Filter
Categorie Sporten Filters
Prijs:
€0 €32

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Sportartikelen bedrukken

Door de coronacrisis zitten we veelal thuis en hebben we behoefte aan beweging. De sportscholen zijn inmiddels meerder keren gesloten geweest en door social distancing en de lockdowns sporten we regelmatig vanuit huis of in de buitenlucht. Daarnaast wandelen en fietsen we veel. Sport accessoires en artikelen zijn dan ook populaire relatiegeschenken tijdens de lockdown. Een prima uitlaatklep om je hoofd even leeg te maken. Wij bieden een breed assortiment sportieve relatiegeschenken. Al deze relatiegeschenken sport kunnen we bedrukken met logo of tekst. Zijn jouw relaties sportief en wil je dat ze in vorm blijven? Wat dacht je van een bedrukte pvc voetbal, fitness weerstandsband, jeu de boules of een 500 ml drinkfles? Je relaties zullen bedrukte sportartikelen vol enthousiasme in ontvangst nemen. Heb je vragen over sportartikelen bedrukken met logo? Je kan eenvoudig contact opnemen door ons te bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Welke soorten sportartikelen zijn er?

In ons assortiment sportartikelen vind je o.a. bidons, activity trackers, voetballen, zweetbandjes en fitnessartikelen. Deze sportartikelen passen bij diverse gelegenheden en kan je laten bedrukken. Het bedrukte sportartikel als relatiegeschenk kan uitgedeeld worden tijdens sportieve evenementen of als welkomstcadeau namens fitnesscentra of sportinstellingen. Ook tijdens de sportbeurs kunnen sportartikelen met bedrukking als give-away worden ingezet om zo potentiële klanten voor je te winnen. Een ander leuk en origineel weggevertje kan een sport armband zijn die voldoende ruimte biedt voor een fraai logo. Afhankelijk van je logo, kunnen wij adviseren welke manier van drukken het beste past.

De recyclebare kunststof drinkfles 500ml is ideaal om bij je te hebben tijdens het sporten. Vul de flesjes met water voor het sporten, zodat je vochtgehalte op peil blijft. De recyclebare drinkfles draagt bij aan een beter milieu. Kies voor een bedrukking in max. 4 kleuren. De minimale afname is 50 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage van dit fitness artikel kan je contact opnemen met onze klantenservice of via de website een offerte aanvragen. Opvouwbare bidons zijn ook handig in gebruik tijdens het sporten. Houden je relaties van sporten en bewegen? Bekijk dan ook eens onze universele sport armband met reflecterende strip, activity trackers en fiets accessoires. Daarnaast kunnen we ook sportkleding bedrukken. Bedrukken.nl biedt je de mogelijkheid om je eigen sportartikelen aan te leveren. Deze sportartikelen bedrukken wij nadien.

Kunnen sportartikelen bedrukt worden naar wens?

Alle sportartikelen in ons brede assortiment kunnen bedrukt worden naar wens. Kies voor een bedrukking die bestaat uit een naam, logo of tekst. Afhankelijk van het type relatiegeschenk, het materiaal en de wensen van de klant kiezen wij de juiste drukmethode. Sportartikelen bedrukken wij in eigen drukkerij, waardoor wij snel kunnen schakelen en leveren. In de drukkerij werken drukkers met jarenlange ervaring. Voordat we de originele relatiegeschenken bedrukken met logo, stellen we een gratis digitale drukproef op. Dit is een ontwerp van de sportieve relatiegeschenken met de gewenste bedrukking. Zo kan je vooraf zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Wij sturen je de drukproef toe en na jouw akkoord zullen we de luxe relatiegeschenken bedrukken.

Contact

Heb je vragen over sportartikelen bedrukken? Laat het ons weten. Wij staan je graag te woord. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] De algemene voorwaarden staan op onze website. Sporten op het strand? Dat kan zeker. Laat strandballen bedrukken of kies voor bedrukte frisbees.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen