Filter
Categorie Tassen Filters
Prijs:
€0 €108

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Tassen bedrukken

Onze tassen vallen onder de beste productengroepen van Bedrukken.nl. Dat is ook niet zo gek, want tassen kunnen overal voor worden gebruikt. Of je nu naar de winkel gaat en bij je aankoop een functionele tas cadeau krijgt of je bezoekt een beurs en krijgt daar een leuke draagtas met opdruk: bedrukte tassen kom je overal tegen. Het bedrukken van tassen is populairder dan ooit en dat komt mede door het feit dat de plastic tassen niet meer gratis worden weggegeven. Daarnaast zorgen tassen met logo ervoor dat de naamsbekendheid van jouw bedrijf op een effectieve manier wordt vergroot. Tassen zijn er in alle soorten en maten; van trolley tot rugtas en van draagtas tot sporttas.

Sorteren op:

Van welke materialen zijn onze tassen?

Bij Bedrukken.nl hebben we tassen op voorraad die gemaakt zijn van diverse materialen. Non-woven tassen worden geproduceerd uit gerecycled plastic en hebben daardoor een erg milieuvriendelijk karakter. Als je op zoek bent naar goedkope tassen, dan is een non-woven boodschappentas bijvoorbeeld een uitstekende optie. Laat ook tassen met logo bedrukken. Dit gebeurt snel, is eenvoudig én goedkoop.

Behalve non-woven tasjes hebben we ook katoenen tassen, jute tassen, polyester tassen en nylon tassen. Bij katoen wordt de kwaliteit uitgedrukt in het aantal gram, het gaat dus om de hoeveelheid gm² katoenen. Hoe meer grammage het katoen heeft, hoe dichter het geweven is en hoe beter de kwaliteit van de tas is. Voor katoenen draagtasjes geldt dat 145 grams tasjes een prima kwaliteit is. In het geval van polyester wordt de kwaliteit uitgedrukt in ‘denier’. Hoe meer daarvan, hoe dikker de stof is. Een promotie rugtasje is geproduceerd uit 190T polyester en een dikke kwaliteit koeltas uit 600D polyester. Wij kunnen de tas bedrukken met gewenst logo of een ludieke reclametekst.

Worden de tassen bedrukt in onze eigen drukkerij?

Zoals onze bedrijfsnaam ‘Bedrukken.nl’ al doet vermoeden, drukken wij heel veel. Het drukken van relatiegeschenken, waaronder tassen, is onze passie en hier zijn wij goed in. Onze drukkerij telt maar liefst vijf zeefdrukcarrousels waarop wij vooral heel veel tasjes in alle soorten en maten drukken. Met ruim dertig jaar ervaring in de drukkerij weten wij precies waar wij over praten en kunnen wij waarmaken wat we beloven. Voorafgaand aan het drukken van jouw tasjes krijg je altijd een gratis digitale drukproef van ons ter controle. Na akkoord nemen wij jouw tassen in productie.

Tassen met logo

Tassen snel en goedkoop leveren is één ding, maar ook nog in een goede kwaliteit waardoor de klant het perfecte visitekaartje heeft, is een ander ding. Wij van Bedrukken.nl beheersen alle facetten die nodig zijn om waar te maken wat wij beloven. Met grote tassen voorraden in alle soorten en maten, in combinatie met een eigen drukkerij, en vele jaren ervaring zijn wij de perfecte partner om ook jouw spoedorders snel en goedkoop bij jou af te leveren. Wil je komen kijken in onze drukkerij of heb je hulp nodig? Je bent van harte welkom. Onze verkopers staan voor je klaar als je goedkope tassen wil bedrukken met logo, maar ook voor specifieke verzoeken zoals een papieren tas bedrukken of een opvouwbare winkeltas met logo. Het bedrukken van tassen is iets dat we al jarenlang met veel plezier doen.

Relatiegeschenken bedrukken met logo vindt natuurlijk niet alleen plaats bij tassen. Ook luxe pennen, opvouwbare paraplus en activity trackers worden bijvoorbeeld voorzien van reclame-opdruk, logo of tekst. Wat regelmatig voorkomt, is dat wij tassen zoals papieren tassen bedrukken en deze vervolgens voorzien van andere (kleine) populaire relatiegeschenken. Maak ook eens kennis met het volledige assortiment van Bedrukken.nl, zodat jij jouw relaties kunt voorzien van de mooiste artikelen met opdruk. Vragen? Onze verkopers staan voor je klaar, neem gerust eens contact op.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact