmiddels al een aantal jaar verboden. Veel plastic afval komt in de zee terecht, ook wel plasticsoep genoemd. Vissen en andere dieren eten plastic waardoor het in de voedselketen terecht komen. Dit betekent dat wij uiteindelijk ook plastic binnenkrijgen. Met de inzet van big shoppers is dit verleden tijd. Veel big shoppers zijn ook nog eens recyclebaar, waardoor je bijdraagt aan een gezonder milieu. Een ander voordeel van big shoppers is dat ze stevig zijn. Hierdoor kan je verschillende (zware) spullen meenemen. Ook zijn big shoppers opvouwbaar zodat je ze makkelijk terug in de kast legt en ze weinig ruimte in beslag nemen.

Contact

Wij leveren big shoppers in zowel kleine als grote oplage. Veel bedrijven of organisaties bestellen een grote oplage tassen die ze inzetten als promotiemateriaal. Wij snappen dat niet elk bedrijf of bijvoorbeeld particulieren ook big shoppers in kleine oplage willen laten bedrukken. Daarom bieden wij ook big shoppers aan die vanaf 15 stuks al leverbaar zijn. Ons assortiment tassen is groot. Naast big shoppers vind je ook sporttassen, schoudertassen en papieren tassen in ons assortiment. Wil je meer weten over tassen bedrukken? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 315-200010.