Maandelijkse Archieven: Augustus 2020

 1. De 5 redenen om te kiezen voor eco relatiegeschenken

  eco relatiegeschenken

  Milieuvriendelijk, duurzaam, ecologisch… We horen niets anders meer. We hebben de kennis over de negatieve gevolgen van vervuiling en uitputting van het milieu, maar hier wordt niet altijd voldoende mee gedaan. Wij leven allemaal op dezelfde aarde. Dit betekent dat we met ons allen zorg moeten dragen voor onze leefomgeving. Als consument kunnen we hier zeker ons steentje aan bijdragen. Iedereen moet hier wel de motivatie voor hebben en het leuk vinden om iets goeds te doen voor de mensheid, aarde en de natuur. Een positief leefklimaat biedt voordelen voor iedereen, zowel voor ons als voor de toekomstige generaties. We zijn steeds meer op zoek naar producten die lang meegaan en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. In dit blog bespreken we de redenen waarom iedereen over zou moeten stappen op eco relatiegeschenken.

  1. De beste keuze voor het milieu

  Als we er voor kiezen om ecologische producten te gaan kopen zal de natuur ons dankbaar zijn. We gooien veel dingen w

  Lees meer »
 2. Uit eten in eigen huis

  Uiteten

  Door de coronacrisis kunnen we niet meer zo gemakkelijk buiten de deur eten. We moeten ons houden aan de 1,5 meter afstand en we mogen niet met meer dan twee huishoudens aan één tafel zitten. Beperkingen die we een half jaar geleden nog niet kenden. Ga je graag uit eten of ben je binnenkort jarig en wil je toch uitgebreid dineren? Geniet van een diner binnenshuis. Word kok in eigen huis en start met kokkerellen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor de eenvoudige weg door een 3-gangen diner bij je plaatselijke restaurant te bestellen. Kies voor een culinair avondje uit in eigen huis.

  Steun de horeca

  Horecaondernemers zijn zwaar getroffen door het coronavirus. Inmiddels is de horeca weer open en kunnen we weer genieten van onze favoriete gerechten. Vergeet daarbij niet vooraf te reserveren. Vanuit huis kan je de horeca nog steeds steunen door gerechten af te halen of ze thuis te laten bezorgen. Ook kan je ze helpen door cadeaubonnen te kopen. Jij wilt toch ook niet d

  Lees meer »