Filter
Categorie Themahoeden Filters
Prijs:
€1 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Themahoeden bedrukken

Binnenkort een diploma-uitreiking, ga je carnaval vieren of op safari? Bij ons kun je terecht voor een divers aanbod aan themahoeden. Zorg ervoor dat jouw outfit helemaal compleet is en maak hem af met een bijbehorende hoed. Naast het feit dat het er leuk uitziet, zorgt het in sommige gevallen ook nog eens voor bescherming. Wat dacht je van de zonnehoed Marvin? Hij geeft je een te gekke uitstraling én hij zorgt ervoor dat je hoofd uit de zon blijft. Welke hoed je ook kiest, vergeet hem niet te laten bedrukken met jouw naam of logo. Een themahoed is een leuk en origineel relatiegeschenk voor ieder jaargetijde. Heb je vragen over het bedrukken van hoeden? Ontvang persoonlijk advies van onze accountmanagers. Je kan eenvoudig contact opnemen door ons te bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Voor welke gelegenheid gebruik ik een themahoed?

Themahoeden zijn in te zetten tijdens verschillende gelegenheden. Denk aan de zomer, een themafeest of een diploma-uitreiking. Zo is het in Amerika heel gebruikelijk dat alle studenten tijdens de diploma-uitreiking een traditionele academische baret dragen. In Nederland wordt hier ook steeds meer aandacht aan besteed. Want wie vindt het nou niet leuk om zo’n speciale afstudeerhoed te dragen? Wanneer je alle studenten met zo’n hoed bij elkaar ziet zitten, geeft dat een unieke en bindende uitstraling. Het draagt bij aan het groepsgevoel van de studenten. Zijn al jouw leerlingen geslaagd en wil je ze een kleinigheidje cadeau doen? Bereid ze voor op de zomer en laat zonnebrillen bedrukken, zodat ze een zorgeloze zomer tegemoet gaan.

Waar op de hoed wordt mijn logo gedrukt?

Dat hangt af van het type hoed die je kiest. Wanneer je kiest voor de zonnehoed Lua wordt jouw logo of naam bedrukt op de band die om de hoed heen zit. Maar kies je voor het zonnehoedje Floppy dan wordt jouw logo bedrukt op het middelste gedeelte van de hoed. Laat ons weten welke themahoed je wilt laten bedrukken, zodat wij je meer details over het drukproces kunnen geven. Alle hoeden bedrukken wij in eigen moderne drukkerij.

Gratis digitale drukproef aanvragen

Voorafgaand aan jouw bestelling ontvang je van ons een gratis digitale drukproef. Hierop is precies te zien hoe de opdruk – dat kan een logo, tekst of naam zijn – op de hoed eruit komt te zien. Na jouw akkoord gaan onze ervaren drukkers aan de slag met de productie. Doordat wij vóór het bedrukken van de artikelen een drukvoorstel toesturen, kom je nooit voor verrassingen te staan.

Contact

Wil je meer informatie over themahoeden bedrukken? Ons team van experts helpt je graag verder. Je kan ze bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] Op onze website vind je de algemene voorwaarden. Ook andere relatiegeschenken zoals notitieboeken, metalen sleutelhangers, traditionele paraplus, tablet accessoires en mokken bedrukken we naar wens.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact