Foresco

Een van onze trouwe klanten is Foresco, specialist in pallets en packaging. We hebben hen niet alleen mogen helpen met een goodiebag voor hun 1.400 medewerkers, maar we zijn ook de vaste leverancier van relatiegeschenken en (bedrijfs)servies. In dit blog lichten we meer uit over onze samenwerking.

Specialist in pallets en packaging

Foresco is gespecialiseerd in houten pallets en packaging voor alle logistieke uitdagingen. Ze ontwerpen, produceren, sorteren en repareren pallets en bieden dus een totaaloplossing aan. Afhankelijk van de logistieke wens worden er nieuwe of gebruikte pallets aangeboden. De kracht van houten pallets is dat ze hergebruikt, gerepareerd en gerecycled kunnen worden. Duurzaamheid staat sowieso hoog in het vaandel bij Foresco, mede gezien het platform voor efficiënt hergebruik en beheer van pallets; Collect, Repair & Re-use.

Oog voor duurzaamheid

Ook op het gebied van packaging heeft Foresco ruime ervaring, om zo producten optimaal te verpakken én vervoeren. Denk daarbij onder meer aan kisten, kratten, karton en andere slimme combinaties. Hout is de meest verantwoorde en milieuvriendelijke grondstof voor pallets en verpakkingen en daarnaast wordt een circulaire economie gestimuleerd door pallets te verzamelen en opnieuw te gebruiken.

Goedgevulde goodiebags

Wij hebben Foresco onlangs mogen voorzien van mooie en duurzame goodiebags. Deze bestond uit een organisch katoenen draagtas, die bedrukt is met het logo van Foresco. In de tas zit een waterfles van Join the Pipe, een Nederlands initiatief dat schoon drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden opzet. De herbruikbare waterfles is voorzien van een rubberen draaglus (in 10 verschillende kleuren) en het Foresco-logo. De bijgeleverde pennen zijn met lasergravering voorzien van het logo, een duurzame en milieuvriendelijke keuze. Tot slot is er ook een informatiefolder – met daarin onder meer richtlijnen voor de ruim 1.400 medewerkers – bijgeleverd. Alle goodiebags hebben we verzonden naar verschillende adressen in Nederland en België.

Portal voor relatiegeschenken

Naast de mooie bestelling goodiebags weet Foresco ons ook te vinden als het gaat om relatiegeschenken en servies. Op korte termijn gaan we een portal live zetten, waar Foresco bedrukt servies (mokken, glazen en theeglazen) maar ook pennen, tassen en schrijfblokken kan bestellen. We hopen op een langdurige en mooie samenwerking!