Promotieartikelen

Het bestellen van promotieartikelen met logo biedt een uitstekende manier om de zichtbaarheid van je merk te vergroten en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep. Of je nu op zoek bent naar praktische items zoals pennen en mokken, of opvallende geschenken zoals tassen en USB-sticks, het personaliseren van promotieartikelen met jouw logo geeft je de mogelijkheid om je merknaam op een creatieve en effectieve manier te presenteren.

Artikelen 25-36 van 145

Hoe worden promotieartikelen bedrukt

Promotieartikelen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal en het gewenste ontwerp. Enkele veelvoorkomende drukmethoden zijn:

  1. Zeefdruk: Zeefdruk is een veelgebruikte druktechniek waarbij inkt door een zeefraam wordt gedrukt op het promotieartikel. Deze methode is geschikt voor materialen zoals textiel, tassen en opvouwbare paraplu's.

  2. Tampondruk: Tampondruk wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van kleine, gebogen of onregelmatig gevormde objecten, zoals pennen, sleutelhangers en USB-sticks. Een flexibele siliconen tampon wordt gebruikt om inkt op het oppervlak van het artikel aan te brengen.

  3. Digitale print: Digitale printtechnologie maakt gebruik van printers die rechtstreeks op het promotieartikel afdrukken met behulp van inkjet- of laserprinters. Deze methode is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en kleine oplagen.

  4. Graveren: Graveren is een methode waarbij het ontwerp rechtstreeks in het oppervlak van het promotieartikel wordt gegraveerd, meestal met behulp van een laser. Deze methode wordt vaak gebruikt voor metalen, houten en kunststof artikelen.

  5. Transferdruk: Bij transferdruk wordt een ontwerp eerst gedrukt op speciaal papier en vervolgens overgebracht op het promotieartikel met behulp van warmte en druk. Deze methode wordt vaak gebruikt voor textiel en andere flexibele materialen.

Het kiezen van de juiste drukmethode hangt af van factoren zoals het materiaal van het promotieartikel, het ontwerp van het logo of de boodschap, de gewenste duurzaamheid van de opdruk en het budget.

Het drukproces

Laden...

Laden...