Caps bedrukken

Caps zijn niet alleen functioneel maar ook trendy accessoires die elke outfit compleet maken. Laat caps bedrukken en maak een blijvende indruk bij de ontvanger. Petten drukken wij milieuvriendelijk in eigen drukkerij.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Caps 100% energieneutraal gedrukt

Het bedrukken van caps op een milieuvriendelijke manier is een belangrijke overweging geworden voor veel bedrijven en organisaties. Met de groeiende aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken zijn zonnepanelen een populaire optie geworden voor het opwekken van energie. Bij het bedrukken van caps kan worden gekeken naar energieneutrale druktechnieken die gebruikmaken van duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie. Door te kiezen voor caps energieneutraal drukken, wordt de impact op het milieu geminimaliseerd en wordt bijgedragen aan een duurzamere toekomst.

Meestgestelde vragen

Wat zijn de verschillende soorten caps die beschikbaar zijn?

Populaire modellen zijn onder meer baseball caps, katoenen caps, snapbacks en truckerscaps. Als je op zoek bent naar een specifiek model, dan kun je onze verkoopafdeling hiernaar vragen.

Kan ik een cap laten bedrukken of borduren?

Alle caps kunnen we in principe bedrukken. Als een pet zes panelen heeft (en dus een naad in het midden van de voorkant) kan er niet overheen gedrukt worden. Het is wél mogelijk om een borduring door de naad heen te laten lopen.

Kunnen caps in de wasmachine?

Nee, petten en caps kunnen helaas niet gewassen worden in een wasmachine.

Het drukproces

De druktechnieken voor caps

  • Transferdruk adviseren wij voornamelijk op caps met vijf panelen. Middels deze druktechniek creëer je een logo met een scherp resultaat. Bekijk onze informatiepagina omtrent transferdruk voor meer details.
  • Borduren adviseren wij op caps met vijf of zes panelen. Bij een pet met zes panelen loopt er een naad in het midden op de voorkant. Hierdoor kan er niet overheen gedrukt worden. Een borduring is in dit geval wel mogelijk. Caps borduren is duurzaam en heeft een luxe uitstraling. Wil je meer weten? Kijk dan op: Hoe werkt borduren.

Caps gecombineerd met andere relatiegeschenken

Bedrukte petten fungeren als wandelende reclameborden, waardoor je bedrijfsnaam zichtbaar wordt bij een breed publiek. Ben je op zoek naar een mooie combinatie van verschillende relatiegeschenken? Petten in combinatie met artikelen gerelateerd aan de zomer, zoals bijvoorbeeld zonnebrillen of drinkflessen zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Een compleet geschenkpakket dat zowel praktisch als aantrekkelijk is voor je medewerkers, relaties of klanten.

 

Laden...

Laden...