Maandelijkse Archieven: Februari 2020

 1. Mokken met logo bedrukken, hoe werkt dat?

  Mokken met logo bedrukken, hoe werkt dat?

  Mokken bedrukken gebeurt bijna dagelijks. Veel bedrijven, organisaties, sportverenigingen en horecagelegenheden hebben allemaal hun eigen bedrukte servies. De meesten gebruiken het intern als bedrijfsservies. Sommigen zetten het in als relatiegeschenk. Bedrukte mokken zijn ook als geschenk prima geschikt. Toch is de realisatie van deze artikelen complexer dan je vooraf misschien denkt. Keramiek kan op verschillende manieren bedrukt worden. Hierdoor ontstaat er verschil in kwaliteit, in prijs en in levertijd. In dit blogartikel vind je alle informatie met betrekking tot het bedrukken van mokken en andere soorten servies. Zo kun je de beste afweging maken voor jouw organisatie.

  Verschillende soorten servies

  Naast de alom populaire mokken is er natuurlijk nog veel meer te bedrukken op het gebied van servies. Zo vind je in ons assortiment ook een ruim aanbod aan drinkwaren

  Lees meer »
 2. Het verschil tussen non-woven, katoenen en polyester tassen

  Het verschil tussen non-woven, katoenen en polyester tassen

  We krijgen veel vragen over de materialen van onze tassen. Omdat elk materiaal beschikt over specifieke eigenschappen, is het soms lastig om te bepalen voor welk materiaal je het beste kunt kiezen. Om je te helpen met het maken van deze keuze, hebben we de verschillen tussen de materialen inzichtelijk gemaakt.

  Non-woven tassen

  We beschikken over een ruim assortiment non-woven tassen, zoals de non woven tas Emily en de non woven rugzak Evi. Echter, wat is non-woven nu eigenlijk precies? Non-woven is een materiaal dat gemaakt is uit polypropyleen (PP), het is een imitatiestof. Kunstvezels worden samengebracht tot een geheel. Er worden geen garen gebruikt of gebreid.

  Ik hoor je denken kunstvezels? Imitatiestof? Dit materiaal is juist ontzettend sterk, duurzaam en herbruikbaar.

  Lees meer »