Giant

Een van onze klanten is Giant, een toonaangevend merk van hoogwaardige fietsen en bijbehorende fietsuitrusting. We zijn tevreden met de mooie samenwerking die we hebben en mogen inmiddels zowel bedrukte kleding als relatiegeschenken met logo voor Giant leveren.  

Wereldwijde innovator

Giant is onderdeel van de Giant Group – opgericht in 1972 – en al lang één van de belangrijkste spelers op het gebied van fietsen en fietsinnovaties. Van lichtgewicht fietsen en moderne racefietsen tot aan off-roadfietsen en toonaangevende e-bikes; Giant is niet alleen een bouwer en een innovator maar ook een wereldwijde community van fietsers. Inmiddels zijn er meer dan 12.000 Giant-winkels over de hele wereld.

Bedrukte Giant-kleding

Sinds begin 2024 werken we intensief met elkaar samen en hebben we een webshop voor Giant opgezet, met daarin bedrukte kleding voor de ruim 400 shops in onder meer Nederland en België. Alle kledingstukken, zowel voor heren als dames, zijn voorzien van het Giant-beeldmerk op de voorkant en het Giant-logo op de achterkant. We bieden jassen, T-shirts, sweaters, polo’s en vesten aan, allemaal voorzien van een borduring / bedrukking op de voor- en achterzijde en verkrijgbaar in veel verschillende maten.

Relatiegeschenken voor dealerdagen

Naast bedrukte kleding hebben we onlangs ook geborduurde caps, bedrukte flessen en notitieboekjes met het Giant-logo mogen leveren voor een groot evenement; de driedaagse dealerdagen die bezocht werden door alle Giant-dealers. We zijn trots dat we naast kleding ook de leverancier mochten zijn voor deze relatiegeschenken.

"Erg tevreden”

Giant is enorm tevreden met de geleverde artikelen en kijkt ook met een goed gevoel terug op de snelheid van leveren. "Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Bedrukken.nl. Ze reageren altijd snel, denken goed met ons mee en leveren heel vlot. Wij worden uitstekend ontzorgd door hen", zo laat Tina van Nieuwenhuyzen, Brand & Event marketeer bij Giant, weten.