Filter
Categorie Gereedschap Filters
Prijs:
€0 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Gereedschap bedrukken

Gereedschap bedrukken is de spijker op zijn kop slaan wat betreft reclame maken. Is jouw organisatie actief in de bouw of soortgelijke branche, dan is gereedschap bedrukken met logo een uitstekend middel om je naamsbekendheid te vergroten. In ons ruim opgezette assortiment vind je gegarandeerd iets dat aansluit bij jouw wensen. Het diverse gereedschap is prima te bedrukken met logo of opdruk. Laat gereedschappen bedrukken en geef een origineel geschenk aan jouw relaties of werknemers. Voor vragen zijn we bereikbaar op +31 315-200010 of per mail op [email protected] Neem gerust contact met ons op.

Sorteren op:

Gereedschap bedrukken met logo

Multifunctioneel gereedschap laten bedrukken is een goed idee als je op originele wijze reclame wil maken voor jouw bedrijf. Het bedrukte gereedschap wordt veelvuldig gebruikt, iedere keer is de opdruk dan mooi in beeld. Wij hebben diverse gereedschappen in ons assortiment. Van een multifunctionele gereedschapsset en platte schroevendraaiers tot aan een mini multitool en een multitool met aluminium behuizing. Allemaal te bedrukken met de gewenste tekst of logo; bij een paar gereedschapsartikelen is bedrukking in full colour mogelijk.

Kan ik gereedschappen inzetten als relatiegeschenk?

Gereedschap bedrukt met logo inzetten als een relatiegeschenk is een uitstekende manier om effectief reclame te maken en de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Dit komt doordat gereedschap valt onder de originele relatiegeschenken en daarom goed ontvangen zal worden. Met name in de bouw en architectuur kan een gereedschapsset erg handig zijn. Kies voor deze populaire relatiegeschenken, na het ‘aanleveren logo’ gaan wij voor je aan de slag! Mocht je onverhoopt een ongelukje hebben veroorzaakt, laat dan voor de zekerheid EHBO-sets met logo bedrukken. Of bestel anti-stress artikelen als je even wil bijkomen van het klussen…

Contact over bedrukte gereedschappen

Gereedschap bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Onze bedrukte relatiegeschenken kennen een minimale afname. In het geval van bijvoorbeeld een multitool in PU-hoesje of een 25-delige gereedschapset geldt dat we deze leveren in een kleine oplage vanaf vijf stuks. Laat ook relatiegeschenken bedrukken – denk aan luxe relatiegeschenken of duurzame relatiegeschenken – met logo of tekst en verras jouw relaties. Nadat je het gratis digitale drukvoorstel hebt goedgekeurd, nemen wij de order in productie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de ervaringsdeskundigen van Bedrukken.nl. Dit kan telefonisch via +31 315-200010, via de mail ([email protected]) of ons contactformulier.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact