Filter
Categorie Sporten Filters
Prijs:
€0 €16

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Sport relatiegeschenken bedrukken

Sorteren op:

Sportartikelen bedrukken met logo

In ons drukke bestaan hebben wij behoefte aan ontspanning. En hoe kun je nou beter ontspannen dan het spelen van spelletjes met vrienden of familie? Een andere manier is om even lekker sportief bezig te zijn door te gaan voetballen of tennissen. Een prima uitlaatklep om je hoofd even leeg te maken.

Wij hebben sportartikelen die passen bij diverse gelegenheden. Deze sportartikelen bedrukken wij met logo of bedrijfsnaam. Een relatiegeschenk dat uitgedeeld kan worden tijdens sportieve evenementen of als welkomstcadeau namens fitnesscentra of sportinstellingen. Een bidon kan geheel rondom bedrukt worden en is goedkoop vanuit voorraad te leveren.

Een ander leuk en origineel weggevertje kan een springtouw zijn die voldoende ruimte biedt voor een fraai logo. Afhankelijk van je logo, kunnen wij adviseren welke manier van drukken het beste past. Sportartikelen bedrukken wij in eigen drukkerij, waardoor wij snel kunnen schakelen en leveren. Wil je nog meer informatie over sportartikelen bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact